Bulan69 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 pretene am 17 ani si ...joc pe theo de 2 ani...:PSi 2 ar fi trebuit sa te uiti la guilda inainte sa vb...nu vreau sa ma laud...insa nu prea cred k e usor sa intri intr-o guilda care s-a format acum 5 ani..si a rezistat pana acu fiind una din cele mai rezistente/bune guilde de pe maghteridon....Cei care joaca pe Maghteridon pot sa confirme guilda...:P“Unforgettable”Horde EU-Magtheridonworld: 4346EU: 2330realm: 24n-as zice Quote
theogritzi Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 “Unforgettable”Horde EU-Magtheridonworld: 4346EU: 2330realm: 24n-as ziceUite eu as zice...in WOTLK sau reapucat tarziu insa in tbc ...au fost printre cei mai buni de pe realm ...si app mai bine tiai vedea de hitu tau...246....:P Quote
Injured Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Uite eu as zice...in WOTLK sau reapucat tarziu insa in tbc ...au fost printre cei mai buni de pe realm ...si app mai bine tiai vedea de hitu tau...246....:PNoi vorbim de prezent de obicei. Quote
Black`OuT Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 pe oficial joc. 99% din discutiile kre sunt pe aici sunt pe oficial.. restu de 1% sunt intrebari d genu "care joaca p pirat.. " and all bullshit :crybaby: da u pe ce joci ? :tiphat: Eu vreau sa ma apuc pe oficial .. am jucat pana acum pe pirat .. cam 3 ani .. Si mam gandit sa ma apuc pe oficial .. da nuj la ce sa ma astept :) Poate o sa ne vedem pe joc cat de curand :) Quote
theogritzi Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Eu vreau sa ma apuc pe oficial .. am jucat pana acum pe pirat .. cam 3 ani .. Si mam gandit sa ma apuc pe oficial .. da nuj la ce sa ma astept :) Poate o sa ne vedem pe joc cat de curand :) O sa vezi o diferenta ca de la cer la pamant pretene..si iti zic ca dupa ce te apuci...defapt I LOVE IT :X Quote
a1urea Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Uite eu as zice...in WOTLK sau reapucat tarziu insa in tbc ...au fost printre cei mai buni de pe realm ...si app mai bine tiai vedea de hitu tau...246....:PDa' ... ce are hitu lui ... 246 ... pretene ? :blink: Moama ... guilda ta ... ruleaza fin. :whistle: Quote
Bulan69 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Uite eu as zice...in WOTLK "S-AU" sau reapucat tarziu insa in tbc ...au fost printre cei mai buni de pe realm ...si app mai bine "TI-AI" vedea de hitu tau...246....:PSunt un baiat finut si nu ma iau de gearul tau...whatever...pe viitor m-ai bine ti-ai vedea barna din ochiul tau decat paiul din ochii altora. Sunt jucatori pe acest forum cu guilde mult, mult mai bune decat guilda ta si nimeni nu se da mare cu chestia asta, faptul ca tu rabufnesti la ceea ce a fost o mica rautate cu ceea ce ai zis tu, nu-mi face decat sa confirme profilul jucatorului roman de wow, iar faptul ca continui cu o rautate la un lucru evident scos in evidenta de mine ar trebui sa-ti dea de gandit asupra diferentelor dintre RL/WoW. Un Week-end placut iti doresc. Quote
theogritzi Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Sunt un baiat finut si nu ma iau de gearul tau...whatever...pe viitor m-ai bine ti-ai vedea barna din ochiul tau decat paiul din ochii altora. Sunt jucatori pe acest forum cu guilde mult, mult mai bune decat guilda ta si nimeni nu se da mare cu chestia asta, faptul ca tu rabufnesti la ceea ce a fost o mica rautate cu ceea ce ai zis tu, nu-mi face decat sa confirme profilul jucatorului roman de wow, iar faptul ca continui cu o rautate la un lucru evident scos in evidenta de mine ar trebui sa-ti dea de gandit asupra diferentelor dintre RL/WoW. Un Week-end placut iti doresc.ai tu funie? ca scaun iti dau eu , ca sa ai si tu un week-end placut...:) Quote
Bulan69 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 ai tu funie? ca scaun iti dau eu , ca sa ai si tu un week-end placut...:)I rest my case. Quote
robert.petrache Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 ma poate ajuta cineva cu un build de paladin pe retribution :crazy: Quote
tthdd Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 teogritzi sa faci cunostinta cu virus, ca semeni cu el, in rest, sincer, vezi ca spui multe prostii si cred ca ti-ai copiat charu de pe Sylvanas /discuss Quote
zonic Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 De curiozitate cam ce dmg da un warrior ? sa nu zicem full epic .. tip-ul din fulmuletul acesta http://www.youtube.com/watch?v=UDa-NJa06KQ...re=channel_page are iteme albastre si cateva iteme epice de lvl 80 si hand brutal si cam asa ceva si uitati ce dmg da .. chiar si 12 pai un paladin are 18-20k hp sa zicem nebufat daca ii da un war 12k ce face ? Quote
Bulan69 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 server privat, total irelevant.http://wowwebstats.com/uhmcscufibbs5 in functie de boss, buffs, debuffs, etc. Quote
Shade Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 De curiozitate cam ce dmg da un warrior ? sa nu zicem full epic .. tip-ul din fulmuletul acesta http://www.youtube.com/watch?v=UDa-NJa06KQ...re=channel_page are iteme albastre si cateva iteme epice de lvl 80 si hand brutal si cam asa ceva si uitati ce dmg da .. chiar si 12 pai un paladin are 18-20k hp sa zicem nebufat daca ii da un war 12k ce face ? E diferenta intre pvp si pve. Daca te referi la pvp, nu te uita la ce ti-a aratat bulan, in pvp fara raid buffs si flasks si cu pvp gear un warrior face mult mai putin, iar un paladin cu iteme cat sa-i faca hp 20k vs un warrior cu aceleasi iteme, n-o sa moara prea usor. Mai ales in iteme de pvp (hint: resillience). Quote
theogritzi Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 teogritzi sa faci cunostinta cu virus, ca semeni cu el, in rest, sincer, vezi ca spui multe prostii si cred ca ti-ai copiat charu de pe Sylvanas /discussSincer nu are nici o logica fraza ta...mai da un pic pe la orele de romana...si e Theogritzi...HF ! Quote
tthdd Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 dea, astia cu IQ-ul sub 80 au prostul obicei de a nu-mi intelege ironia, anyways, cum sa-mi spui tu mie care nu poti lega doua fraze, ca nu stiu limba romana? theOgrzzily'LA? Quote
a1urea Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Sincer nu are nici o logica fraza ta...mai da un pic pe la orele de romana...si e Theogritzi...HF !Las-o moarta ca deja macane. :) Quote
ChoWdeR Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 ??? am zis ceva ce nu trebe ? Eu am pus o simpla intrebare .. puteai si tu sa zici ceva acolo .. tu ocupi forumul numai pentru spam .. tu vorbesti ma ? tu nu vezi de ochi ca toti vb de OFFICIAL ! dute la MU`u tau ... Quote
theogritzi Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Las-o moarta ca deja macane. :) :bananadance2: poate mamica ta macane....eu in nici un caz :P HF3 zile disable posting Quote
ratseloP Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 :bananadance2: poate mamica ta macane....eu in nici un caz :P HFNu esti tu putin cam prost?Du-te la guilda ta aia imba si fa-ma sa te uit :).#of the Nightfall /flex Quote