Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Scuza-ma ca nu-s perfect, si nu vreau sa merg sa wipez 24 de persoane care au stat nopti intregi pe PTR in Ulduar doar pentru ca eu sunt lenes.

Nu inteleg care-i problema ta, srsly.

Posted

La doar 5 minute dupa deschiderea serverelor. Screenshoturile sunt facute pe un realm german(pe cele in limba engleza nici nu puteam intra).

http://img4.imageshack.us/gal.php?g=wowscrnshot041509160341.jpg

Edit: Realm-Nethersturm

Posted

Unde nopti intregi? Ca Ulduarul pe PTR era deschis maxim 2h/zi, 3 zile pe saptamana, cel mai mult a fost vreo 4-5 ore.

W/e.

-Vad ca Blizzardu' face ce face de obicei, intarzie, e 15:20 CET, si realmu' pe care joc tot nu-i up. -_-

Posted

Flame leviathan down pe 10 si 25 man. Deconstructor aproape down pe 10 man, pe 25 nu am apucat sa facem decat 2-3 incercari dupa care a picat instance serveru' pentru cateva ore.

Deasemenea a picat instance serveru' dupa ce am facut poza la levi si am pierdut lootu' :P

Posted

sa va vad cum ii faceti pe hardmode <3 Blacka mai zi si tu aici ce progres aveti/m :P

postat : "Astazi, 13:37"

tu esti alesu :hail: :hail: :hail:

Posted

sa va vad cum ii faceti pe hardmode <3 Blacka mai zi si tu aici ce progres aveti/m :P

Flame+Razor+XT-002 si pe la 3 dimineata am mers la culcare :D

Posted

Mai are careva probleme cu cartographer(care il foloseste)?

Mie imi da o eroare cand intru pe caracter,iar cand vreau sa ma uit peste zone pe harat nu arata instantele, lvl pentru zona aia, cum arata inainte de update.

Despre addon-ul asta e vorba

LE:voi ce addon-uri folositi? :)

Posted

@Deadman - Interface > Help > uncheck Display LUA Errors.

Nici la mine nu mai arata instante/level range/fishing range, asteapta o versiune mai noua :)

LE :

r2320 | ckknight | 2009-04-17 00:45:12 +0000 (Fri, 17 Apr 2009) | 1 line

Changed paths:

M /trunk/Cartographer.lua

Fix to get ZoneInfo working

DL de aici

Posted

bosses down: leviathan, razorscale, XT-002, Kologarn, Aurayia, Iron Council, Freya.

Sper sa ajungem la Yogg-Saron saptamana asta. Cel mai greu pana acum a fost Aurayia pe departe... ne-a luat vreo 10 incercari pana sa facem pull ca lumea.

Posted

bosses down: leviathan, razorscale, XT-002, Kologarn, Aurayia, Iron Council, Freya.

Sper sa ajungem la Yogg-Saron saptamana asta. Cel mai greu pana acum a fost Aurayia pe departe... ne-a luat vreo 10 incercari pana sa facem pull ca lumea.

:)

Aurayia vine dupa Leviathan ca si grad de dificultate :)

Posted

salutare , again! Si Paste fericit ca tot e vremea :)

Nu am mai jucat de prin ianuarie cred WoW ,si ma bate gandu sa intru iar , dar ce vreau sa va intreb , s-au introdus cumva instante noi de atunci ? E ceva nou sau .. ?

a si PS: scuzati ca intrerup discutia!

Posted

Stati sa ajungeti la Mimiron si General =)), ce ai enumerat mai sus e easy mode. Vezi ca Ignis a fost hotfixed.

Noi suntem la Yogg'saron in 10 man, ft fun fightu.

Posted

:)

Aurayia vine dupa Leviathan ca si grad de dificultate :)

ca si grad de dificultate e foarte usoara bataia propriu-zisa, problema e cum sa desparti pisicile alea fara sa iti dea 2shot pe tanks. Ma rog, am avut doar un singur hunter si nici un dk tank.

Vezi ca Ignis a fost hotfixed.
stiu, momentan ne ocupam de altele. E timp si pentru ignis.

Am auzit ca mimiron e mindfuck cu trash-ul dinaintea lui, dar speram sa putem trece peste asta maine.

Posted

sarbatori pascale tuturor ce viziteaza acest topic :)

mai in gluma mai in serios "Christos a primit Ress"

ce level are? :D

Paste fericit tuturor!