Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

pretene am 17 ani si ...joc pe theo de 2 ani...:P

Si 2 ar fi trebuit sa te uiti la guilda inainte sa vb...nu vreau sa ma laud...insa nu prea cred k e usor sa intri intr-o guilda care s-a format acum 5 ani..si a rezistat pana acu fiind una din cele mai rezistente/bune guilde de pe maghteridon....Cei care joaca pe Maghteridon pot sa confirme guilda...:P

“Unforgettable”

Horde EU-Magtheridon

world:

4346

EU:

2330

realm:

24

n-as zice

Posted

“Unforgettable”

Horde EU-Magtheridon

world:

4346

EU:

2330

realm:

24

n-as zice

Uite eu as zice...in WOTLK sau reapucat tarziu insa in tbc ...au fost printre cei mai buni de pe realm ...si app mai bine tiai vedea de hitu tau...246....:P

Posted

Uite eu as zice...in WOTLK sau reapucat tarziu insa in tbc ...au fost printre cei mai buni de pe realm ...si app mai bine tiai vedea de hitu tau...246....:P

Noi vorbim de prezent de obicei.

Posted

pe oficial joc. 99% din discutiile kre sunt pe aici sunt pe oficial.. restu de 1% sunt intrebari d genu "care joaca p pirat.. " and all bullshit :crybaby:

da u pe ce joci ? :tiphat:

Eu vreau sa ma apuc pe oficial .. am jucat pana acum pe pirat .. cam 3 ani .. :))

Si mam gandit sa ma apuc pe oficial .. da nuj la ce sa ma astept :)

Poate o sa ne vedem pe joc cat de curand :)

Posted

Eu vreau sa ma apuc pe oficial .. am jucat pana acum pe pirat .. cam 3 ani .. :))

Si mam gandit sa ma apuc pe oficial .. da nuj la ce sa ma astept :)

Poate o sa ne vedem pe joc cat de curand :)

O sa vezi o diferenta ca de la cer la pamant pretene..si iti zic ca dupa ce te apuci...defapt I LOVE IT :X

Posted

Da' ... ce are hitu lui ... 246 ... pretene ? :blink: Moama ... guilda ta ... ruleaza fin. :whistle:

Posted

Uite eu as zice...in WOTLK "S-AU" sau reapucat tarziu insa in tbc ...au fost printre cei mai buni de pe realm ...si app mai bine "TI-AI" vedea de hitu tau...246....:P

Sunt un baiat finut si nu ma iau de gearul tau...whatever...pe viitor m-ai bine ti-ai vedea barna din ochiul tau decat paiul din ochii altora.

Sunt jucatori pe acest forum cu guilde mult, mult mai bune decat guilda ta si nimeni nu se da mare cu chestia asta, faptul ca tu rabufnesti la ceea ce a fost o mica rautate cu ceea ce ai zis tu, nu-mi face decat sa confirme profilul jucatorului roman de wow, iar faptul ca continui cu o rautate la un lucru evident scos in evidenta de mine ar trebui sa-ti dea de gandit asupra diferentelor dintre RL/WoW.

Un Week-end placut iti doresc.

Posted

Sunt un baiat finut si nu ma iau de gearul tau...whatever...pe viitor m-ai bine ti-ai vedea barna din ochiul tau decat paiul din ochii altora.

Sunt jucatori pe acest forum cu guilde mult, mult mai bune decat guilda ta si nimeni nu se da mare cu chestia asta, faptul ca tu rabufnesti la ceea ce a fost o mica rautate cu ceea ce ai zis tu, nu-mi face decat sa confirme profilul jucatorului roman de wow, iar faptul ca continui cu o rautate la un lucru evident scos in evidenta de mine ar trebui sa-ti dea de gandit asupra diferentelor dintre RL/WoW.

Un Week-end placut iti doresc.

ai tu funie? ca scaun iti dau eu , ca sa ai si tu un week-end placut...:)

Posted

teogritzi sa faci cunostinta cu virus, ca semeni cu el, in rest, sincer, vezi ca spui multe prostii si cred ca ti-ai copiat charu de pe Sylvanas /discuss

Posted

De curiozitate cam ce dmg da un warrior ? sa nu zicem full epic .. tip-ul din fulmuletul acesta http://www.youtube.com/watch?v=UDa-NJa06KQ...re=channel_page are iteme albastre si cateva iteme epice de lvl 80 si hand brutal si cam asa ceva si uitati ce dmg da .. chiar si 12 :| pai un paladin are 18-20k hp sa zicem nebufat daca ii da un war 12k ce face :| ?

E diferenta intre pvp si pve. Daca te referi la pvp, nu te uita la ce ti-a aratat bulan, in pvp fara raid buffs si flasks si cu pvp gear un warrior face mult mai putin, iar un paladin cu iteme cat sa-i faca hp 20k vs un warrior cu aceleasi iteme, n-o sa moara prea usor. Mai ales in iteme de pvp (hint: resillience).

Posted

teogritzi sa faci cunostinta cu virus, ca semeni cu el, in rest, sincer, vezi ca spui multe prostii si cred ca ti-ai copiat charu de pe Sylvanas /discuss

Sincer nu are nici o logica fraza ta...mai da un pic pe la orele de romana...si e Theogritzi...HF !

Posted

dea, astia cu IQ-ul sub 80 au prostul obicei de a nu-mi intelege ironia, anyways, cum sa-mi spui tu mie care nu poti lega doua fraze, ca nu stiu limba romana? =)) theOgrzzily'LA?

Posted

??? am zis ceva ce nu trebe ?

Eu am pus o simpla intrebare .. puteai si tu sa zici ceva acolo ..

tu ocupi forumul numai pentru spam .. :|

tu vorbesti ma ? tu nu vezi de ochi ca toti vb de OFFICIAL ! dute la MU`u tau ...