Guest Bogdan Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 acum, sincer... as vrea sa merg pentru o saptamana de distractie maxima prin pietele cu accent medieval din praga... la vara mi-as petrece o vacanta de vis pe o insula tropicala... la iarna as merge o luna la schi prin alpii elvetieni... as vrea sa fiu ceruta in casatorie pe o bancuta anume undeva pe langa prefectura din viena... si mai tarziu as vrea sa locuiesc pe rue de rivoli in paris, si sa-mi beau cafeluta de dimineata uitandu-ma la turistii aflati intr-o fuga continua pt a vizita luvrul, arcul de triumf, turnul eiffel si cartierul la defense intr-o singura zi... si sa am tot timpul din lume. eh, dreams Misto visele...dar cine stie ... poate intr-o zi vor deveni realitate.daca nu toate macar unele... eu am sa ajung prin marea britanie peste vreo cativa ani...sa mai cresc si eu putin...inca ... vreo...4-5..centimetri . Dar nici restul nu suna rau. Cred ca oriunde as ajunge, daca vor fi prietenii langa mine ar fi ok.
THuG-Radu Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Am votat alta : Olanda Red Light District ! Am fost in Ungaria, Austria, Germania, Franta, Italia ... toate frumoase !
BooM-retired Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 De cand am vazut primul manual de engleze ma fascineaza Marea Britanie. Chiar as vrea sa merg acolo, ceva ma atrage in acea directie... (probabil istoria, arhitectura, filmele, nush...)Iar pe locul 2 - Franta (Tour de France, Paris, Lion...)In rest... Grecia pt istorie, poate Rusia (mai mult Siberia, cu toate ca acea parte e deja in Asia)
Overlord ' 44 Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Tot tarile nordice st cele mai corecte...nush...pur si simplu e alta viatza acolo... Sper sa ajung si sa raman prin Suedia sau Norvegia.....imi place si clima....
Kinky Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Am votat alta : OlandaRed Light District ! Am fost in Ungaria, Austria, Germania, Franta, Italia ... toate frumoase ! la Olanda m-am gandit si yo, the clubs, the music, the people, da vezi ca au astia ceva lege noua ... daca vrei sa te muti acolo trebe sa mergi la ambasada olandeza sa dai un test .. care cuprinde vizionarea unor filme cu poponari si ceva test de recunoastere a drogurilor s.a. o alternativa buna ar fi Spania>Ibiza
Turby Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 germania .. ptr mine nici nu exista loc de discutie .. dupa ce am vazut acolo si cit sint de civilizati ...
Kinky Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 germania .. ptr mine nici nu exista loc de discutie .. dupa ce am vazut acolo si cit sint de civilizati ... lol
Synapse Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Marea Britanie .... mai bine zis in Londra in special sa vizitez palatele si muzeele de acolo .
EPSILON Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Dar ce aveti ma cu romania ca e o tara frumoasa Ia dute si viziteaza o pestera , plimbate sa vezi ca tara e frumoasa , si muntii nostri sunt unici parerea mea cat timp in alte tari sunt : Cutremure , tornade , furtuni , vulcane , boli ... etc la noi nu e asa rau Daca ar fi sa vizitez un loc hm... Marea Britanie cred !
eqinox Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Nu am fost niciodata "afara". In schimb am fost cam in toate zonele turistice de la noi. Avem o tara superba, cu oameni ospitalieri...As vrea sa vizitez Spania, Grecia, Italia, cam tot ce mitic / mistic. As vrea sa merg la Betleem...
Buugy Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 In suedia ca au acolo niste fete wai wai. Blonde cu ochi albastri
Ahilosu Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Londra desi daca s-ar fi facut un sondaj pentru toata lumea as fi optat pentru New York
Stargate Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 I hate french, spania e deja plina de romani...italia si grecia merita vizitate. Si rusia...
THuG-Radu Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 la Olanda m-am gandit si yo, the clubs, the music, the people, da vezi ca au astia ceva lege noua ... daca vrei sa te muti acolo trebe sa mergi la ambasada olandeza sa dai un test .. care cuprinde vizionarea unor filme cu poponari si ceva test de recunoastere a drogurilor s.a. o alternativa buna ar fi Spania>Ibiza Pai nu neaparat sa ma stabilesc acolo, macar asa ... 2-3 saptamani in vizita !
uTzu Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Am votat Spania...o tara superba...si sa merg la meciurile Barcelonei aprob
martafoy Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Irlanda....oameni tristi,bere buna,muzica frumoasa!