Jump to content
JUANN

Contorizare trafic pe DC++

Recommended Posts

Tocmai am tras un fisier de pe un hub din IASI si am vazut ca sa contorizat traficul sad.gif persoana de la care am copiat avea net prin EuroWeb si era tot din Iasi.

Problema e ca pina acum nu mi se contoriza traficul pe acel hub deoarece este un hub metropolitan. Stie cineva de ce contorizeaza traficul RDS catre cei de la Euroweb??? Nu ar fi fost normal sa nu se contorizeze traficul metropolitan?

Link to comment
Share on other sites

pai ciudat...zici tu hubul era exclusiv ptr clasele de IP RDS si acela era pe euroweb si nu avea ce sa caute acolo...ca sa nu faci trafic ar trebui sa tragi doar de la rds sa folosesti servicii de rds si sa asculti radio prin RDS 24.gif glumesc, da ai dreptate traficul metro nu trebuie sa se contorizeze dar cum tu esti pe rds si ala pe euroweb si ai tras de la el asta nu e metropolitan...

Link to comment
Share on other sites

Ai trafic nelimitat, poti sa stai cat vrei pe net.

Chiar daca depasesti 4 GB nu iti limiteaza RDS banda.

Eu nu m-am mai uitat pe pagina de trafic de la RDS de 1 an de zile.

Uite ce spune pe rdslink "*In momentul in care traficul inclus este depasit latimea de banda va fi limitata automat la 192Kbps pentru abonamentul de 9 USD, respectiv la 256 Kbps pentru abonamentele de 15 USD si 19 USD."

Stiu ca este nelimitat dar parca n-as vrea sa-mi limiteze banda smile.gif

Link to comment
Share on other sites  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...