Narcoti-K Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 va rog daca shtiti scrieti nishte versuri nostime sa ma descretim fruntile pt ca eu am inceput scriu shi eu 2 versuri >>>Eshti frumoasa ca o stele,>>>Tu mi-ai rupt inima-n doi;>>>Toate sufletele mele,>>>Bate pentru tu shi noi.-----cantec de dragoste dintre un manelar catre "pretena"
Cor7ez Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 va rog daca shtiti scrieti nishte versuri nostime sa ma descretim fruntile pt ca eu am inceput scriu shi eu 2 versuri >>>Eshti frumoasa ca o stele, >>>Tu mi-ai rupt inima-n doi; >>>Toate sufletele mele, >>>Bate pentru tu shi noi.-----cantec de dragoste dintre un manelar catre "pretena"
ic.sys Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 De la beat carciuma viu,Viu cu subsuoara-n paine,Dau cu cainii-n bolovani,Sa ma apar de dusmani.Merg pe gard de drum ma tiu,Nici un latra nu ma caine,Nici un rade nu ma om.Am lasat vaca deschisasi-a iesit poarta pe drum. :beer:
Equilibrium Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Aveti funny stuff pentru asa ceva!Closed!