nwradu Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Eu nu fumez, merg pe mana lui Thade de vot ca le cunoaste
Wonderer Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Marlboro Lights de cand m-am apucat de fumat ...Ops prima tigara parca a fost carpati sau Winchester
Thade Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 am inceput cu marlboro rosu, apoi am trecut la pall mall lights...acum fumez si winston putzin..dar tot pall mall ramane iubirea mea ps:cei care nu fumeaza nu inteleg dc mai postati..
Wonderer Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Ca sa faca si ei un post in plus In fine sa revenim la tigari se pare ca de maine se scumpesc si din aceasta cauza nu se mai gasesc tigari Aseara la discoteca nu aveau tigari x(
SpecialEffects Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 pall mall ... dar de vreo 2 saptamani incerc sa ma las
|A6|mada Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Parliament dar cu noile preturi mai vedem cat voi mai fuma
iGARFiELD Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Marlboro Kent Parlament Pall Mall Slims cand cum ... edit: toate light'...
HoRRoRisT Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Winston Lights de vreo 6 ani Avem noroc in Satu Mare ca si daca se scumpesc tigarile exista traficul din Ucraina sau poti da o fuga pana la duty free shop sa-ti iei tigari ieftine de tot, in jur de 4,50 euro cartusul de Winston (cele din Ucraina sunt cam la acelasi pret ) deci poa` sa se scumpeasca ca tot ieftin le iau ....mai nasol e cand plec in alt oras si nu-mi fac provizii )
Edelweiss Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 kent 8, pana la moarte (sadic, stiu)... sau macar pana se face pachetul 100k, ca atunci deja o sa aleg davidoff lights (best cigs, sunt chiar dulci, dar nimeni nu ma crede )
BlackDevil Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 kent 8, pana la moarte (sadic, stiu)... sau macar pana se face pachetul 100k, ca atunci deja o sa aleg davidoff lights (best cigs, sunt chiar dulci, dar nimeni nu ma crede ) davidoff sunt cele mai bune dar sunt scumpe ... cel putin pe aici (desi le luam fara eticheta )
THuG-Radu Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Winston Lights de vreo 6 ani Avem noroc in Satu Mare ca si daca se scumpesc tigarile exista traficul din Ucraina sau poti da o fuga pana la duty free shop sa-ti iei tigari ieftine de tot, in jur de 4,50 euro cartusul de Winston (cele din Ucraina sunt cam la acelasi pret ) deci poa` sa se scumpeasca ca tot ieftin le iau ....mai nasol e cand plec in alt oras si nu-mi fac provizii ) Cika se inchid Duty Free`urile ! Sunt din Oradea .. deci ar fi un avantaj si pt. mine sa nu se inchida !