Jump to content
seba18

Bune si rele

Recommended Posts

Posted

Slow:

Bun:...

Rau:Si`a schimbat nickul de n ori , nu stie engleza , nu stie sa posteze 29.gif

Hai sa incepem un joc nou de forum, in care cei care posteaza sa spuna cate un lucru BUN si un lucru RAU despre cel care a postat inaintea lor.

A postat cumva Thade in fata ta ?

Posted

Thade;;)

BUN: moderator

RAU: nuj

P.S: da ryan is administrator.. is prietenul lui vrazvan.. dak vrei pot obtine si pt tine dak te opresti din spammer-it 5.gif

Posted

Thade;;)

BUN: moderator

RAU: nuj

P.S: da ryan is administrator.. is prietenul lui vrazvan.. dak vrei pot obtine si pt tine dak te opresti din spammer-it 5.gif

ady

bun : nimic

rau : a luat exemplul prost al lui axel si kobra de a trece de la manele la slipknot 24.gif, s.a.

Posted

Zeal

BUN: avatarul

RAU: dontknow.gif

P.S. ady uita`te inainte sa postezi.. cine`i ultimul.. dupa thade au postat 6 persoane..

Posted

danny caLL 911

Bun: Baiat de treaba; SW fan

Rau: Nu ii place pentagrama mea din avatar

@Zeal

Bun: nimic nici macar JA

Rau: dusmanos, invidios, gura mare si proasta, penibil. face pe desteptul si nu e, ptr varsta lui e teribil de imatur, se ia de altii si nu se vede pe el insusi, se crede zeul serverelor de JA dar nu e nici pe departe, infumurat, si as putea sa continuii asa mult si bine da iau warn 5.gif

Posted

PkMauL

Bun:Baiat de treaba si un jucator super de JA

Rau:nimic

k0bra

Bun : nimic

Rau : de la manele la slipknot, se ia dupa frasu, pupincurist

@axel papagalule nici cu propriul tau cap nu stii sa gandesti

Bun: Absolut nimic;nici macar la JA ca te-au batut cam toti in ultima vreme pe tine MIGHTY CHAMP..doamne cate fitze prostesti ai in capul tau........

Rau: tot ce se poate;baiete asculta-ma eu nu realizez cum poate incapea atata rautate intr-un om...dar stai.......am uitat tu nu esti om........esti un .....te las sa ghicesti tu......

@Cat despre Axel....nici in visele tale nu ai sa calci pe urmele lui.......niciodata in viata asta...poate in viata viitoare 24.gif Tu razi de noi sau de Ady?! Tu mah??In locul tau nici nu as mai ridica nasul de jos.......fiindca esti mascota penibilitatii. 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

hahah ... ma in primul rand nu imi spui tu mie "baiete" pt ca nu suntem de-o varsta ... in al 2-lea rand nici n-am de gand sa calc pe drumul lui axel, doamne fereste ! nu stiu in viata de zi cu zi care e situatia lui dar pe linkmania mai are de lucrat ca sa fie atat de respectat precum pretinzi ca e smile.gif a ... si vezi ca nu sunt eu ala "invidiosu" ... eu nu am zis nimic de ja, dar daca tot veni vorba, n-o sa ajungi tu sau axel sa aveti performante asa de mari nici daca mai jucati 10 ani de-acum in colo ... tare mi-e ca nu stii ce inseamna penibil smile.gif penibilule !

Posted

Zeal

Bun: Absolut nimic;nici macar la JA ca te-au batut cam toti in ultima vreme pe tine MIGHTY CHAMP..doamne cate fitze prostesti ai in capul tau........

Rau: tot ce se poate;baiete asculta-ma eu nu realizez cum poate incapea atata rautate intr-un om...dar stai.......am uitat tu nu esti om........esti un .....te las sa ghicesti tu......

@Cat despre Axel....nici in visele tale nu ai sa calci pe urmele lui.......niciodata in viata asta...poate in viata viitoare 24.gif Tu razi de noi sau de Ady?! Tu mah??In locul tau nici nu as mai ridica nasul de jos.......fiindca esti mascota penibilitatii. 24.gif24.gif24.gif24.gif24.gif

Posted

K0bra

Bun: fratele lui axel

Rau: crede ca bune si rele este campul lui de lupta cu zeal, ma copii intelegeti ca nu doare pe nimeni ce aveti intre voi si nu va faceti decat pe voi sa scadeti in ochii altora prin mesajele astea care pot fi directionate sau nu, dupa bunul plac, pe PM

Posted

Mishu

Bun: Fratele lui Ady

Rau: stie el eusa_naughty.gif

@Zeal inceteaza cu atacurile la adresa mea,a lui Kobra si a lui Ady.......nu te supara dar asta e parerea noastra despre tine........Si nu te increde atat cu "performantele "tale ca in ultima vreme esti varza....No offence dar daca nu era Khelo..........si nu uita ca de "n" ori ai luat bataie de la mine si eu nu am mai facut atat pe desteptul.......Eu de acum inainte am sa ignor orice mesaj venit de la tine..sau provocare la duel...Nu meriti asa ceva......Cat despre Ady.......sa stii ca e un baiat de treaba pe care multi il admira...si nu un om de nimic asa cum ai lasat tu ssa se inteleaga........Vai de tine daca asa ai ajuns.....

Posted

money

BUN : how high fan, baiat de treaba, parior tongue.gif , clubber ! tongue.gif

RAU : Pierde prea des la pariuri in ultima vreme ! nanana.gif

@doberman

Iti sugerez sa te potolesti. Ia`o ca pe un sfat wink.gif

Posted

raducu

BUN: om nebun, de treaba, de incredere, nu se spala pe fatza dimineatza, mananca ca un porc, iubeste femeile(cel putzin asa zice el) biggrin.gifoccasion14.gif

RAU: 5.gif din semnatura e interzis biggrin.gif

Posted

Teid

BUN : Baiat bun, trustfull, moderator bun si`a dat seama ca`s nebun 24.gif

RAU : A renuntat la admin kar.gif , zice ca nu ma spal pe fatza .. MA SPAL BHA smile.gif)))

@doberman

Fac eu primu` pas, imi cer scuze daca te`am suparat/jignit cu ceva ... la cererea unor amici de ai nostri comuni.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...