MontBlank Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Netics Bun: Este vodafoned // De Treaba Rau: Ete vezi...eu nu iti scriu aici 'defectele'
MisterDevil Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 montybun : activ de dimineatzarau : not in the mood for chat are we ?
Raul Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 MrDevil BUN:Moderator Joace,incerca sa il faca gelos pe Qui-Gon Jinn RAU:Solitaire-ul ala
seba18 Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 Raul Bun: il admira pe Cor7ez Rau: are prea multe posturi, trebuie sa vad pe unde face SPAM
Zeal Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Raul Bun: il admira pe Cor7ez Rau: are prea multe posturi, trebuie sa vad pe unde face SPAM seba18 Bun : f bun moderator, Lord of the seas Rau : dunno yet
revan Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Zeal BUN - Joaca CoD , Joaca bine JA RAU - are mai multe ore de ja
THuG-Radu2 Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 LordAxel BUN : e de treaba ... cika joaca bine CoD si JA RAU : Prea mult rock ! )) @solider This ain`t over yet ! @Seba Sry ca ti`am stricat topicul, da delete la postul meu pls ! @all Sry daca am provocat neplaceri !
Guest Blaidy Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 i_need_money BUN : cs si fol. steam RAU : se baga-n toate
iNm Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 blaidy bun : good guy pare wise rau : zice ca ma bag in toate ... as prefera numa gauri
Dani Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 i_need_money BUN : oradean, tovarash RAU : parior ce oameni..
G-Man Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 danny' Bun: I like chewy Rau: I hate star wars --- Nu prea il cunosc pe danny asa ca doresc sa comentez cate ceva despre un alt utilizator ...si anume Thug Radu So'... Bun: e manelist...si recunoste, poate singurul lucru de care poate sa fie mandru Eu unul .. nu le urasc .. la chef .. cand is rupt in gura cu o femeie in brate .. is numa bune ! Sunt destule care chiar imi plac. Rau: e WIGGER cu licenta!!! Rappa' wannabe, sufera de amnezie, NU e modest si vb vulgar pe forum pt a face imresii... si sa nu intrebati de ce, sau sa mai postati offtopic uitati motivul: E WIGGER: Habar n`ai tu ce fac eu pe strada E modest si incearca sa faca impresii: Daca ai fii tu pe jumate THUG din cat is eu... uai bine ar fi Sufera de amnezie: CINE -edited- TI`O ZIS TIE CA ASCULT EU MANELE MA -edited- ? si dovada Eu unul .. nu le urasc .. la chef .. cand is rupt in gura cu o femeie in brate .. is numa bune ! Sunt destule care chiar imi plac. Se simte atacat 1-2, are un temperament mai mare decat al lui GIGI + injura foarte urat : Ca de mult de tot bagi aiurea`n seama cu mine ...CINE -edited- TI`O ZIS TIE CA ASCULT EU MANELE MA -edited- ? pe cand Solider tot ce a zis Rau:asculta manele P.S. Ce e asa thug la tine? (-edited- sunt injuraturile editate de un moderator..doh) In rest e un tip de teraba...and just so you know, this feels real' good
THuG-Radu2 Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 G-Man BUN : Fan 2pac. RAU : Se CREDE mare rapper. Ma frate . .daca te tzine .. hai la Oradea .. ca sa iti arat cine`s yo .. ca sa nu mai vorbesti aiurea fara tine. Ascultam MANELE, m`am certat cu prietenii mei cei mai apropiati din cauza lor (ei asculta, eu NU mai ascult), la chef, cand esti rupt in gura, iti garantez eu, ca dansezi si pe Florica Sfeter. Si tu te bagi in seama cu mine ? Hai mai bine las`o, ca nu`i loc. Cine ma cunoaste, stie ce fel de om is, cum ma comport, ce fac, ce ascult. Sincer mdp` de bagatorii in seama ca tine. Hai pup`o ... Sanatate "frat3", dar nu cred !
Guest Blaidy Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 PrinceofPersia BUN : SOAD, CoD, jessica alba RAU : Comunist
Ghiba Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Blaidy Bun : Baiat de treaba, are capul pe umeri si stie sa vorbeasca Rau : Am avut o mica altercatie cu el @Thug-Radu : dude ... tu ai loc pe strada cand mergi ? iti ajunge oxigenul din casa ? Cauta prin Oradea pe acolo ceva numit " Loc De Dat Cu Capul " si folosestel cu incredere.......nu mai suferii pe forum ca nu ai loc iti garantez eu
THuG-Radu2 Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Ghiba BUN : Activ pe forum! RAU : Parea de treaba pana acuma ... Fii atent "frat3", spune`mi 1 chestie ... pana azi .. cand m`or provocat astia ... mi`am dat impresii si aere ? Imi dau impresii si aere, si`mi arata partea rea, doar cu cei care merita, in rest .. ii respect pe toti cei care ma respecata ! Te rog frumos .. vezi`ti si tu de treaba ... ca n`am chef sa ma cert si cu tine. Si stai flex, e destul loc pe forum. Nu am chef sa`mi fac dushmani p`aci, ca pe net toti is mari bazati .. anyway ... E dupa ora 12, e o zi noua, deci nu am facut 3 posturi intr`o zi ! @MisterDevil Sry, am postat deodata !
MisterDevil Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 ghiba bun : respecta si e respectat rau : se implica daca tot e in acelasi timp radu bun : orgolios n`ai ce`i spune rau : nu intelege ... hug a noob ( copyright qui-gon ) .. daca te tine orgoliul .. nu te injosi ... daca te simti ofensat .. nu exagera
Qui-Gon Jinn Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 MisterDevilBun: Mi-a dat ignoreRau: m-a batut la sah, wtf...mi-ai dat warn? pentru ce?
Zeal Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 MisterDevilBun: Mi-a dat ignore Rau: m-a batut la sah, wtf...mi-ai dat warn? pentru ce? Qui-Gon Bun : JA, activ pe forum, funny dude Rau : mai "verde-n fata" decat mine, schimbator de la o vreme , catodata nici pe el nu il mai incape orgoliul
Wimp Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Raul BUN: Asculta Rap, CS admin, Gorilaz fan, Cor7ez fan RAU: Multe posturi, mult warn