aSice Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 asa era odata, dar eu am spus la nivel de world of warcraft , ca si blizzardu a pierdut playeri odata cu cata si MoP Quote
Luci Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Scaderea de playeri este cauzata si din cauza ca jocul a implinit deja 9 ani. Unii au simtit nevoia de o schimbare. Quote
aSice Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 sigur ca da, eu ce am zis prin primele posturi,ca ei au pierdut multi bani cu alte jocuri si au incercat sa traga wow'ul cat mai mult de par sa-si scoata banii pierduti. e si vechi, si deja ei nu prea s-au mai gandit la playeri, ci doar la profit, prin asta s-a ajuns la pierderea playerilor Quote
Luci Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 De ce nu dai o incercare si serverului official ? Este foarte ieftin sa-ti iei jocurile in momentul de fata. Garantez ca-ti va placea si ca te vei distra de minune. Quote
aSice Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 da, stiu ca e frumos , si nu e scump doar ca... problema cu facutul levelului si nu prea mai joc wow, adica daca intru o data pe luna e bine, joc starcraft 2, poate mai joc niste diablo , si astea rar, in general cs, fifa si lol Quote
aSice Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 am deschis un svr de wow impreuna cu niste prieteni, host 24/24 momentan pe w7, pe viitor trecem pe linux daca merge treaba, scripteri buni care lucreaza, reclama free pe anumite trakere de torent din romania Quote
aSice Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 nu, momemntan inca se lucreaza , nu e dat drumu pentru playeri inca. Quote
Leonex Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 astept si eu un pm cu serveru cand ii dati drumul, oricum o sa fie greu sa faceti un server fara multe bug`uri si fara lag ... dar multa bafta :P 1 Quote
aSice Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 daca ai jucat pe ultimate, serverul roman de tbc, Vladimirov adminul principal si scripterul Clotza se vor ocupa de bugurile serverului, lag nu e, cel care tine serverul (momentan pe pc propriu) are 4 pc-uri, dintre care pe unu cu quad core si 8 gb ram tine serveru, are net de cartier dar are propria lui banda de net, e prieten cu cei care au net-ul, deci nu va fi problema, poti intra si acum pe server daca vrei , dar nu ai ce face... doar level. Quote
Leonex Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Imi poti da un pm cu serveru sa vad ce e pe acolo :) Quote
aSice Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 cand va fi gata:) momentan nu ai ce face, decat cum am mai spus, level si atat, pentru inceput ratele sunt mari, pana strangem playeri ( 50x) , facem instantele, si bug-urile, in schimb toate spelurile ( cate am inceracat eu ) mage,warrior,rogue si warlock merg bine. rezilienta merge cum trebuie , e ok pana acum.. Quote
aSice Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 http://revengewow.ro/ serverul de wow, acum e gata momentan, cat de cat, nu e 100% poate nici macar 40% dar ne dam toata silinta! va astept in-game. /w Script (Gm.ul meu. ) va ajut cu ce se poate. Quote
Kromo Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 am glad s7/s8/s10 ... am renuntat sa mai joc in mop, am jucat pe Outland, Bladefist si Al'akir. PvP-ul momentan cat si endgame-ul lasa de dorit. Deci in concluzie nu mai joaca nimeni pe blizz pentru pvp, e pve si grind atat o sa vezi. Quote
Stryke Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 http://www.mmo-champion.com/content/3887-Warlords-of-Draenor-Beta-First-Round-of-Information Quote
psychedelique Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 vorbiti de serverele oficiale, nu? probabil ca o sa ma reapuc si eu zilele urmatoare. lvl 90 warrior @ draenor hatemepls#2486 Quote
Guest Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 E oficial, nu toti ne permitem ca tine sa jucam pe oficial :D. Quote
Lancelot Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 eu am jcuat cativa ani de zile doar oficial. O data cu aparitia lui MoP m-am lasat din prima..nici nu l-am cumparat. NU aveam chef sa dau bani pentru a juca Kung Fu Panda. Astept sa vad impactul ultimului add-on..Paladin DPS rage-ist lvl 90 ..in conservare 1 Quote
Odyzzeus Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Și eu am jucat până la Cataclysm, pe oficial. Apoi m-am lăsat. Acu' vreo lună și ceva încă mai aveam contul și caracterele pe el. Dar nu știu cât le mai ține Blizz până le șterge :) Nu am cititi reacții la noul expansion, pentru a vedea dacă merită să revin pe WoW :) Poate din reacțiile voastre o să-mi dau seama :P 1 Quote
bstgmz Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 A fost careva pe WoD? se merita? Lag? timp de asteptare mare? Quote
Lancelot Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 In primele zile asa am inteles.Lag. timp mare de asteptare si multi draci Deja s-a atins level cap-ul :D Quote