erty Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Saptamana asta lucrez... miercuri si jos o sa am ceva timp liber, o sa caut special ptr US 'Sexul oral la femei' ..totusi pana atuncia..
HellsAngel Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Unknown Soldier erty ai aplicat si tu 1% din ce ai scris mai sus? El nu a scris nik. Un simplu search te duce exact la sursa >>> http://www.e-dragoste.ro/texte-de-dragoste/Educatie-Sexuala/ Macar daca punea sursa....sa nu zica lumea ca e in stare sa scrie atatea raunduri . Man tu ai auzit de drepturi de autor? Trebuia sa pui niste ghilimele ceva...
cisco Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 HellsAngel .. noi stiam ca da copy-paste ...dar ..de amuzament .. mai un doctor mai un love..mai ceva... ..just for fun
Manticore_LightSide Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Copy Paste sau nu... tot Dr. Love o sa ramana PS: Sa-mi dea si mie o scutire ca am nijte absentze pe tema asta si nu pot sa le motivez altfel
cisco Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 l00l ..chiar.. niste sfaturi despre scutiri ..cum sa arate mai real mai nuj ce ? ..huh Doctore ? ..nu ne ajuti ?
BlueEnergy Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Mie mi se pare amuzanta intamplarea tipului ala de 16 ani! Mai ales ca s-a chinuit vreo ora prima data sa "incinga" fata si pe urma ii cam trecuse cheful! Cand ambii parteneri sunt virgini, orice e posibil. Oricum ptr cei care si-au inceput viata sexuala acum totul li se pare amuzant! Nu e amuzant si ptr cei care inca nu si-au inceput-o!
Ahilosu Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Nu e amuzant si ptr cei care inca nu si-au inceput-o! adica 95% din userii forumului edit: ar fi interesant un poll closed in care sa se intrebe cati si-au inceput viata sexuala ...chiar ar fi amuzant (dar nu ma bag sa il fac)
Catalin Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 adica 95% din userii forumului edit: ar fi interesant un poll closed in care sa se intrebe cati si-au inceput viata sexuala ...chiar ar fi amuzant (dar nu ma bag sa il fac) il fac io? ps: dar cati crezi ca ar vota?
Dark-Boy Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Ala care a facut topicu (pe softpedia nu linkmania)se cam tine de glume