nwradu Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Sunt o gramada de alte posturi locale, de ex Linkmania are la Live! vreo 5 de care n-au auzit niciodata, asa ca nu ma astept sa iasa cine stie ce din pollul asta, dar sa vedem Am votat Europa. As prefera sa spuneti aici si de ce ati votat un radio, sau ce nu va place la altele, eu am votat EuropaFM pt ca dau muzica din toti anii si piese interesante. Restul ma enerveaza ca au prea multe reclame, playlist prea repetitiv, prezentatori idioti..
Wimp Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Am votat Radio DEEA, cu toate ca ascult rar la radio, si Kiss Fm, dar foarte putin, in drum spre scoala.
zetulescu Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Am votat Romantic....si asta pentru muzica mai veche...ascult cu placere si Pro Fm
Wonderer Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Kiss Fm Dimineatza iimi place sa ascult carcotasii si au muzica frumoasa
quicKsh00T Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Ascult Kiss FM cand ma duc la scoala dar cand vreau sa ascult ceva bun dau pe Europa FM
iNm Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 kiss fm pt muzik .... cam singurul radio unde mai aude omu si un house destul de des
{Strik3} Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 KissFM si Radio21 e frumos dar parca tot nu il intrece pe Kiss
Sonic Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Radio Terra ascult in general, chiar daca nu e bagat in lista , dar totusi ca sa votez si ceva din poll`ul asta am votat Europa FM
netics Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 europafm, nu e atat de lame precum kissfm(stiti "kissfm"ul care il tot baga in melodii, watermark prea aiurea)
silversky Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Cel mai mult ascult Naţional FM.Postul nu e grozav în ce priveşe emisiunile difuzate dar prin muzica pe care o difuzează nu se poate compara cu nici unul din posturile existente în fm-ul românesc.E o muzică variată,de bun gust,nu repetă melodiile obsesiv şi la ei am auzit în premieră o groază de hituri pe care celelalte posturi de radio au început să le difuzeze abia peste câteva săptămâni sau nu le-au difuzat deloc (un exemplu ar fi cea mai recentă melodie a Tinei Turner - Open Arms , pe care nici la 2 ani de la lansare Europa Fm nu s-a deranjat s-o difuzeze...) Bine,dacă muzica am spus că nu se repetă nu pot spune acelaşi lucru referitor la reclame..cred că bănuiţi că European Drinks&Food rulez Din opţiunile chestionarului am ales Europa FM,pe care-l ascult pentru informaţii. Dimineaţa - Radio 21 şi Buzdugan. @netics: şi eu care credeam că esti fan Kiss fm