Spiky2013 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 sunt faini ca ai gift of naaru care merge perfect la lvl-uit; mi-as fi facut draenei rogue daca puteam :)) ar fi fost mult mai usor. Quote
Stalk3r Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 aha , inteleg , cred ca pe SHaman o sa merg .. , dar .. tre un alt realm ca pe care joc eu am caractere la Horde , ce imi recomandati ? :) Quote
Mamut Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 @ mamutu_vesel There u go frumos frumos :) vreau si eu :D da stiu...am vointa :) Quote
Stalk3r Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 deci imi recomandati si mie un realm unde alianta domina in BG .. linistit si sa nu fie sufocat de romani ? Quote
Shuriken Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 nu vi se pare ca tokenu din ulduar 25 de warrior/hunter/shaman pica infect de des? Quote
mmc Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 La tine in raid poate. La noi vanquisher are o rata de drop nesimtita, protector chiar nu prea pica.Random loot is random. Quote
Shuriken Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 La noi vanquisher are o rata de drop nesimtita,vanquisher l-am vazut de maxim 3 ori pana acuma...... Quote
PENTAGRAMx Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Same as shuri . Daca intr-un run full pica unu e chiar ok =/ Quote
Stalk3r Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 e cineva pe grim batol pe aici ? As avea nevoie de un boost in deadmines daca se poate Quote
Guest Holdeer Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 re....voiam sa va intreb si eu unde trebuie sa dau pe blizzard ca sa imi pot plati contu pe o perioada de 6 luni sau chiar mai mult ca mia zic cineva ca iesi mai avantajos daca platesti direct de la ei de pe site...MSPS:cineva pe Jaedenar ? Quote
PENTAGRAMx Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 e cineva pe grim batol pe aici ? As avea nevoie de un boost in deadmines daca se poatecum de te-ai hotarat sa vii pe GB ? ^_^ Quote
M0rtix Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 http://img219.imageshack.us/i/wowscrnshot070209014829.jpg/ what about this achiev in UK normal o_O Quote
virus_ro Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 @Mortix - e vechi bugul cu dmg control si vad ca nu au chef sa`l repare voiam sa va intreb si eu unde trebuie sa dau pe blizzard ca sa imi pot plati contu pe o perioada de 6 luni sau chiar mai mult ca mia zic cineva ca iesi mai avantajos daca platesti direct de la ei de pe site...MShttp://wow-europe.com - deschizi sectiunea Account din meniul de pe stanga si intri la account management. Acolo ai setup subscription si poti plati cu cardul pe 1/3/6 luni Quote
zetulescu Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Mda vad ca majoritatea ....il vad si pe stalker acum.......vin si eu pe grim....... Quote
ChoWdeR Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 tocmai am dat reroll pe un rogue .. magtheridon server :) dati un /w Marilynmanso la horde ;) aici e si taicameu cu un holy pala si surv hunter, e ceva de vis serveru` asta la lvl 80 :) trade chat e spammat intr-una de naxx/OS/eoe/ulduar Quote
Stalk3r Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Am ales Grim Batol ca am tot auzit in colo si'n coa de el .. eu sunt la Alianta (thaa.. Draenei) daca vrei Zetulescule hai incoa :) am o intrebare , am vazut ca pe multe realm-uri ai caractere de 80, cum le faci asa rpd ?! Quote
thd Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 virus-cap-de-soim nu stie sa calculeze rage-ul la warrior, ce jucator slab :( Quote
Shuriken Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Salut,Probabil majoritatea il stiti pe Athene(best pala), baiatul cu wow xD. Cine nu , il invit sa se uite pe canalul lui de youtube:http://www.youtube.com/user/AtheneWinsL-am rugat sa ne ofere un interviu in premiera ptr Linkmania, a acceptat. Urmeaza sa ii iau interviul sapt viitoare, daca doriti sa il intreb anumite chesti, le astept prin pm sau pe Y!M.de interviul acela se mai stie ceva? Quote
Underground Kosmonavt Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 de interviul acela se mai stie ceva?si-o batut joc athene de el Quote
Stalk3r Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 si-o batut joc athene de el:)))))deci nimeni pe grim batol ce poate da un boost in deadmines? Quote