Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

La tine in raid poate. La noi vanquisher are o rata de drop nesimtita, protector chiar nu prea pica.

Random loot is random.

Guest Holdeer
Posted

re....voiam sa va intreb si eu unde trebuie sa dau pe blizzard ca sa imi pot plati contu pe o perioada de 6 luni sau chiar mai mult ca mia zic cineva ca iesi mai avantajos daca platesti direct de la ei de pe site...MS

PS:cineva pe Jaedenar ?

Posted

@Mortix - e vechi bugul cu dmg control si vad ca nu au chef sa`l repare

voiam sa va intreb si eu unde trebuie sa dau pe blizzard ca sa imi pot plati contu pe o perioada de 6 luni sau chiar mai mult ca mia zic cineva ca iesi mai avantajos daca platesti direct de la ei de pe site...MS

http://wow-europe.com - deschizi sectiunea Account din meniul de pe stanga si intri la account management. Acolo ai setup subscription si poti plati cu cardul pe 1/3/6 luni

Posted

tocmai am dat reroll pe un rogue .. magtheridon server :)

dati un /w Marilynmanso la horde ;) aici e si taicameu cu un holy pala si surv hunter, e ceva de vis serveru` asta la lvl 80 :)

trade chat e spammat intr-una de naxx/OS/eoe/ulduar

Posted

Am ales Grim Batol ca am tot auzit in colo si'n coa de el .. eu sunt la Alianta (thaa.. Draenei) daca vrei Zetulescule hai incoa :)

am o intrebare , am vazut ca pe multe realm-uri ai caractere de 80, cum le faci asa rpd ?!

Posted

Salut,

Probabil majoritatea il stiti pe Athene(best pala), baiatul cu wow xD. Cine nu , il invit sa se uite pe canalul lui de youtube:

http://www.youtube.com/user/AtheneWins

L-am rugat sa ne ofere un interviu in premiera ptr Linkmania, a acceptat. Urmeaza sa ii iau interviul sapt viitoare, daca doriti sa il intreb anumite chesti, le astept prin pm sau pe Y!M.

de interviul acela se mai stie ceva?