Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

zicetimi si mie niste seravre free de wow

pleaca din topicu` asta, te rugam frumos :D

linkmania nu incurajeaza warez`u.

( steff nu ma face snob ca spun doar adevarul ! :P )

Posted

Saltare linkmania,am si eu nevoie de un addon care pot vedea dropu la monstru,si mai multe info despre el in dreapta jos>\/

Si inca un addon care sa am bara de skilluri mai mare ....nu bartender

Posted

Atlas Loot Enhanced + Atlas Loot ( pt harti ).

Nu are search ( cel putin eu nu tin minte ), dar poti sa browser prin dropu' din instante, ala de la embleme, ala din pvp, crafted, etc.

Posted

Ma era un addon care iti arata ce dmg au dat astia din raid pe un boss si erau clasificati pe locu 1 2 3 si asa mai departe.Ma puteti ajuta si pe mine cu numele acelui addon ?

Posted

Ma era un addon care iti arata ce dmg au dat astia din raid pe un boss si erau clasificati pe locu 1 2 3 si asa mai departe.Ma puteti ajuta si pe mine cu numele acelui addon ?

damagemeter :) ?

Posted

DBM / BigWigs pentru Ulduar ? / Raid tactics :D. In seara asta intram, si am chiulit de pe PTR.

stie careva ce unde se pot gasi acum epic weapons , gen Merciless Gladiator's Bonegrinder, care inainte le cumparai din SW pe honor points ? sau au fost scoase?

Posted

Deadly Boss Mods. Vezi primul post, e un link " svn build of dbm ". E alpha, deci incomplet si cu timers gresiti, dar e mai bun decat nimic.

Pentru tactics, vezi StratFu

@Loki - echipamentul de pvp de level 70 am inteles ca o sa fie bagat inapoi la vendors in 3.1

super thx :)

LE. nu este, l-am cautat in SW in HOC si nimic, numai arme lvl 60 :((

p.s. vroiam sa-mi mai iau un merciless gladiator's bonegrinder pe un spec secundar de fury :)

Posted

DBM / BigWigs pentru Ulduar ? / Raid tactics :D. In seara asta intram, si am chiulit de pe PTR.

ROFL, fara nu stiti sa jucati?