Jump to content
netics

De unde are google atata spatiu?

Recommended Posts

lol, ce tare

pentru cei interesati, HDD-ul ala din imagine se traduce in nici mai mult nici mai putin de 200.000 de servere in intreaga lume. nu degeaba ping-ul pe google e 30-40, pe cand pe yahoo >150 smile.gif

Link to comment
Share on other sites

Google e uimitor prin simplicitatea si utilitatea lui, cine vrea sa mearga pe o pagina incarcata de publicitate doar pentru a face o cautare? Plus ca tot timpul vin cu inovatii gen Video Google, si mai au si un strop de umor schimband logo-ul cu ceva legat de ce se intampla in lume (cum a fost cand s-au aniversat 100 de ani de zbor, etc.) sau varianta H4X0|23D pentru amatorii de 1337 talk. Sa nu mai vorbim de Google Ads care au revolutionat publicitatea pe net.

Personal nu am folosit altceva pentru cautare de ani de zile si poate as fi folosit si serviciul lor de e-mail daca nu avea Yahoo multi-integrarea asta (mail, mess, games).

Go go Google! eusa_dance.gif

Link to comment
Share on other sites

Misto pinguini biggrin.gif

Si oricum Google e mult mai simplu de utilizat decat yahoo una ar fii k yahoo e incarcat cu tone de publicitate al 2-lea lucru bun la google este pingul foarte scazut si cautarea care dureaza maxim 10 secunde datele fiind p cat de posibil precise

Link to comment
Share on other sites

De cand ma stiu pe net tot cu google caut, mai erau/sunt/vor fi momente cu care voi cauta si cu alte motoare de cautare doar pentru a vedea daca am siteul indexat calumea si in alea, insa nu ma strofoc sa imi optimizez siteul pentru yahoo cand pot sa il fac pentru google(ambele servicii au alte politici de indexare).

Google este cel mai folosit si pot sa zic ca stie si maicamea de el, majoritatea referirilor care le am vin de pe google, vezi poza(click pt imaginea mare):

http://img126.imageshack.us/img126/5793/feelthedifference6eq.jpg

Link to comment
Share on other sites  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...