Jump to content
Dani

cele mai faine user`baruri..

Recommended Posts

mie imi plak multe de pe linkmania.ro/signs smile.gif da` mai sunt multe care nu sunt puse akolo.. multe sunt prea tari.. fiekare dak` poate sa`shi dea cu parerea.. de cel care a posta mai sus smile.gif sau ceva de genul.. sau makar` sa`shi prezinte user`barurile fakute de el smile.gif.. dak` nu e bun topicul putetzi sa`l inkidetzi..

Link to comment
Share on other sites

ma bucur ca in sfarsit ai dat enter dupa unele userbaruri pentru ca stricai formatul la forum... despre ale tale... aia cu gigi becali imi face greata(ca idee)... nu stiu cum poti sa-l tii pe ciobanul ala... aia cu steaua e reusita. CS, heroes, aia cu debaraua si cu oradea sunt slabe.

Link to comment
Share on other sites

Te-am mai intrebat si in Televiziune de ce tu ai 10 userbaruri daca eu am zis maxim 5 in semnatura? Te-ai intrebat ce se intampla cu toti userii care folosesc skinul vechi, si lor le apar 10 userbaruri una sub alta? Scoate 5 din ele.

Link to comment
Share on other sites

Fa un folder, salveaza toate userbarurile acolo, intri in Adobe ImageReady, File -> Import -> Fram as Folder, alegi Folderul tau, ar sa-ti apara in stanga jos o fereastra micuta care scrie Animation, selectezi intervalul de timp care vrei, then Save Optimezed As.. ai grija ca extensia sa fie gif. Simple as that. tiphat.gif

Link to comment
Share on other sites  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...