Jump to content
Mew2

Un coleg nebun.

Recommended Posts

Guest k.osman
Posted

n-ati vazut inca totul

mai am o cascadorie sau mai bine zis nebunie

Guest k.osman
Posted

Kids... va recomand un doctor! biggrin.gif Sau vreti sa calcati pe urmele celor de la Jackass? Sa apareti si voi pe la MTV? tongue.gif

n-am eu norocul asta

Posted

asa........ deci mai gandeste-te ce sa mai facem. deci si voi dak mai aveti idei spuneti. numa sa nu fie prea naspa ca se rupe saracu baiat,ok??

Posted

k.osman tu cum crezi ca te privesc pe tine colegii...sa nu zic cum te vad eu 5.gif tu chiar te simti bine cand faci lucrurile alea..sau le faci de dragul celorlalti pt. ai face sa rada neavand o alta calitate decat a fi bufon wink.gif

P.S: Sry de offtopic da consider ca si forumul este o cale de educare...poate asa realizeaza cu adevarat cat de stanjenitor este si se indreapta... wink.gif

Posted

k.osman tu cum crezi ca te privesc pe tine colegii...sa nu zic cum te vad eu 5.gif tu chiar te simti bine cand faci lucrurile alea..sau le faci de dragul celorlalti pt. ai face sa rada neavand o alta calitate decat a fi bufon wink.gif

P.S: Sry de offtopic da consider ca si forumul este o cale de educare...poate asa realizeaza cu adevarat cat de stanjenitor este si se indreapta... wink.gif

Eu unul, stiu ca osman este cel mai de treaba coleg din clasa, el este un coleg super de treaba si nu il privesc ca si cum ar fi un bufon. angry4.gif Noi (eu si mew2) il cunoastem pe osman din clasa I. Stim ca este de gashca. Totul a inceput de la o joaca, dar cand am vazut ca se loveste misto am inceput sa il filmam. Sa nu credeti ca ar fi nebun (asa cum zice numele topicului). In plus el stie cum sa cada sau sa se loveasca astfel incat sa nu il doara (prea tare). De ce crezi ca l-a dat flacon2blue cu capul de dulaP incet? Ca sa nu il doara.

P.S. Earthquake iti multumesc ca ti-ai spus punctul de vedere, as vrea ca toata lumea sa faca asta

Posted

lol..uite cateva idei:

1) sters la fund cu razatoarea;

2) Saritul pe geam dupa o pasare;

3)stat cu fundu' pe w.c (dupa ce ati pus pe el un borcan cu adeziv)

nu mai imi vin idei

24.gif Sry, prea dureros

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...