Jump to content
Guest - = ) Sn|py ( = -

Am trait sa o mai aud si pe asta

Este corect asa ceva ?  

36 members have voted

1. 1. Este corect asa ceva ?

• 1.Da
      2
    • 2.NU
      34

Recommended Posts

Posted

daca ii adevarat Bunica.. cand itzi cere aia 2 euro impushca`i ca aia sigur nu`s preotzi.. poate preotzii is inchishi in pivnitza shi hotzii iau banii dupa voi 24.gif

Posted

ma apuca rasul...acei preoti sunt tot niste romanasi ajunsi la Madrid pentru banuti cati mai multi,mie imi este rusine sa imi mai amintesc de vizita la Madrid....unde,daca intri intr-un magazin sa cumperi un pachet de tzigari si te plimbi printre rafturi te fileaza aia mai ceva ca SRI-ul nostru...Cred ca este biserica aluia cu clima bizonica...

Posted

In consecinta, mai putin pacatosi vor fi doar cei bogati smile.gif

Noua ne suna aiurea acum, dar istoria cunoaste asemenea cazuri, inclusiv in catolicism parca, cand exista posibilitatea sa cumperi iertarea pacatelor (practicile se numeau vanzari de indulgente parca)

Parerea mea e ca Biserica si banii nu ar trebui sa aiba nimic in comun. Dar adevarul cotidian este altul.

P.S. Desi nu ii vad rostul, oricum am votat impotriva

Posted

Bani stransi probabil sunt folositi pentru intretinerea biserici , dar tot nu mi se pare corect , ar trebui oameni sa dea de buna voie,cat considera ei ca isi permit , uni 3 euro , alti 1 , lati poate nu au bani deloc , fiecare dupa buget , e aiurea sa pui un pretz standard obligatoriu.

Ar mai fii si culmea sa iti dea si chitanta ? eusa_doh.gif

Posted

Ar mai fii si culmea sa iti dea si chitanta ? eusa_doh.gif

Aici e smecheria smile.gif

Daca iti taie chitanta, banii sunt totusi la lumina zilei, altminteri banii intra in buzunarul eu stiu cui.

In Romania se cam practica a doua varianta, nu prea se taie chitanta si de aia vine preotul la Biserica cu Mercedes-ul. Deh, asa o fi fiind voia Domnului ....

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...