Lancelot Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 nu e idee rea dar trb sa explici de ce crezi ca trb facuta aceasta separare de tv si filme
Sesshomaru Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 nu e idee rea dar trb sa explici de ce crezi ca trb facuta aceasta separare de tv si filme Ok Pros: - Topicul va fi mult mai usor de gasit pe forum - O ORGANIZARE mai buna a forumului avand in vedere ca va aparea sub topicul de Televiziune - EFICIENTA mai mare a forumului nu vor mai fi incurcate anime cu filmele - O ORDINE avaind in vedere ca toate desenele animate vor fi la un loc - Eviarea creearii mai multor topicuri cu acelasi nume (dak un topic "moare" avaind in vedere k majoriratea nu dau search fac un topic nou. Astfel evitam reluarea discutiilor) Cons: - umpic mai mult de "munca" Eu zic ca sunt destule argumente si in plus de ce nu am face asa ceva ? Nu cred ca ar deranja asa de mult un forum separat pentru anime . Ce avem de pierdut ? Try we must dak nu e bine SHIFT + DELETE
LordAxel Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Ok Pros: - Topicul va fi mult mai usor de gasit pe forum - O ORGANIZARE mai buna a forumului avand in vedere ca va aparea sub topicul de Televiziune - EFICIENTA mai mare a forumului nu vor mai fi incurcate anime cu filmele - O ORDINE avaind in vedere ca toate desenele animate vor fi la un loc - Eviarea creearii mai multor topicuri cu acelasi nume (dak un topic "moare" avaind in vedere k majoriratea nu dau search fac un topic nou. Astfel evitam reluarea discutiilor) Cons: - umpic mai mult de "munca" Eu zic ca sunt destule argumente si in plus de ce nu am face asa ceva ? Nu cred ca ar deranja asa de mult un forum separat pentru anime . Ce avem de pierdut ? Try we must dak nu e bine SHIFT + DELETE DA sunt de acord cu sessh nu cred ca ar face asa multa zarva un topic de anime
Edelweiss Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 1. imi plac anime. 2. e stupid sa apara o sectiune separata doar pt anime-uri. in principal, pt ca anime-urile se incadreaza f bine la partea cu 'filme si televiziune', si in al doilea rand pt ca mai mult de 2-3 topicuri n-ai ce deschide pe tema asta (topicuri care sunt deja deschise, btw). ce am putea comenta, ce-a purtat sailor moon anul asta la academy awards? 3. si eu as vrea o sectiune separata pt publicitate, doar pt ca ma pasioneaza pe mine... dar mi s-ar parea stupid sa cer asa ceva si pt asta exista alte forumuri...
Sesshomaru Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 Nu este deloc stupid sa apara o sectiune separata avand in vedere ca numai pe baza unei serii se poat face cu usirinta mai mult de 3-5 topicuri. Exista forumuri straine care care au peste 100 de topicuri numai pentru doua trei serii. Si nici unul nu suna asa de penebil precum "ce-a purtat sailor moon anul asta la academy awards". Eu am propus lucrul acesta pe linkmania deoarece este singurul forum pe care il vizitez si de aceea vreau sa fie cat mai bogat in informatii din toate domeniile
Dani Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 care are toate episoadele DRAGON BALL.. DRAGON BALL Z.. DRAGON BALL GT.. pe dvd? .. ash vrea sa le revad pe toate.. jur.. cea mai tare desene..
Sesshomaru Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 PM me and vote (in caz k nu ai facut-o deja)
MisterDevil Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 oare aceste voturi vor influenta cu vreo ceva pe vreo cineva sau vreo ceva ?
Sesshomaru Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 E facut degeaba, pt 20 de voturi nu se face nici un forum. Majoritatea au votat dupa principiul "nu am treaba cu animele, dar nu m-ar incurca un forum". Numai ca nu se poate face un forum asa, probabil vor fi 5 threaduri si 3 insi care posteaza. Se poate discuta pe acest subiect in Filme, abia daca ar fi 20 de threaduri de anime si agitatie mare ar fi necesar un alt forum. Momentan nu este. Ca sa-ti dau alt exemplu, si un forum de telefoane mobile ar fi bun si n-ar incurca pe nimeni, dar nu are legatura cu Linkmania si nici n-ar genera multe discutii, asa ca nu se face. Si exemplele pot continua.Some tome ago (PM de la nwradu) that's why we gotta keep em votes commin so VOTE PPL !!
Liviu_987 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Ar fi frumos.... decat sa stai sa cauti topicuro despre anime la televiziune...in concluzie DA:D
DarKyDarKy Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 oare aceste voturi vor influenta cu vreo ceva pe vreo cineva sau vreo ceva ? @ Voted Nu .. nu ma intereseaza anime .. le detest .. chinezarii .. :violent: