nwradu Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Primarul liberal al sectorului 4, Adrian Inimaroiu, a reusit performanta ca intr-un an si jumatate de mandat sa isi ridice tot partidul in cap.Comitetul Executiv Teritorial al PNL sector 4 a aprobat, ieri, in unanimitate, propunerea excluderii din partid a lui Adrian Inimaroiu. Conducerea filialei liberale va inainta acum propunerea Delegatiei Permanente a partidului. “Are o prestatie foarte proasta ca primar. S-a indepartat complet de atributiile ce-i revin: nu iese la lucru in sector, nu tine audiente si ia decizii aberante pe bugetul primariei”, ne-a declarat liderul liberalilor bucuresteni, Ludovic Orban. “Nu ma surprinde propunerea de a fi sanctionat. E o lupta intre liberalii vechi, pe care ii reprezint eu, si noii inscrisi in partid. Din cauza incompetentei cu care a fost gestionata criza in care se afla PNL sector 4, un numar mare de liberali a solicitat alegerea unui nou presedinte”, ne-a declarat Adrian Inimaroiu. sursa: LibertateaBine ii face, eu locuiesc in sectorul 4 si normal ca dau atentie stirilor despre primar mai mult decat altii care nu au treaba cu zona asta. Si de cand e Inimaroiu primar, nu l-am vazut niciodata in vreun interviu, nu l-am vazut sa faca ceva, n-am auzit nimic bun de el. Tot ce am retinut au fost doua reportaje, ca de fiecare data cand l-au cautat la primarie reporterii, nu era acolo (uneori nici macar in tara) si inventa secretara scuze stupide. Pacat ca nu-l pot da afara si din primarie...
Raul Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 In sfarsit o veste buna k Inimaroiu nu a facut nimic pt sectorul 4 chiar asta e o veste buna
Ahilosu Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 e hai...sa fim seriosi...de parca e vina lui ca sectorul lui e cel mai sarac din capitala si loc. fura tot...sunt destul de sigur ca el are intentii bune dar ma indoiesc de vina lui ca angajatii nu isi fac treaba cum trebuie
alecs Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 In sfarsit o veste buna k Inimaroiu nu a facut nimic pt sectorul 4 chiar asta e o veste buna n-ai observat ca la big (piata sudului) au daramat toate chioscurile alea cu vanzatori ambulanti? ...... (asta in cazul in care stai prin apropiere ) on topic: cam fad Inimaroiu asta.... ps: my 555 post