PrinceOfPersia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 loool , gg erty Ar trebuii sa te faci profesor de sexologie .
Catalin Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 loool , gg erty Ar trebuii sa te faci profesor de sexologie . este deja... pe forum
Unknown Soldier Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 erty ai aplicat si tu 1% din ce ai scris mai sus?
Joop Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 gg erty ok theo stay out... ai doar 11 ani daca nu ma insel... baieti corupeti minorii
DNAngel Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 erty ai aplicat si tu 1% din ce ai scris mai sus? intreaba ji u daca o avut macar prietena
erty Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 @US am gasit ceva ptr tine dar e prea lung .. @zappy edit my real name, 10x @joop ne cunoastem cumva ? nu am 11 ani
netics Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 omfg cata lume deja cum s-a scris "penis" deja asa mai da PS: erty sper ca scrii tu alea si nu faci copy/paste, ca nu mai are farmec atunci
cisco Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 ba comici sunteti ma :rofl: ... "ok theo stay out... ai doar 11 ani daca nu ma insel... baieti corupeti minorii tongue.gif "
Catalin Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 @joop ne cunoastem cumva ? nu am 11 ani se referea la Anakin_Theo
Raul Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 LoL http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=80949
Unknown Soldier Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 intreaba ji u daca o avut macar prietena nu trebuie sa ai prietena ca sa faci diverse lucruri. varianta cu Matasari se exclude.
erty Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Degetelee... Degetele sunt un adaos bun la cunnilingus.Majoritatea femeilor se masturbeaza apasand cu un deget sau mai multe pe clitoris direct sau peste labii si frecand. Asta o poti face si tu. Intreab-o sau, chiar mai bine, pune-o sa-ti arate cum ii place. Nu vei fi niciodata un amant bun pana cand nu iti vei aduce partenera la climax cu ajutorul mainilor.Cand faceti sex pe la spate sau in orice pozitie care nu-i permite sa-si frece clitorisul de corpul tau, atunci fa-o tu cu mana. Stiu ca e greu, dar fa-o. Un lucru important este ca degetele trebuie sa fie bine lubrifiate si, mai ales, unghiile sa fie taiate.Cea mai mica zgarietura poate fi foarte dureroasa, din cauza delicatetii tesutului. Nu e nimic mai naspa (si cateodata foarte dureros) decat un deget uscat sau o unghie netaiata trecute peste clitoris.Desigur, asta nu-i singurul lucru pe care-l poti face cu degetele. O tehnica foarte excitanta este sa-i departezi labiile cu o mana si cu aratatorul de la cealalta (drept) sa-i freci clitorisul cu partea laterala (foarte rapid). Aceasta miscare in sine poate aduce o femeie la orgasm. Combinand-o cu folosirea limbii in alta parte da ceva extraordinar.Sa bagi unul sau mai multe degete in vagin poate fi, de asemenea, foarte placut. Depinde de femeie cate degete sa folosesti. Unele nici nu vor sa bagi vreun deget in vagin, altele prefera unul singur (macar la inceput) iar altele prefera ca vaginul sa fie plin. Poti sa le misti inauntru si in afara (merge mai bine cand sunt mai multe degete) sau le poti invarti.O miscare intensa consta in a tine mana astfel incat sa ai doua degete in vaginul ei si palma sa fie in sus. Acum misca-ti degetele rapid ca si cand faci cu mana. Scopul tau este sastimulezi o anumita parte a vaginului. Cand este combinata cu suptul clitorisului este o metoda sigura de a ajunge la un climax intens.Daca esti intre picioarele ei si vrei sa o atingi si cu degetul in timp ce-i faci cunnilingus, atunci degetul mare poate fi solutia. Este dificil sa-ti intorci celelalte degete pentru a-i punctul G. Si, in plus, astfel poti sa-ti folosesti celelalte degete pentru clitoris si labii.O cale buna de a incepe stimularea manuala este de a baga intai un deget si apoi doua in vagin cu palma in forma de cupa cu gura in jos. Degetele intra si ies in timp ce podul palmei apasa pe partea din afara. Poti sa freci sau sa scuturi intreaga zona cu palma.
erty Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Commentari la ultimu post cami ...incearca ce scrie aici si o sa ai parte de niste senzatii extraordinare..ceva ce vreau sa adaug, daca partenerul tau este cat de cat dotat si te simti "plina" cand penisul lui e in vaginul tau spunei sa introduca si un deget...nu o sa mai stii ce e cu tine garantat florin am citit acest articol pt ca vreau ca sa nu ma fac de ras in fata iubitei mele.nu stiu ce sa fac asa ca iai "lectii". pt toti cei care se cred cu adevarat asi in asa cev asa stiti ceva de la un asa-zis incepator: cat ai sti si cata experianta ai avea tot nu e de ajuns trebui sa mai inveti sa mai citesti,sa mai iei sfaturi,da?va multumesc ca ati citit si acest mesaj al meu.poate veti rade de mine dar sa stiti ca totul are un inceput. oana fara degete "jucause" nu exista preludiu..deci nu exista excitatie maxima....daca vrei sa ai orgasm,pune-ti partenerul sa inceapa cu degetele,sa continue si sa termine tot cu ele,iar tu,ca baiat,fa-ti partenera fericita folosind degetelele...vrei sa o vezi tremurand?vrei sa tremuri si tu langa ea?nu mai sta pe ganduri dacac asta vrei si incepi sa-ti folosesti degetelele.... Sergiu Ce sa fac pentru a avea un orgasm mai mare in timpul masturbarii ? Larisa Da...baga penisu`..apoi ai baga si un deget..si o sa aungi din vagin sa ai o vana de toata frumusetea(la figurat)...asta numi place...2 degete,limba si miscare rapida e super;)
dev Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 E tare rau faza ... oricum 15 % din cei care au postat poate nu au peste 16 ani ( Nu dau cu bata dupa nimeni [ vba vine ] ) ... oricum Erty = Doctorul Luv
cisco Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Sau .. "Explicatziile furate ale dl. Dr. Erty " <--sunt mort dupa emocotionu` asta
Manticore_LightSide Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 OMG... Topicul asta e un adevarat manual pt asa ceva @Cisco: Dude, chiar daca le ia de undeva cel putin le-a citit sau ceva... si intr-o oarecare masura le si stie... @erty: Good Job! Astept sa vad totusi pe cineva care sa puna in aplicare tot ce ai zis mai sus si sa-ti dea un Rating la astea
cisco Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 @Manticore : glumeam moshule cand am zis de "furate" ..ca el ceea ce a facut ...doar copy-paste .. oricum copy-paste`ul asta...cred ca a lamurit multa lume ... @erty : hai doctore.... da`i drumu la runda a 2-a
Blood Angel Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 nu inteleg ce este asa funny o discutie asa de delicata . Chiar urasc baietii care fac glume proaste pe aceasta tema si nu o spun doar pentru ca sunt fata ci pentru ca am vazut nenumerate cazuri...
THuG-Radu Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 ERTY GG @US Esti obsedat de sexul oral ? (pe care sa`l faci, nu sa`l primesti. ) @Restu Copii, acuma puneti in aplicare tot ce atzi citit de la nenea Erty, dar cu o partenera ! (REALA) ))
Ghiba Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 ma foarte interesant am mai aflat ceva nou, cu toate ca partea asta mi se pare destul de exagerat ! Sa bagi unul sau mai multe degete in vagin poate fi, de asemenea, foarte placut. Depinde de femeie cate degete sa folosesti. Unele nici nu vor sa bagi vreun deget in vagin, altele prefera unul singur (macar la inceput) iar altele prefera ca vaginul sa fie plin. Poti sa le misti inauntru si in afara (merge mai bine cand sunt mai multe degete) sau le poti invarti. daca se poate bag si degetele de la picior si eventual joc si un 'Septica' pe acolo ! hai ma ce naiba inteleg 1 deget, 2, 3, hai 4 da pana la 10 degete e cale lunga ) Leia Thea ORGANA noi nu facem glume dar cand vb despre asa ceva, multi simt nevoia sa faca cate o gluma ! Daca tot esti interesata de chestiile astea, te invit la o cola sa mai vorbim si apoi merem la mine sa citim ce o mai scris erty intre timp ! ce zici ? merge ? asl pls P.S. ce sexy ii ala de la avataru meu Spank that A*s