Jump to content
nwradu

Ce retea de telefonie mobila utilizati?

Ce retea de telefonie mobila utilizati?  

452 members have voted

1. 1. Ce retea de telefonie mobila utilizati?

• Connex-Vodafone
      186
    • Orange
      203
    • Zapp
      3
    • Cosmote
      53
    • Nu am telefon mobil
      7

Recommended Posts

Posted

orange...toata familia: mama, tata, copilul retardat (eu :whistle: ), cutzu, pisica, hamster, pestisorul de aur, papagalul, hmmm...am uitat ceva? aaa, da: soarecii vecinilor

Guest lucian18v
Posted

:bananadance2: Connex - Vodafone :bananadance2:

Guest byankutzza
Posted

Folosesc Orange de vreo 2 ani. Am o optiune de 15 min lunar si imi mai da ink 10 min lunar pe viata. Sunt foarte multumit de ei.

eu am cam 2 ani jumate si acceasi optiune:)doar ca de cateva luni mi s-au inmultit minutele cu inca 10, si n-am priceput exact dc :D cred k e bonus pt fidelitate....prima data cand am avut tel, am fost p connex, dar apoi l-am tradat si am trecut de partea cealalta a baricadei >:)

Posted

Zapp,o droaie de minute gratuite,semnalul in ultima vreme e chiar mai bun in multe locuri ale tarii decat cele connex sau orange,ultimul lor telefon are modem de 2.4mbs integrat,deci 3G pe langa zapp e ca si musca pe langa elefant,ma intereseaza cand va avea si 3G viteza de 120KB/s la download

Zapp am pe firma si si in familie,in total avem 9 telefoane,5000 de minute gratuite intre noi,si 600 minute gratuite cu alte retele,pentru 160 euro,mi se pare ieftin,numa sa impartim si vine in jur de 18-20 euro pe luna pe persoana,ce e ieftin,minutele gratuite intre noi de 3 ani o luna nu o fost sa apuc sa le termin

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...