Sensini Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 citeste ma toate posturile ca de exemplu tu ai pubipla si ea restu...cum dreq nu reusiti sa fa fubipteti?ganditi prea mult...fubipteti nu ganditi ba... strange world sau "era prea stramta" haahhaha "nu am simtul gaurii" => "That's not iiiit !!!"
3n|gm@ Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 "in timp ce o lingeam incercam sa-mi pun prezervativul dar nu stiu ce si n-am reusit sa-l pun ca lumea si s-a stricat! dupa aia da-i si cauta portofelu, numai ghinioane!"...)) saracul copil .Si tipa e dusa "cik sa nu o doara " ...
Theodorus^ Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 n-am avut rabdare sa citesc tot da' din cate am vazut povestea nu s-a incheiat ink ...
MontBlank Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 OMFG ! Topicul ala e bine pus : KID'S CORNER don_dannielo I can feel your pain. A patit-o si el oare ?
Ghiba Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 omg....cat de tare recomand acel Kid`s Section lui Ragnos )
zetulescu Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Si ea a mintit.....banuiesc ca si ea era virgina......2 mincinosi virgini ....eu cred ca o fata mai "usoara" l-ar rezolva mai repede ..fara stres ...joke....
cisco Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 m`am krakanat de ras fratzilor .... )) .. mai ales la faza cu pozitiile...cu masturabatul ..si cu prezervativul )
netics Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 topic aiurea. erty nu mai fa ba threaduri cu linkurile care ti-le dau eu pe mess Catre ceilalti: Ce gasiti ba de ras acolo? E o sectiune a forumului softpedia legata de SEX si un fel de TIPS & TRICKS, ba mai mult chiar FAQ. Deci nu vad what's so funny
Catalin Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 topic aiurea.erty nu mai fa ba threaduri cu linkurile care ti-le dau eu pe mess Catre ceilalti: Ce gasiti ba de ras acolo? E o sectiune a forumului softpedia legata de SEX si un fel de TIPS & TRICKS, ba mai mult chiar FAQ. Deci nu vad what's so funny aproape totul e de ras
dev Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Netinsky ... lasa ca mai trebuie sa radem ... totusi au cam mintit amandoi ... Penibil ... si in acelasi timp funny
sw | SN!persd@y Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 ohh yeah asta da ratat...penal la cub KIDS CORNER TOPIC: http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=103200 !!!
netics Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Incercati sa nu mai dati linkuri pe la alte forumuri pe aici. Observ ca sunteti chiar copii in toata firea daca va amuza asa ceva, PENIBIL! Parca vad ca atunci cand se vorbeste la scoala despre sex va vad pe sub banci chicotind... sau cand pronunta profa cuvantul "penis"
Joop Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 i can't find the funny part ... toate au un inceput... aia dintre voi care si-au inceput viata sexuala cred ca daca ati fi sinceri ati recunoaste ca n-ati fost vreun gigolo prima data... dupa incep partile frumoase
str Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 da joop de acord cu tine, dar totushi, sa spui shi sa intrebi chestiile astea pe un forum ? that's weird
netics Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 str mai bine nu postaite las sa te prinzi singur de ce, daca chiar nu te-ai prins cere-mi detalii
THuG-Radu Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Tareeeeeeeeeeeeeeee )) De astea cauti tu mai erty ? )))
1/2 Man 1/2 Amazing Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Chiar nu mi se pare topic demn de FunMania ... Toti erati zmei la inceput, corect? Si sincer ... chiar ar fi bine-venita o asemena sectiune si pe linkmania...bineinteles cu niste reguli severe ( sa nu intre tot spammeru si sa faca misto - la prima abatare sa ia ban pe forum ) Bine zicea netics Parca vad ca atunci cand se vorbeste la scoala despre sex va vad pe sub banci chicotind... sau cand pronunta profa cuvantul "penis"