Jump to content
nwradu

Ce tigari fumati?

414 members have voted

1. 1. Ce tigari fumati?

• Winston
      34
    • Marlboro
      51
    • Parliament
      11
    • Kent
      180
    • Pall Mall
      48
    • Viceroy
      1
    • Wincester
      2
    • Slims
      11
    • L&M
      9
    • Alta (ziceti care)
      68

Recommended Posts

Posted

am inceput cu marlboro rosu, apoi am trecut la pall mall lights...acum fumez si winston putzin..dar tot pall mall ramane iubirea mea biggrin.gif

ps:cei care nu fumeaza nu inteleg dc mai postati..

Posted

Ca sa faca si ei un post in plus blink.gif

In fine sa revenim la tigari se pare ca de maine se scumpesc si din aceasta cauza nu se mai gasesc tigari sad.gif

Aseara la discoteca nu aveau tigari x(

Posted

Winston Lights de vreo 6 ani wub.gif

Avem noroc in Satu Mare ca si daca se scumpesc tigarile exista traficul din Ucraina sau poti da o fuga pana la duty free shop sa-ti iei tigari ieftine de tot, in jur de 4,50 euro cartusul de Winston biggrin.gif (cele din Ucraina sunt cam la acelasi pret ) deci poa` sa se scumpeasca ca tot ieftin le iau ....mai nasol e cand plec in alt oras si nu-mi fac provizii sad.gif )

Posted

kent 8, pana la moarte (sadic, stiu)... sau macar pana se face pachetul 100k, ca atunci deja o sa aleg davidoff lights (best cigs, sunt chiar dulci, dar nimeni nu ma crede tongue.gif )

Posted

kent 8, pana la moarte (sadic, stiu)... sau macar pana se face pachetul 100k, ca atunci deja o sa aleg davidoff lights (best cigs, sunt chiar dulci, dar nimeni nu ma crede tongue.gif )

davidoff sunt cele mai bune dar sunt scumpe ... cel putin pe aici (desi le luam fara eticheta 24.gif )

Posted

Winston Lights de vreo 6 ani wub.gif

Avem noroc in Satu Mare ca si daca se scumpesc tigarile exista traficul din Ucraina sau poti da o fuga pana la duty free shop sa-ti iei tigari ieftine de tot, in jur de 4,50 euro cartusul de Winston biggrin.gif (cele din Ucraina sunt cam la acelasi pret ) deci poa` sa se scumpeasca ca tot ieftin le iau ....mai nasol e cand plec in alt oras si nu-mi fac provizii sad.gif )

Cika se inchid Duty Free`urile ! crybaby2.gif

Sunt din Oradea .. deci ar fi un avantaj si pt. mine sa nu se inchida ! biggrin.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...