Wagram Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 "Mici spameri vor fi pusi la colt"Asteptam auto-sesizarea multpreazelosului nostru Mr. Devil. Quote
DonPante Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 @wagram http://img208.imageshack.us/my.php?image=marks9mh.jpg ce sunt bug-mount'urile alea? btw nice progression Quote
mad_eye Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Batushai ,tu esti spammer rau sa inventat butonul edit folosestel nu mai fa atatea posturi consecutive! Quote
Mihai™ Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Batushai ,tu esti spammer rau sa inventat butonul edit folosestel nu mai fa atatea posturi consecutive! Right! Btw: Ms pt link Quote
Mehico Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 (edited) edit Edited August 13, 2006 by Mehico Quote
Wagram Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 @wagram http://img208.imageshack.us/my.php?image=marks9mh.jpg ce sunt bug-mount'urile alea? btw nice progression Multumesc. Aceia sunt mounts speciali numai pentru Temple of Ahn'Qiraj, instanta este imensa si chiar era nevoie de asa ceva. Quote
Japan Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Dar nu sunt doar pentru aq cum nici tigrul nu este doar pentru ZGSunt epic mounts dropate de boss!si droprateul acum a devenit un pic mai marein primele zile de aq hai primele luni cadea un mount la 100 de killuri la un anumit bossUp: Da pe blizzard Quote
Wagram Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Dar nu sunt doar pentru aq cum nici tigrul nu este doar pentru ZGSunt epic mounts dropate de boss!si droprateul acum a devenit un pic mai marein primele zile de aq? hai primele luni cadea un mount la 100 de killuri la un anumit bossUp: Da pe blizzard Nu cred ca jucam acelasi joc... Am vazut intr-un screen ca TAQ mounts pot fi folositi si in Naxx, dar nu stiu daca era un bug sau nu.(O sa incerc sa vad) Dar nu au nici cea mai mica legatura cu ZG mounts si cu drop rate-ul, etc. Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Am incercat eu dar nu a mers, zicea ca require AQ40 Btw pe unde sunteti in Naxx Wagram? Noi ne chinuim sa il dam jos pe Patchwerk dar nu am reusit decat sa il ducem la 4-5% in cea mai buna incercare Quote
Wagram Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Nu am dedicat timp pentru Naxx deloc, deci progresul = 0. Foarte curand o sa incepem sa mergem acolo regulat, primii 3-4 bosi sunt cel putin accesibili. 4-5% din ce cauza? Enrage timer sau va omoara tancii ? Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Pai nu am fost ieri cand l-am incercat mai serios, dar din ce am auzit pe vent am avut 2 probleme : healing in primul rand, din 3 incercari numai 1 era valabila la 2 mureau tancii in 5 secunde , si dps in al 2-lea rand, la incercarea la care l-am dus la 4-5% nu a fost suficient dps==> enrage, 1 shot tank . Sper azi sa il dam jos, pana acum e super facuta instanta, si bosii nu mai is copy/paste din MC/BWL Anub, Noth si Razuvious is chiar lejeri dupa ce se prinde tactica, noi inca mai avem probleme la Faerlina si Maexxna din cei pe care i-am facut pana acum, daca trecem de Patchwerk cred ca nu o sa avem probleme mari la Grobbulus Quote
Japan Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 deci uite chiar o sa ma mai uit deci stiu sigur ca am vazut in STV pe unu alergand pe gandac . LOL@Speedy : nu mai sunt copy paste mc/bwl ) am reusit sa vad si eu naxx de cand am inceput sa joc iar dar doar 1 data am fost si mi s-a parut greu greu Edit: faza e ca eu am vazut faza cu gandacul la inceput cand abia se deschisese AQ , deci nu pot sa bag mana in foc Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 @Japan - pe fiecare server exista 1 mount epic de genul ala care poate sa fie folosit si in afara de AQ40, este mountul care il primeste cel care deschide poarta spre AQ, dar se intampla doar o data pe server si este negru. Restul gandacilor de diferite culori pot fi folositi doar in AQ40 si sunt destul de des intalniti, cad de la majoritatea trash mobilor . Quote
alexandru1 Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 hi ppl , voi jucati pe blizz , sau ... ? evident nu ca altzi pe servere pirat Quote
mad_eye Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 hi ppl , voi jucati pe blizz , sau ... ? nu,daca vrei iti un PM cu adresa serverului pe care joc! Quote
alexandru1 Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 nu mai am rabdare pana maine aflu dak fac rank 11 si imi iau epic mount cu 90 gold sper sa fac rank n-am dormit de loc saptamana asta voi ce ziketzi fac ? Quote
alexandru1 Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 am facut rank si mount epic yupiiiiiiiii is 5 min se stinge serveru Quote
Guest justedy Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 scuze mariko abia acum am intrat pe linkmania.... am sa intru si am sa te caut .. vezi daca ai character pe alexstraye .... wispper Kyia Quote
DonPante Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 scuze mariko abia acum am intrat pe linkmania.... am sa intru si am sa te caut .. vezi daca ai character pe alexstraye .... wispper Kyia and u are ? Btw joc pe us Akama Quote
Diablo Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 am facut rank si mount epic yupiiiiiiiii is 5 min se stinge serveru bv mah Quote
Japan Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 GZ alex cred ca multi am facut asa si imi pare rau ca pe rogue n-am facut rank 11 asa repede cum am facut pe mag pe rogue mi-am luat epic din bani farmati pe cand pe mag am farmat AV ftw si mi-am luat tot cu 90g Totusi cu toate epicele chiar as vrea sa vad magul imbracat in full Grand Marshal set Quote
alexandru1 Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 GZ alex cred ca multi am facut asa si imi pare rau ca pe rogue n-am facut rank 11 asa repede cum am facut pe mag pe rogue mi-am luat epic din bani farmati pe cand pe mag am farmat AV ftw si mi-am luat tot cu 90g Totusi cu toate epicele chiar as vrea sa vad magul imbracat in full Grand Marshal set mersi arata misto setu de warlord de la mag mie mi-o fost otar greu sa fac rank 11 ptr ca joc pe un server low si na tre sa astept cam 30 de min dupa wsg ab in cel mai bun caz fiind hoarda foarte multa si ally foarte putini si ally joaca numa in premade na plm mi-o luat 3 luni juma facand in timpu asta si lvl 60 e mult e putin greu deabia acum incepe pana la rank 14 mai e mult dar nu ma las mai ales ca acum am preamade-u meu cu care farmam de la 10 dimineatza pana pe la 5 noaptea deabia astept polearmu de high warlord edit: ups sunt cam obosit ai scris grand marshal nu warlord srry Quote