Jump to content
seba18

Bune si rele

Recommended Posts

Posted

Raul

Bun: il admira pe Cor7ez

Rau: are prea multe posturi, trebuie sa vad pe unde face SPAM tongue.gif

seba18

Bun : f bun moderator, Lord of the seas

Rau : dunno yet dontknow.gif

Posted

LordAxel

BUN : e de treaba ... cika joaca bine CoD si JA :-??

RAU : Prea mult rock ! smile.gif))

@solider

This ain`t over yet !

@Seba

Sry ca ti`am stricat topicul, da delete la postul meu pls !

@all

Sry daca am provocat neplaceri ! :|

Guest Blaidy
Posted

i_need_money

BUN : cs si fol. steam biggrin.gif

RAU : se baga-n toate rofl1.gif

Posted

danny'

Bun: I like chewy

Rau: I hate star wars

---

Nu prea il cunosc pe danny asa ca doresc sa comentez cate ceva despre un alt utilizator happy.gif...si anume Thug Radu eusa_dance.gif So'...

Bun: e manelist...si recunoste, poate singurul lucru de care poate sa fie mandru

Eu unul .. nu le urasc .. la chef .. cand is rupt in gura cu o femeie in brate .. is numa bune !

Sunt destule care chiar imi plac.

Rau: e WIGGER cu licenta!!! Rappa' wannabe, sufera de amnezie, NU e modest si vb vulgar pe forum pt a face imresii... 24.gif si sa nu intrebati de ce, sau sa mai postati offtopic uitati motivul:

E WIGGER:

Habar n`ai tu ce fac eu pe strada

E modest si incearca sa faca impresii:

Daca ai fii tu pe jumate THUG din cat is eu... uai bine ar fi

Sufera de amnezie:

CINE -edited- TI`O ZIS TIE CA ASCULT EU MANELE MA -edited- ?
si dovada
Eu unul .. nu le urasc .. la chef .. cand is rupt in gura cu o femeie in brate .. is numa bune !

Sunt destule care chiar imi plac.

Se simte atacat 1-2, are un temperament mai mare decat al lui GIGI + injura foarte urat smile.gif :

Ca de mult de tot bagi aiurea`n seama cu mine ...CINE -edited- TI`O ZIS TIE CA ASCULT EU MANELE MA -edited- ?

pe cand Solider tot ce a zis
Rau:asculta manele P.S. Ce e asa thug la tine?

(-edited- sunt injuraturile editate de un moderator..doh)

In rest e un tip de teraba...and just so you know, this feels real' good cool.gif

Posted

G-Man

BUN : Fan 2pac.

RAU : Se CREDE mare rapper.

Ma frate . .daca te tzine .. hai la Oradea .. ca sa iti arat cine`s yo .. ca sa nu mai vorbesti aiurea fara tine.

Ascultam MANELE, m`am certat cu prietenii mei cei mai apropiati din cauza lor (ei asculta, eu NU mai ascult), la chef, cand esti rupt in gura, iti garantez eu, ca dansezi si pe Florica Sfeter.

Si tu te bagi in seama cu mine ? Hai mai bine las`o, ca nu`i loc. Cine ma cunoaste, stie ce fel de om is, cum ma comport, ce fac, ce ascult. Sincer mdp` de bagatorii in seama ca tine.

Hai pup`o ... wink.gif

Sanatate "frat3", dar nu cred !

Guest Blaidy
Posted

PrinceofPersia

BUN : SOAD, CoD, jessica alba biggrin.gif

RAU : Comunist rofl1.gif24.gif

Posted

Blaidy

Bun : Baiat de treaba, are capul pe umeri si stie sa vorbeasca

Rau : Am avut o mica altercatie cu el smile.gif

@Thug-Radu : dude ... tu ai loc pe strada cand mergi ? iti ajunge oxigenul din casa ? Cauta prin Oradea pe acolo ceva numit " Loc De Dat Cu Capul " si folosestel cu incredere.......nu mai suferii pe forum ca nu ai loc iti garantez eu wink.gif

Posted

Ghiba

BUN : Activ pe forum!

RAU : Parea de treaba pana acuma ...

Fii atent "frat3", spune`mi 1 chestie ... pana azi .. cand m`or provocat astia ... mi`am dat impresii si aere ? Imi dau impresii si aere, si`mi arata partea rea, doar cu cei care merita, in rest .. ii respect pe toti cei care ma respecata ! Te rog frumos .. vezi`ti si tu de treaba ... ca n`am chef sa ma cert si cu tine. Si stai flex, e destul loc pe forum. Nu am chef sa`mi fac dushmani p`aci, ca pe net toti is mari bazati .. anyway ...

E dupa ora 12, e o zi noua, deci nu am facut 3 posturi intr`o zi ! :|

@MisterDevil

Sry, am postat deodata ! :|

Posted

ghiba

bun : respecta si e respectat

rau : se implica smile.gif

daca tot e in acelasi timp

radu

bun : evil5.gif orgolios biggrin.gif n`ai ce`i spune

rau : nu intelege ... hug a noob biggrin.gif ( copyright qui-gon ) .. daca te tine orgoliul .. nu te injosi ... daca te simti ofensat .. nu exagera

Posted

MisterDevil

Bun: Mi-a dat ignore

Rau: m-a batut la sah, wtf...mi-ai dat warn? pentru ce?

Qui-Gon

Bun : JA, activ pe forum, funny dude

Rau : mai "verde-n fata" decat mine, schimbator de la o vreme :|, catodata nici pe el nu il mai incape orgoliul

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...