Thade Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 GERMANUL e raspunsul, l-am facut in 10 min or smth, faceti tabel si va dati seama..
The Connection Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 nu am mai vazut un ciocan rosu . eu am zis ciocan maro . 29 % idiot . cred ca e pentru ca am zis ca o sa tin minte intrebarea
Thade Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 m-ai luat , you idiot jet m-am gandit la o surubelnitza lol, cu aia desfac eu berea
Joop Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 testul cu idiotenia... 21%... cele 2 intrebari cu Kurt Vonnegut valoreaza 10%. am raspuns la ele cu nu, apoi cand am pus da mi-a scazut la 11%(am vrut sa verific prin ce nesimtire ma face el pe mine idiot )... testul lui einstein l-am rezolvat acum 3-4 ani si mi s-a parut ushor... cum a zis si Thade... cu tabel
Kasabian Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 la testul cu idiot mi'a iesit 36 % la cel cu ciocan rosu nu mi'a mers ca il stiam si cel cu einstein e usor daca il faci pe hartie, germanul e raspunsul, mai intai aflii unde sta fiecare, ce culoare are fiecare casa, ce bea, si dupa ce fumeaza ca sa aflii animalul
Guest masterflaster Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 idiot testsunt 14 % idiot :blink: le'am nimerit Un test facut de einstain , zice ca 98% din populatia globului nu il poate face ,try it (io l'am facut , in 4 ore )1. Exista 5 case, fiecare de alta culoare.2. În fiecare casa locuieste doar o singura persoana, fiecare de alta nationalitate.3. Fiecarui locatar al fiecarei case ?®i place o anumita bautura, fumeaza o anumita marca de tigari si detine un anumit animal de casa.4. Nici una din cele cinci persoane nu bea aceeasi bautura, nu fumeaza aceeasi marca de tigari si nu detine acelasi animal de casa.ÎNTREBARE: Cui ?®i apartine pestisorul din acvariu?INDICATII:Britanicul locuieste ?®n casa rosieSuedezul are un c?¢ineDanezul bea cu placere ceaiCasa verde se afla ?®n st?¢nga casei albeLocatarul casei verzi bea cafeaPersoana care fumeaza Pall Mall are o pasareLocatarul care locuieste ?®n casa din mijloc bea lapteLocatarul din casa galbena fumeaza DunhillNorvegianul locuieste ?®n prima casaFumatorul de Marlboro locuieste langa cel care are o pisicaLocatarul care are un cal locuieste l?¢nga cel care fumeaza DunhillFumatorul de Winfield bea cu placere bereNorvegianul locuieste l?¢nga casa albastraGermanul fumeaza RothmansFumatorul de Marlboro are un vecin care bea apa ps. cei care l'au rezolvat sau il stiu , nu postati raspunsul ! Urmeaza instructiunile si calculeaza mintal, dar nu trece mai departe pina nu ai raspunsul calculului. La sfirsitul testului vei afla ce te intereseaza!Poti incepe sa mergi in jos, dar incet!Incepem!Cit face...15+63+5689+212+5375+2625+5263+32Da, sint doar niste sume, dar asta e de fapt exercitiul. Mai ai un pic de rabdare...123+5GINDESTE-TE REPEDE LA O UNEALTA SI LA O CULOARE!Mergi mai departe!Înca un pic!Si inca putin.Te- ai gindit la un ciocan rosu, asa-i? Daca nu te-ai gindit la asa ceva, faci parte din cei 2% din populatie care gindesc cu totul altfel... 98% din cei care au facut (sincer) testul au raspuns "un ciocan rosu"...FRATZIOARE TESTUL ALA L AM FACUT IN MAXIM 10 MINUTE. STIU SI EU PE CINEVA CARE L A FACUT INTR O JUMATATE DE AN.. OAMENI TAMPITZI
blk Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 lolI am 22% Idiot.Friggin GeniusYou are not annoying at all. In fact most people come to you for advice. Of course they annoy the hell out of ou. But what can you do? You are smarter than most people.ma asteptam sa iau peste 50% sincer sa fiu :)fain testul
Valek Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 21% IdiotYou are not annoying at all. In fact most people come to you for advice. Of course they annoy the hell out of ou. But what can you do? You are smarter than most people.:D
THuG-Radu Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 I am 20% Idiot.Friggin GeniusYou are not annoying at all. In fact most people come to you for advice. Of course they annoy the hell out of ou. But what can you do? You are smarter than most people.
Mazu Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 I am 32% Idiot. xDYou ain't too bright. But all those other idiots annoy the hell out of you. You may not be the brightest bulb in the bunch, but at least you know your limits.
Angevil Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 You ain't too bright. But all those other idiots annoy the hell out of you. You may not be the brightest bulb in the bunch, but at least you know your limits.e..asa mi-a aratat si mie :P
Thade Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 acum juma de an eram mai idiot, acum sunt doar 26% idiot :D