Jump to content
_^ CriMyn@Lu` ^_

Injunghierea in cabinetul Directoarei

Recommended Posts

Injunghiata in cabinetul directoarei

Are numai 17 ani, dar viata sa este un roman. Un roman induiosator ale carui prime file s-au scris in graba, intr-un moment de ratacire, de deriva sentimentala, cand a crezut ca a intalnit adevarata dragoste.

Povestea Antoanetei Iamandi poate fi a oricarei fete de varsta ei care nu gaseste liniste si intelegere in familie. Chiar daca a intrat cu medie mare (8,62) la “Scoala Centrala” , unul dintre cele mai bune licee din Capitala, parintii fetei tot nu s-au aratat foarte incantati. Se uitau peste umar la celalalt copil al lor, la sora Antoanetei, o eleva eminenta, olimpica. Comparatii dureroase, pigmentate cu reprosuri dure, care, treptat, au indepartat-o pe fata de familie. Atunci, ceva s-a declansat in mintea celei care acum este eleva in clasa a XI-a si, probabil, in cautarea refugiului sentimental, adolescenta s-a aruncat in bratele primului venit. S-a indragostit lulea de Constantin Grozea, un criminal cu 15 ani mai mare ca ea care a stat un deceniu in puscarie. A renuntat la traiul de adolescent si l-a urmat orbeste intr-o lume periculoasa. Dintr-un copil cuminte, Antoaneta a ajuns sclava banului obtinut din vanzarea trupului ei. S-a mutat cu iubitul intr-o casa in care moralitatea e un lux. A intrat, poate fara sa realizeze, in tagma actorilor porno. A ajuns sa apara in productii marunte pentru adulti difuzate pe Internet.

Cand scenele fierbinti consumate alaturi de Costi au ajuns in calculatorele liceului unde invata, intre iubiti s-a produs prima ruptura. Si ultima. Romanul de dragoste a ajuns la final. Barbatul a venit la liceu sa ii ceara socoteala. S-au certat. Directoarea i-a vazut pe hol si i-a bagat in cabinetul ei. Lasati singuri, Costi a atacat-o cu cutitul. Apoi a fugit, urmarit de femeia de serviciu si un bodiguard. Antoaneta a ajuns la spital. Cinci ore a stat in operatie.

Constantin Grozea este cunoscut politistilor bucuresteni. Prin 1992, individul, acum in varsta de 32 de ani, o omorat un om pentru ca nu a vrut sa spuna unde a ascuns banii, fiind arestat si condamnat la 12 ani de inchisoare. In timp ce era arestat, el a mai primit o condamnare de cativa ani pentru o talharie. Anul trecut, Grozea a fost eliberat, ramanand cu un rest de pedeapsa de peste o mie de zile.

...............................................................................

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...