iReal Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 (edited) idiot test sunt 14 % idiot le'am nimerit Un test facut de einstain , zice ca 98% din populatia globului nu il poate face ,try it (io l'am facut , in 4 ore ) 1. Exista 5 case, fiecare de alta culoare. 2. În fiecare casa locuieste doar o singura persoana, fiecare de alta nationalitate. 3. Fiecarui locatar al fiecarei case îi place o anumita bautura, fumeaza o anumita marca de tigari si detine un anumit animal de casa. 4. Nici una din cele cinci persoane nu bea aceeasi bautura, nu fumeaza aceeasi marca de tigari si nu detine acelasi animal de casa. ÎNTREBARE: Cui îi apartine pestisorul din acvariu? INDICATII: Britanicul locuieste în casa rosie Suedezul are un câine Danezul bea cu placere ceai Casa verde se afla în stânga casei albe Locatarul casei verzi bea cafea Persoana care fumeaza Pall Mall are o pasare Locatarul care locuieste în casa din mijloc bea lapte Locatarul din casa galbena fumeaza Dunhill Norvegianul locuieste în prima casa Fumatorul de Marlboro locuieste langa cel care are o pisica Locatarul care are un cal locuieste lânga cel care fumeaza Dunhill Fumatorul de Winfield bea cu placere bere Norvegianul locuieste lânga casa albastra Germanul fumeaza Rothmans Fumatorul de Marlboro are un vecin care bea apa ps. cei care l'au rezolvat sau il stiu , nu postati raspunsul ! Urmeaza instructiunile si calculeaza mintal, dar nu trece mai departe pina nu ai raspunsul calculului. La sfirsitul testului vei afla ce te intereseaza! Poti incepe sa mergi in jos, dar incet! Incepem! Cit face...15+6 3+56 89+2 12+53 75+26 25+52 63+32 Da, sint doar niste sume, dar asta e de fapt exercitiul. Mai ai un pic de rabdare... 123+5 GINDESTE-TE REPEDE LA O UNEALTA SI LA O CULOARE! Mergi mai departe! Înca un pic! Si inca putin. Te- ai gindit la un ciocan rosu, asa-i? Daca nu te-ai gindit la asa ceva, faci parte din cei 2% din populatie care gindesc cu totul altfel... 98% din cei care au facut (sincer) testul au raspuns "un ciocan rosu"... Edited April 5, 2006 by iReal
BooM-retired Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Te- ai gindit la un ciocan rosu, asa-i? Mi-a ieshit ciocan verde Shi nu numai mie PS: sunt 21% idiot
Devil Slayer Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 (edited) lol ce test marfa e primul,am luat sub 50% ,ma mir ce ar lua tipi de la mu,de fapt o sa il pun acolo e mai putin de 49%,ma subestimezi e 46% ,cred ca e din cauza ca am mintit cand am spus ca am tinut minte ce am raspuns la intrebarea aia ca am dat mai jos sa te uiti cat iau aia de la mu la diverse,ti-am dat si copywrite Edited April 5, 2006 by Devil Slayer
iReal Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 lol ce test marfa e primul,am luat sub 50% ,ma mir ce ar lua tipi de la mu,de fapt o sa il pun acolo sub 50 adica 49 %
BLACKghost Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 I am 40% Idiot. You ain't too bright. But all those other idiots annoy the hell out of you. You may not be the brightest bulb in the bunch, but at least you know your limits.
Kain500 Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 42% idiot testu lu einstein imi da dureri de cap, asha ca am trishat de fiecare data, ca nash astepta 4 ore sa rezolv asha ceva ciocan rosu: fac parte din 98%
Edelweiss Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 32% idioata... in rest, 68% ideala cu aceasta ocazie as vrea sa salut toti idiotii din intreaga lume...
almosthuman^ Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 19% idiot [You are not annoying at all. In fact most people come to you for advice. Of course they annoy the hell out of ou. But what can you do? You are smarter than most people.] patent verde
Coser Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 19% idiot [You are not annoying at all. In fact most people come to you for advice. Of course they annoy the hell out of ou. But what can you do? You are smarter than most people.] sâc! Sunt mai idiot ca tine
alexdanx Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 testul lu einstein tre facut fara foaie si pix. L-am facut (cu foaie si pix ) cam in 30 minute. Cum dracu ai stat 4 ore?
THuG-Radu Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 I am 24% idiot Grrr. Cam idiot testu, nu eu Celelalte, inca nu le`am facut, ca tre` sa merg acuma la ora le fac mai diseara, daca chiar o sa ma plictisesc !
Unknown Soldier Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 I am 19% Idiot. Testul e idiot...are niste intrebari idioate.Testul lui einstetin l-am facut pana in 10 min cu foaie si pix.lopata alba.
THuG-Radu Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 testu lu` Einstein ... nu am rabdare. Stau de 20 de minute si m`am blocat ! Drujba albastra ! P.S. : sry, dar nu am putut sa mai dau EDIT !
frankie Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 I am 37% Idiot. A gresit, cred ca trebuia sa scrie 100%...
Wimp Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 22% Idiot Patent albastru. Nu cred ca doar 2% gandesc altfel.