Jump to content
Guest - = ) Sn|py ( = -

Am trait sa o mai aud si pe asta

Este corect asa ceva ?  

36 members have voted

1. 1. Este corect asa ceva ?

• 1.Da
      2
    • 2.NU
      34

Recommended Posts

Guest - = ) Sn|py ( = -
Posted

Am trait sa o mai aud si pe asta.

Aici in Madrid la biserica romanilor unde vin duminica peste 500 de persoane s-a pus taxa de 2 euro intrarea.

Duminica ma duc expres sa vad acest lucru.

Vreau eu sa vad ca nu sunt lasat sa intru in biserica ca - NU - platesc 2 euro intrarea.

Adica nu-si mai mantuieste omul sufletul daca nu are bani si e sarac !?

comp03.gif

Posted

Daca intr-adevar este adevarat, pacatul nu este al celor care platesc ci al celor care au fost cu ideea sa puna taxa smile.gif .

Posted

Taxa la intrare e o nesimtire mai mare decat cerseala "celor cu tasul" prin Biserica(oamenii Bisericii) care strang lejer in fiecare duminica peste 5 milioane(banuiesc ca fac peste 5 milioane atatea zeci de mii in castroanele alea)

Guest - = ) Sn|py ( = -
Posted

io cred k e tzapa.

parerea mea smile.gif

sad.gif Tzeapa ? blink.gif

Am fost acolo ! Si am vazut si auzit cu ochi si urechile mele ! sad.gif

Posted

Taxa la intrare e o nesimtire mai mare decat cerseala "celor cu tasul" prin Biserica(oamenii Bisericii) care strang lejer in fiecare duminica peste 5 milioane(banuiesc ca fac peste 5 milioane atatea zeci de mii in castroanele alea)

si la inviere cand am fost dadeau oamenii fara numar .. ma intreb unde merg banii aia BangHead.gif

Posted

E bulangeala asta. Eu ma intreb ce se intampla cu banii stransi cand vine preotul de Boboteaza sau cand vine. Ca sa nu mai zic ca pe la tara e obiceiul sa dea lumea preotului cate o gaine, carne, oua, cozonaci, de toate...

In strainatate e un pic altfel. De ex in America daca nu ma insel nici o biserica nu e sustinuta de stat, si trebuie sa lupte singuri pt fonduri. Si atunci apeleaza la enoriasi, din banii stransi de ei se mentine biserica. Dar nu te obliga sa le dai...

Guest - = ) Sn|py ( = -
Posted

Pana la urma toti cautam sa avem mai multi bani tongue.gif !Voted Da!

Credinta nu se plateste cu bani ! Oare nu ai citit bine ce am scris mai sus ? sad.gif

Posted

nu cred asta.. n`are cum.. In Biserica intri ca vrei sa`l vezi pe Dumnezeu.. nu mergi la un spectacol sau la cinema.. e vrajeala chestia asta cu 2 euro..

Guest - = ) Sn|py ( = -
Posted

nu cred asta.. n`are cum.. In Biserica intri ca vrei sa`l vezi pe Dumnezeu.. nu mergi la un spectacol sau la cinema.. e vrajeala chestia asta cu 2 euro..

Chiar nu intelegi am fost acolo , si am vazut si auzit cu ochi si urechile mele ! angry4.gif

Posted

ma intreb unde merg banii aia BangHead.gif

tu de ce crezi ca are popa bmw ? smile.gif

zi si tu ca ti-a zis Dumnezeu noaptea trecuta in vis ca poti intra si fara taxa, ca-i esti simpatic tongue.gif

Posted

taie chitanta, bliet sau primesti bon fiscal pt aia 2 euro ? daca nu iti da cere pt ca poti fi sigur ca un venit "neinregistrat" intra direct in buzunarul portarului.....

erm....nu stiu cum e traditia la ortodoxi dar la romano catolici e "cutia milei" sau ceva de genu si acolo se fac donatii pt biserica dar bani pt intrare nu am mai auzit eusa_naughty.gif

Posted

taie chitanta, bliet sau primesti bon fiscal pt aia 2 euro ? daca nu iti da cere pt ca poti fi sigur ca un venit "neinregistrat" intra direct in buzunarul portarului.....

erm....nu stiu cum e traditia la ortodoxi dar la romano catolici e "cutia milei" sau ceva de genu si acolo se fac donatii pt biserica dar bani pt intrare nu am mai auzit eusa_naughty.gif

si la ortodocsi este cutia milei ... dar noh se pare ca la preot nu ii ajung banii de benzina la bmw cu a zis sensini 24.gif

Posted

Vote NU!

P.S. Am fost la biserica(alta nu cea mentionata) si am vazut ca popa avea Mercedes!

I mean WTF?

P.S.2. biserica era din romania...deci

Posted

Mdeah topic cam aiurea nu stiu ce o sa rezolvi daca te plangi aici dar in fine....

Voted NU...

Auzi biserica asta e cumva vreo manastire sau vreun loc turistic ca in general la astea se mai face asa

Posted

voted NU ...dar totusi poate o fi ff veche, face parte din patrimoniu national iar banii ii folosesc pt restaurarea ei...dak zici ca se duc 500 pers pe zi se toceste mozaicu de pe jos biggrin.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...