Spiky2013 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 ti-as da eu daca-mi cauti loc de munca <3pensionar sef la bcr :rofl1: Quote
Aenon Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Am si eu o mica problema, am versiunea de WoW US instalata cu toate patchurile si vreau sa ma conectez cu un cont EU...am schimbat realmistul sa fie pentru EU dar tot nu-mi accepta contul...O alta varianta decat uninstall si apoi install versiunea EU ? Quote
Lasher_ro Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Sigur sunt bune detaliile de la cont ? Faza cu realmlistul ar fi trebuit sa mearga. Cam asa ar trebui sa arate :set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.comset patchlist eu.version.worldofwarcraft.comset realmlistbn ""set portal euSi trebuie sa fie in *\Data\enUS Quote
Aenon Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Sigur sunt bune detaliile de la cont ? Faza cu realmlistul ar fi trebuit sa mearga. Cam asa ar trebui sa arate :set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.comset patchlist eu.version.worldofwarcraft.comset realmlistbn ""set portal euSi trebuie sa fie in *\Data\enUSD:\Jocuri\World of Warcraft\Data\enUS set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com set realmlistbn "" set portal eu~___~ sigur nu mai trebuie modificat ceva? Quote
Mamut Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 ar trebui sa mearga...nu stiu ce ar putea sa aiba... Quote
WhiteWolf Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 D:\Jocuri\World of Warcraft\Data\enUS set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com set realmlistbn "" set portal eu~___~ sigur nu mai trebuie modificat ceva?Si eu sunt momentan pe celalalt continent si joc de pe versiunea de US schimband alea. Vezi daca accountul tau nu este frozen sau suspended cumva. Quote
Aenon Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Si eu sunt momentan pe celalalt continent si joc de pe versiunea de US schimband alea. Vezi daca accountul tau nu este frozen sau suspended cumva.Pana la urma am reusit sa ma loghez ~____~ wow addiction all over again *laughs*edit : 1000 posts yaaaaaaay Quote
Shade Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Problema cu realmlist e ca n-o sa-ti faca automatic download la patches. Quote
Stef Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 tier 9 :blink: http://www.worldofwarcraft.com/info/underdev/tier9.html Quote
Az. Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Am si eu o intrebare pt ce care joaca wow ?Unde s`a ajuns cu lore acuma?Cine castiga razboiul?Din ce am vazut din trailere si etc Sylvana vine peste toti si ii omoara?Si daca joci acuma ca si forsaken nu mai faci parte din hoarda?(am jucat si eu pe originale dar cand a aparut putin si m`am plictisit dar imi place povestea) Quote
FPS-Doug Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 www.wowwiki.comTot ce vrei despre wow (lore,quests,bossi etc) Quote
Mamut Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 tier 9 :blink: http://www.worldofwarcraft.com/info/underdev/tier9.htmlce pot sa spun...blizz nu mai are niciun fel de idee...T9 de mage, priest, lock are acelasi model, numai culorile difera...WTB new T6 ! Quote
Lasher_ro Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Arata la fel pentru ca o sa fie diferit intre hoarda si alianta. Doar nu vrei modele diferite in functie de clasa SI de factiune, nu ? :P Quote
Shuriken Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 ce pot sa spun...blizz nu mai are niciun fel de idee...T9 de mage, priest, lock are acelasi model, numai culorile difera...WTB new T6 !aceste asemanari au aparut inca din BC,si vor fi aparea mereu de acuma incolo,mai ales de cand Blizzard a mutat o mare parte din echipa ce lucra la WoW,sa lucreze la noul lor proiect care nu se stie ce este.iti dau exemplu (doar la mage ca la restu nu prea stiu)T5 arata cum arata de culoare rosie,in timp ce setu de pvp de S2 de arata la fel doar ca din rosu l-au facut albastruT6 e predominant mov,dar arata la fel ca setu de pvp din S3 doar ca S3 e rosuiar S4 la warlock,mage,arata la fel doar difera culoarea.warrior:T4 arata la fel cu S1,S2 cu T5,T6 cu S3 Quote
mmc Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Toate seturile PvE din TBC aratau la fel cu cele PvP, doar culoarea facand diferenta. Quote
Guest Hellgate Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Salutare. As vrea sa stiu daca mai exista un server pre bc deoarece imi doresc foarte mult sa joc simplul wow fara fly mounturi dmg exagerat si multe clase op. Daca mai exista asa ceva v-as ramane recunoscator daca mi-ati zice. Va multumesc Quote
Shade Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Salutare. As vrea sa stiu daca mai exista un server pre bc deoarece imi doresc foarte mult sa joc simplul wow fara fly mounturi dmg exagerat si multe clase op. Daca mai exista asa ceva v-as ramane recunoscator daca mi-ati zice. Va multumescNu exista, dar in 3.2 vei putea sa-ti opresti nivelul la 60.Dmg exagerat si clase op au existat intotdeauna tho. Quote
Mamut Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 aceste asemanari au aparut inca din BC,si vor fi aparea mereu de acuma incolo,mai ales de cand Blizzard a mutat o mare parte din echipa ce lucra la WoW,sa lucreze la noul lor proiect care nu se stie ce este.iti dau exemplu (doar la mage ca la restu nu prea stiu)T5 arata cum arata de culoare rosie,in timp ce setu de pvp de S2 de arata la fel doar ca din rosu l-au facut albastruT6 e predominant mov,dar arata la fel ca setu de pvp din S3 doar ca S3 e rosuiar S4 la warlock,mage,arata la fel doar difera culoarea.warrior:T4 arata la fel cu S1,S2 cu T5,T6 cu S3da stiu cum era in bc dar totusi sa fim seriosi...s3 de mage difera de s3 de lock, in timp ce acuma s5 s6 de mage nu difera mai deloc de s5 s6 de lock...ce pot sa zic, nici nu mai poti sa faci diferenta intre un mag si un loc dupa gear, tre sa fii atent la buffuri si la hp...si s5 s6 de pally, daca-i scoti headu e acelasi cu s5 s6 de warr...+ ca tiers arata f naspa fata de cele din BC, unde chiar arata prea misto un priest cu T6, sau un mage cu T6 :X, mama ce vremuri...btw, din sunwell s-a stricat tot... Quote
ratseloP Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Sunwell gear arata bine, totusi T6 mi s-a parut cel mai inspirat ever.T4 = S1 and so on.. Nimeni nu s-a plans atunci, nici nu vad de ce ar face-o, pentru ca aratau foarte bine in esenta. Vorba aia.. Nu-ti convine, nu te juca.@PS, T9 Shaman, arat de parca port cloth T_T Quote
WhiteWolf Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 T9 de druid arata decent. Cu siguranta mai bine ca T8, care este vai de capul lui. I'm pleased. :D Quote
Stalk3r Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 nu arata nici rau .. da nici bine :) PS .. pana la urma nimeni cu boost-ul in Dead Mines sau alte inst de level 15-20 ? :) Quote
M0rtix Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 haha dar tu nici acum nu ai trecut de intervalul 15-20? :)) Quote
Stalk3r Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 haha dar tu nici acum nu ai trecut de intervalul 15-20? :))Pai stai ca nu e chiar asa .. :) , am postat cand aveam level 13, acu am 16 parca , dar nu am jucat tot timpul .. si mai mult am jucat pe Paladin, am facut multe bg-uri ca stau prost cu gear-ul .. :) si de 3 zile nu sunt acasa .. deci nu am jucat .. :P Quote
M0rtix Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 nu stiu cum e la alliance dar pt instantele astea de lvl mic: gen wailing caverns, rfc, sau BFD imediat gasesti party. (vorbesc din perspectiva unui hordac) Quote