_^ CriMyn@Lu` ^_ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Titlul Spune Totul .. eu de obicei visez "Cosmaruri"
The Wizard Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 in general visez cam ce vreau. dar imi plac f mult visele de groaza , parca as juca intrun horror.
1/2 Man 1/2 Amazing Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Ce topic o sa mai apara? Ce mancati la pranz? Si ca sa raspund...am vise umede...doar femei visez
PrinceOfPersia Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Visez rar , dar cand o fac, am cosmaruri .
Tigressa Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 visez k merg, iar in momentul urmator ma impiedic si cad in gol(nu cred k acest gen de vis poate fi catalogat in vreun fel )...sau am cosmaruri(kre mi se par funny dupa ce ma trezesc )
Qui-Gon Jinn Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 in general...visele la mine se transforma din frumoase in urate...intrebatil pe darkus ce vise am avut eu si o sa ramaneti uimiti
alecs Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 muama , la fix e topicu asta , chiar azi noapte am visat ceva super naspa.... era unu care tot ma urmarea cu o arma ..... ..... dar in general visez frumos.....
THuG-Radu Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 muama , la fix e topicu asta , chiar azi noapte am visat ceva super naspa.... era unu care tot ma urmarea cu o arma ..... ..... dar in general visez frumos..... PRea mult CS ? @on-topic Nu votez nika. mi se pare aiurea poll`u. Trebuia topic fara poll. ! Este cand am coshmaruri, cand visez frumos, ambele intr`o noapte, Aventuri, depinde cat is de obosit !
_^ CriMyn@Lu` ^_ Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 muama , la fix e topicu asta , chiar azi noapte am visat ceva super naspa.... era unu care tot ma urmarea cu o arma ..... ..... dar in general visez frumos..... @alecs ..... Si eu am visat la fel ... dar pana la urma am pus mana pe un cutit si de la circa 15 metri am aruncat cutitu` ... l-am nimerit drept in Umar .... si dupaia a disparut .. dar cand am aruncat cutitu` parca era ca in *MatriX* ....Mijto` ----/////////////////////////////--------- Mai Povestiti si voi ceva visuri mijto (( ceva mai de Groaza sau ..... )))))
M1nDH4cK Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Eu visez la ce topic-uri dubioase o sa mai scorneasca oamenii pe linkmania. No, really...
Oscar Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Ce topic o sa mai apara? Ce mancati la pranz? Si ca sa raspund...am vise umede...doar femei visez Da kiar..ce ai la cina? Eu visez ceva frumos..nu se spune
M1nDH4cK Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 eu il visez pe mindhoc Si eu te visez dragule. Visez cum sa te omor
alecs Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 PRea mult CS ? CoD ...si cateodata mai visez cum cad...
sw | SN!persd@y Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 nu prea visez...de obicei am visuri frumoase...si partea haioasa e ca visez ca joc counter strike
Burne Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Aventuri chestii de genu fug de cineva sau ma iau la pumni cu careva si nu am forta necesara nici sa fug si nici sa lovesc, mai visez niste aberatii totale chestii care nu au nici o logica, de ex sunt inca in clasa a12a cu cel mai bun prieten de-al meu langa mine in banca ( care e mai mare ca si mine ) ne preda ceva fost coleg de clasa chestii total aiurea, mai visez inaltimi de exemplu poduri sau treptele blocului si ma infioara gandul ca sunt la inaltime si am de unde sa cad ( nu am frica de inaltime deloc ) ce sa va mai spun im a dreamer
Tigressa Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Aventuri chestii de genu fug de cineva sau ma iau la pumni cu careva si nu am forta necesara nici sa fug si nici sa lovesc, mai visez niste aberatii totale chestii care nu au nici o logica, de ex sunt inca in clasa a12a cu cel mai bun prieten de-al meu langa mine in banca ( care e mai mare ca si mine ) ne preda ceva fost coleg de clasa chestii total aiurea, mai visez inaltimi de exemplu poduri sau treptele blocului si ma infioara gandul ca sunt la inaltime si am de unde sa cad ( nu am frica de inaltime deloc ) ce sa va mai spun im a dreamer ah, da...am uitat de acest gen de visuri am visat o data k eram cu prietenii intr-un club si ma sufocam, ma duceam la fiekre sa cer ajutor dar nimeni nu observa k ma sufoc sau ma trezesc zburand...iar in momentul urmator sa cad... i simply love dreaming sa shterga un mod chestionaru`
Unknown Soldier Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 o visez din ce in ce mai des pe cea care a postat deasupra mea
c3nz0r Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 nu visez nimicdar mi-ai dori sa visez scoala in flacari ca sa pot dormi linistit
Guest Din@movi$t2(adiktoteu) Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 nu visez nimicdar mi-ai dori sa visez scoala in flacari ca sa pot dormi linistit si io (de preferat toate scolile ) .cateodata nimik dar cand visez ceva k lumea ba suna telefonu, ba scularea la scoala etc.
Guest +torturedsoul+ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 we all dream we just dont remember it.....look into psychology....my dreams suck when i do remember them...........
BlueEnergy Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Mah... eu cred ca ti-ai facut un obicei de a deschide topicuri aiurea! Vad ca ai user nou si vrei sa aduni cat mai multe posturi! Dude... grow up!
frankie Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Eu am visat ieri ca Romania a castigat 3 campionate mondiale la rand. Cred ca m-am culcat prea tarziu dk deja am vise destea...