Jump to content
nwradu

Columbeanu, intr-un reality show in genul Osbourne

Recommended Posts

Pentru un miliard pe luna,

Irinel Columbeanu, intr-un reality show in genul Ozzy Osbourne

Excentricul om de afaceri, Irinel Columbeanu, este hotarat sa arate romanilor, printr-un reality-show, viata sa cotidiana.

Miliardarul a negociat aprig suma care o sa-i intre in buzunar, dupa ce se va lasa filmat din toate unghiurile si in toate momentele importante sau inedite, pe care acesta le traieste zi de zi.

Dupa modelul celebrei emisiuni de la MTV, unde rocker-ul Ozzy Osbourne si familia sa au permis sa se monteze camere de filmat in toata casa, si Irinel Columbeanu va fi insotit aproape tot timpul de ochiul vigilent al obiectivului. Initial, omul de afaceri batuse oarecum palma cu Prima TV care si-ar fi dorit ca show-ul saptamanal sa se difuzeze in curtea lor.

Suma oferita de televiziunea sus-mentionata era de 3.500 de euro, pe emisiune, iar daca audienta ar fi crescut, Columbeanu ar fi primit 4.000 de euro pe saptamana, asa cum era stabilit sa se difuzeze.

A lasat Prima TV pentru o suma dubla

Cum concurenta e mare si o astfel de emisiune garanteaza un rating deloc de neglijat, un alt post TV a dublat suma propusa de Prima. Irinel Columbeanu nu a mai stat pe ganduri si batut palma cu o alta televiziune care ii ofera 7.000 de euro saptamanal.

Pentru mai multe amanunte l-am contactat chiar pe protagonistul viitorului reality-show care ne-a declarat ca: "Nu sunt in masura sa comentez acest subiect. Insa, peste putin timp veti putea afla toate detaliile despre asta". Irinel Columbeanu este unul dintre putinii oameni de afaceri dispusi sa dezvaluie amanunte picante din viata sa privata.

Iata ca acum el va deveni unul dintre cei mai transparenti miliardari din Romania.

sursa: Averea

Link to comment

Doamne...!!! eusa_doh.gif nu mai scapam de fosila asta impreuna cu fufa lui?

nu ii de ajuns ca era destul pe la alte emisiuni, acuma are emisiunea lui? blink.gif

atatia bani aruncati pe geam ca sa filmezi un libidinos blink.gif

am observat ca in romania se acorda atata atentie oamenilor inculti si neinteresanti (ex: vijelie, vass, sau cum o cheama, laura andresan, manelistilor in general, etc)

icon_thumright.gif traiasca virinel cu zdreanta lui BangHead.gif

Link to comment

75.000 de euro pentru Monica Gabor

Irinel si iubita lui apar intr-un reality-show, pentru B1 TV.

Vestea ca Irinel Columbeanu urmeaza sa apara intr-un reality-show i-a linistit pe cei care se intrebau de ce nu-l mai vad, de la o vreme, pe micile ecrane. Emisiunea, care nu are inca un nume, va dura doua ore, va fi gazduita de B1 TV si va fi difuzata la fiecare sfarsit de saptamana, timp de patru luni, incepand de marti, 25 aprilie.

Contractul nu a fost semnat insa de Irinel Columbeanu, asa cum s-a spus, ci chiar de Monica (prin proaspat infiintata ei firma - Monica Gabor Media SRL), care va primi, potrivit unor surse apropiate producatorilor, 5.000 de euro pe saptamana (in total 75.000 de euro). Un salariu pe care Iri il evalueaza drept "rezonabil pentru o tanara de numai 19 ani".

Monica va fi urmarita pas cu pas de o echipa de 15 jurnalisti (pe care cei doi vor fi nevoiti sa-i gazduiasca si in luxoasa lor resedinta de la Ciolpani), dar Irinel Columbeanu nu va lipsi din poveste, in calitate de jumatate consacrata a acesteia. Filmarile pentru noua productie au inceput in urma cu cateva zile, la München.

La "Fast Food" cu Dan Negru

Irinel, care "a vegheat" indeaproape semnarea contractului cu B1 TV, a sfatuit-o pe Monica sa-si pastreze libertatea de a colabora si cu alte televiziuni, in primul rand pentru a-si putea pastra emisiunea de la National TV, dar si pentru ca sunt zvonuri ca tanara ar fi primit deja alte propuneri importante.

Printre acestea, sitcom-ul "Fast Food", pe care urmeaza sa-l produca Antena 1 si din care, potrivit unor surse apropiate postului, a fost filmat deja episodul-pilot, din distributia caruia a facut parte Monica Gabor si Alina de la A.S.I.A, iar invitatul special a fost Dan Negru. In "Fast Food" Monica a primit rolul unei avocate de care se indragosteste personajul principal, patronul fast-foodului.

Si B1 TV are in vedere alte colaborari cu modelul Monica Gabor. Surse apropiate postului sustin ca s-a vorbit chiar de o emisiune pentru ea, proiect amanat insa pentru anul viitor.

Covergirl in simulare de Bac

Desi isi petrece cam toata saptamana la Bacau (pleaca duminica seara din Ciolpani, merge la scoala de luni pana joi si se intoarce in caminul viitor conjugal vinerea, dupa ore. Irinel a trecut recent si prin emotia simularilor pentru Bac!), Monica Gabor a pozat zilele trecute si pentru numarul aniversar al revistei "FHM".

Revista, care aniverseaza sase ani de existenta, urmeaza sa apara in luna mai in conditii grafice exceptionale. Pentru ca si dimensiunile vor fi duble, publicatia va fi tiparita in Slovacia.

Episodul I: Irinel vrea un Rolls mai lung

Primul episod din "Columbeanu show" pentru B1 s-a filmat, la acest sfarsit de saptamana, la München, unde Irinel, pe care dimensiunile vechii masini (foto jos) nu-l mai multumeau, si-a comandat un Rolls-Royce Phantom nou-nout. "Imi doream un Rolls mai mare", a spus omul de afaceri.

Limuzina cu care Irinel a rupt pana acum gura targului avea 5,86 m, iar urmatoarea va fi cu 25 de centimetri mai mare, avand si un geam despartitor, detalii care ii asigura unicitatea in Romania: Rolls-Royce Phantom EWB (Extended Wheel Base - model lansat chiar la inceputul acestui an).

Ceea ce face cu adevarat diferenta intre cele doua masini este insa pretul, care sare de la 400.000 de euro la 527.000. Dupa ce au comandat noua limuzina (pe care o vor avea la Bucuresti abia in septembrie), cei doi si-au petrecut sfarsitul de saptamana, filmat in permanenta, in restaurante, la shopping, dar si intr-o mica excursie pe lacul Tegensee.

surse: Evenimentul Zilei

Tare rau se ultimul paragraf, nu-i mai ajunge Rolls-Royce-ul pe care il are acum si isi ia inca unul, din asta si mai scump... BangHead.gif

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...