Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

nu credeti ca ar fi cam OP dual gun ? :)

un rapid fire, imp AotH + un trink de haste :))

dai pac pac pac pac

sa vezi hunterii in bg dupaia " bzzzz target locked - pew pew pew pew pew pew pew " :))

Posted

Salut am si eu o intrebare pentru cine poate sa ma ajuta...Unde pot sa farmez mai mult gold ? Eu am un loc In Hellfire (Pools Of Aggonar)...mai are si alt cineva niste sugestii ??...un loc mai bun ? :-??

Posted

pai cel mai bun mod de a face gold e sa strangi reagents de la mining si asa mai departe , si sa le vinzi prin AH, eu personal am facut extrem de mult asa , am mining si blacksmithing . . . , vezi si tu la AH care e cererea mai mare , si te bazezi pe aia :)

Posted

mi-am transferat char-ul pe genjuros. stiti ceva este vreo comunitate de romani pe srv? :)

ce nob ^_^

eu joc pe executus si ciu=ciu romani :crybaby: cred ca ma intorc pe terokkar <_<

Posted

pai cel mai bun mod de a face gold e sa strangi reagents de la mining si asa mai departe , si sa le vinzi prin AH, eu personal am facut extrem de mult asa , am mining si blacksmithing . . . , vezi si tu la AH care e cererea mai mare , si te bazezi pe aia :)

sau... faci cele 25 dailies si cu reward-urile si ce-ti mai pica din loot( mie imi pica cam de fiecare data 1-2 item-uri ce merita vandute la AH, restul la vendor ) faci cam 400-450 g; daca ai si herbalism full (450) poti strange in treacat si niste floricele care se vand bine la AH, asa ca ai putea atinge 500g; ca sa fac toate astea imi ia cam 1,5-2 ore ; iar dupa aia foloseste-ti profesiile la maxim (cuma zis stalker merg bine combinatiile mining+blacksmith, herbalism+alchemy, skinning+letherworking)

Posted

care se vinde mai bine acum , Herbalism sau Mining ?

pe realm-ul meu am herbalism si alchemy full amandoua si daca petrec 2 ore pe zi adunand floricele pt flask-uri pot face cam 300-350g; si mining-ul renteaza numai ca-ti ia mai mult timp sa faci aceeasi suma (parerea mea).

eu zic ca e mai buna combinatia mea, pt ca de buff-urile din alchemy au nevoie toti jucatorii zi de zi, iar daca ti-ai petrece tot timpul de joc dintr-o zi facand numai asta cred ca ai reusi sa atingi 1000g

p.s. totusi fiecare realm e diferit, daca pe realm-ul tau e full de herbalisti si alchemisti se schimba situatia, normal; asa ca inainte de alegerea profesiilor e bine sa petreci o zi in AH sa vezi cam ce renteaza pe realm-ul respectiv sa faci

p.s. in ce hal si-au batut joc de warriors astia de la blizz, si in loc de paladini ar trebui sa le spuna godmode :banghead:

Posted

ooo spiky dar stii si tu wow? :>

sunt pro bai, pro, ma-ntelegi?! B)

m-am apucat...acu...cred ca prin decembrie...si dupa ce am dus vreo 4-5 caractere pana la 40-50...am zis sa duc unul la 80 :D

oricum, cam naspa rogue deocamdata prin instante; am trecut de pe muti pe combat ptr dps mai mare, dar tre sa ma invat nitel cu combat-ul...naspa dom`le fara aoe :( .

nu am nici guild <_< prind greu loc, ori imi caut guild sa fac mai multe instante/raiduri/orice ori ma mut la loc unde eram vreo 15-20 de romanasi :D.

Posted

Plantele nush cum se vand, dar flasks e imposibil sa nu vinzi.

AoE o sa ai mai incolo la rogue :P Nu e cel mai bun din lume, dar e destul cat sa nu stai degeaba la trashu din naxx/heroics.

Posted

well poate o sa fac pe piticotu de druid , un herbalism si cu alchemy

ps : stie cineva vre-un ghid de leveling pt druid bun?

dea , te pui pe balance si te apuci de questuri :lol:

Posted

mi-ar place pe Balance , dar daca e mai easy cu feral ...

tu fa-te ce spec iti place TIE sa joci nu ce e mai easy,pana la urma de aia joci un joc,ca sa til placa,daca iti place balance mai multe decat feral normal ca mergi pe balance,daca nu iti place feral si mergi doar pe principiul ca e mai usor te vei plictisii de druid si il vei abandona.

Posted

Exact, joaca specul care-ti place, repet, nu e unul mai bun decat celalat, Balance are avantajul ca poti pune cloth cu spell power iar feral ca poti tanka in instante in timp ce faci level.

Dar poti sa faci level si fara instante.

Downtime este egal la ambii si e mic dupa level 58+ cand se intra in Outland.