Stef Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 ChoWdeR nu fi snob, el vrea sa incerce cum este jocul, probabil nu vrea sa bage cam 2 milioane intr-un joc de care nu si-a facut nicio parere, da incearca pe private...apoi te poti apuca de blizz, oricum iti vei da seama singur ca privatele sunt un fel de corcitura... Quote
mmc Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Jocul il incerci printr-un trial de 10 zile, nu pe servere private.Un trial e free nu trebuie sa dai bani pe el si iti faci o impresie despre joc pe deasupra. Quote
zetulescu Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Diseara am primul meu raid in naxx...va rog daca se poate cateva sfaturi..nu stiu absolut nimic...nu am fost niciodata ...nu vreau sa ma fac de ras pe acolo...niste mici sfaturi ar fi bine venite. Quote
mmc Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Sunt 15 bosi, nu prea exista "mici" sfaturi. Depinde si ce rol ai in raid si depinde de fiecare grup cum "ia" bossul.Mergi pe wowwiki.com, wowhead.com si citesti pe acolo ce abilitati are fiecare boss in parte si cam cum se trateaza :) Quote
Shade Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 http://img16.imageshack.us/img16/1161/wowscrnshot040109232950.jpgFinally. :) Quote
Guest revange Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Salut, sunt nou la wow, nu de mult mi-am cumparat jocul si cam am probleme cu leveling-ul.Daca ati putea sa imi aratati si mie un link, de unde sa imi downloadez un leveling guide addon, v-as fi foarte recunoscator.Multumesc anticipat .PS: precizez ca sunt la alianta . Quote
ReneGade Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Salut, sunt nou la wow, nu de mult mi-am cumparat jocul si cam am probleme cu leveling-ul.Daca ati putea sa imi aratati si mie un link, de unde sa imi downloadez un leveling guide addon, v-as fi foarte recunoscator.Multumesc anticipat .PS: precizez ca sunt la alianta .addon : QuestHelper de pe www.curse.comdaca nu vrei addon , decat niste hints , intra pe www.wowhead.com Quote
ratseloP Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Prin addon s-a referit la un guide, like zygor and shit. In acest caz nu te pot ajuta pentru ca Warez-ul este ilegal (si pentru ca nu-l am pe laptop).@Gz Shade, n1 :>. Quote
ratseloP Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Sunt curios ce gear are paladinu cu 2.xK dps + 30% din healingul done.Pentru shamanul healer credeti-ma ca n-a fost un challenge :), 1 minut si 16 secunde pot si eu healui acel fight, it's all about the dps. Quote
mmc Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Sunt curios ce gear are paladinu cu 2.xK dps + 30% din healingul done.Pentru shamanul healer credeti-ma ca n-a fost un challenge :), 1 minut si 16 secunde pot si eu healui acel fight, it's all about the dps.S-o crezi tu ca e asa usor sa dai healing acolo, mai ales cand ai si doi drakes enraged dupa ce Sarth ajunge la 25% HP.Paladinul:http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...%B5%D1%80%D0%B4 Quote
ratseloP Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Ma indoiesc ca a fost cu gearul ala, mi se pare pur si simplu prea common.Btw, cata mana ai unbuffed? xD Lene sa caut @ armory. Quote
mmc Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 E protection cum a fost si-n raid, nu cred ca-si schimba gearul cand se logheaza :)20121 mana unbuffed. Quote
ratseloP Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Putin :D. Nu inteleg de ce mergi atat de hotarat pe haste btw.# I has 215xx ~~. Quote
tthdd Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 mana nu e putina atat timp cat in raid format bun nu ramai oom... dar na tre sa gasesti si leaderi competenti pt asta, oh wait Quote
Mamut Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 cred ca blacka se duce mult pe haste ca sa dea cu chain heal tare de tot, ca pana la urma shamanii resto cam asta fac...spam chain heal :) Quote
ratseloP Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 cred ca blacka se duce mult pe haste ca sa dea cu chain heal tare de tot, ca pana la urma shamanii resto cam asta fac...spam chain heal :)D'asta shamanii urasc persoanele ca tine :*.De exemplu eu am 21.5k mana / 450 haste / 2.4 BH / ~28 crit UB, mi se pare mult mai echilibrat asa, si eram curios de ce el pentru +180~ haste renunta la atatea stats. Quote
mmc Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Nu am de ce sa stackez mana cand nu pot sa raman OOM in contentul actual, termin aproape orice cu 50%+.De BH nu duc lipsa, care la fel e de ajuns pentru contetul actual.Stack de haste are un output HPS mai mare decat stack de BH.Vedem in Ulduar ce o sa fie. Quote
Shuriken Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 ti-a spart cumva un chinez contu(sper ca nu e cazu) de plangi? Quote
Stef Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 ti-a spart cumva un chinez contu(sper ca nu e cazu) de plangi?andrei_mistake inca asteptam de la tine armory'ulhttp://eu.wowarmory.com/ :whistle: Quote
Andrei_mistake Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...on&n=Bugzor o sa radeti am mai jucat pe srv private cu lvl 80 instant momentan am lvl 51 ca nu mai am locuri de quest.. 73% la update la 3.1.0 engb Quote
tthdd Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 ti-a spart cumva un chinez contu(sper ca nu e cazu) de plangi?nah, doar ca m-=am lasat momentan de joc, am licenta etc, numai e timp de joace Quote