Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Ca sa lamuresc eu situatia: dele7e se referea nu la lvl 60 pvp ci la arena system de la lvl 70+ unde cica trebuie sa stii cate ceva ca sa intri. Vorbiti despre lucruri diferite. Si v-ati tras si cu un warn.

Posted

Si ai dat cu mucii in fasole. La fel, pastreaza raton pentru tine, warr-ul ala mi-e prieten bun si nu permit oricarui mucos care se crede desteptul pamantului doar pentru ca el joaca jocul asta de nushj cat timp sa jigneasca aiurea, plus is niste reguli/chestiuni de bun simt de la care si tu deviezi.

Si ca sa-ti demonstrez ca vb sf-uri si habar n-ai ce-i ala warr, numa timp de reactie ai tu sa-ti schimbi stance cand te campeaza un rogue lvl 70 (sper ca stii si cum campeaza un rogue in wow, da ?). Trebuie sa mai mentionez ca acel warr era ca si mine lvl 60 ? Ce-i faceai tu, iti schimbai stance si ieseai din sap, nu ? Sau te duceai viteaz nevoie mare in berserk stance, ca sa nu mai iei sap, si-l si bateai ?

Ultimul meu post in aceasta discutie cu tine. Arata`mi si mie unde "am dat cu mucii in fasole" cand am zis ca nu`si cunoaste clasa , avand in vedere ca va CAMPEAZA un rogue. Deci stiti ca e acolo , si totusi va luati sap ... asta e incompetenta.

Nu intri in zerk si te duci sa`l omori .. intri in zerk si cand iei sap , astepti sa sara pe celalalt si fugi .. macar scapi tu ... sau macar nu`si facea atatia nervi ca sta in sap ca warr , cum ziceai tu mai sus ca ii plesnea o vena. Asta una ...

Doi. El ii spune prietenului tau raton , tu ii spui lui mucos ... foarte inteligent si matur sa raspunzi la o insulta cu o insulta ... ceri palme.

Chestia cu jucatul de nu stiu cat timp e veche ... daca omul nu stie ce face un skill de lvl 30 , atunci nu inteleg de ce mai joaca acea clasa.... Nu e vorba ca joci nu stiu cat timp , e vorba de faptul ca nu`si cunoaste clasa , care a crescut`o [ daca nu`i ebay char ] si ar fi trebui s`o fi cunoscut pas cu pas. Asta e regula de bun simt, sa`ti cunosti clasa.

Despre faptul ca nu cunosc ce e ala warr , iti spun in fata si cu riscul sa iau warn: Esti dobitoc ? Check sig. Am warr si stiu ce mama dracu` poate sa faca un warr. Lasa liniile astea de agatat acasa , ca nu`ti merge

Despre warrs :

- Nu poti schimba stance in Sap.

- Faptul ca stai in zerk stance , nu inseamna ca esti imun la Sap.

Ceea ce spui tu sunt numai aberatii care le postezi de ceva timp pe`aici :dooh:

Nu meriti. Period.

Posted

daca mi-am sters singur caracterul,pot sa il mai iau inapoi?cu tot ce avea dinainte bineinteles.m-am enervat asa de tare incat l-am sters :(

nu poti :(

ce ai deletat ?

Posted

You just need to submit an in-game petition by clicking on the red question mark in the lower right hand corner of the screen. Include the following information.

Name of Character.

Level, Race, Class of Character.

Realm Character is on.

Acknowledgment that you are willing to use one of your limited restorations for the restoration.

Deci se poate.

Posted

daca mi-am sters singur caracterul,pot sa il mai iau inapoi?cu tot ce avea dinainte bineinteles.m-am enervat asa de tare incat l-am sters :(

Da , se poate .. insa ca si la account furat , ti`l da fara enchanturi / sockets pe iteme

yay . 1st t4 piece :)

gz :)

Posted

Am si eu 2 intreabari.....Prima : am un amic, un mag de 70 care imi face boost in SM...merge destul de bine....am facut 33-35 numai in SM...cam pana la ce lvl mai pot creste ....doar prin boost in SM? Si a doua intrebare : dupa cateva boost-uri..nu stiu exact numarul,cand doresc sa reintru in SM imi spune You have entered to many instances..sau ceva de genu...dupa cat timp pot reintra?

Posted

Pai inchide ochii si pune talentele unde se nimeresc ele in afliction, rezultatul va fi identic de la un moment dat.

Un warlock pe affliction/destro in arena in momentul in care intalneste un warrior sau rogue e mort pur si simplu primeste prea mult dmg, eventual daca are full S3 gear si oponentul are gear mai slab are o sansa.

Posted

' date='May 23 2008, 13:43' post='2801770']

Pai inchide ochii si pune talentele unde se nimeresc ele in afliction, rezultatul va fi identic de la un moment dat.

Un warlock pe affliction/destro in arena in momentul in care intalneste un warrior sau rogue e mort pur si simplu primeste prea mult dmg, eventual daca are full S3 gear si oponentul are gear mai slab are o sansa.

nu este problema ca primesti prea mult damage . Un warlock in S3 si SL/SL e un hitwagon . Problema e ca nu poti iesi din stun cum e cu rogue . Cu warrioru - well imune la fear si te face praf imediat . Daca mai e si diferent de gear , spre exemplu tu cu s1 sau s2 si el s3 mai bine te pui jos si astepti sa mori ca mai mult pierzi timpul .

Posted

Ehe, maine imi cumpar si eu wow oficial...:P (eu cu inca 3 prieteni)

Am gasit o oferta gen Battlechest+2 Luni Prepaid cu 2 milioane :X

O sa joc pe Quel'Thalas :) sunt ceva romani pe acolo ? un guild tare ceva ? :>

Guest mof_man_7
Posted

care poate sa imi spuna si mie ce fisier trebuie sa inlocuiesc (sau ce trebuie sa fac) ca sa opresc update-u automat...vreau sa intru pe un srv 2.3.x si imi da update automat la 2.4.x...