Jump to content
seba18

Bune si rele

Recommended Posts

Posted

Mounty

BUN: avem gusturi comune in muzica , imi place stilul lui de a da replyuri biggrin.gif , mi-a aratat cel mai tare audible de pe Ymess biggrin.gif , good gamer.

RAU:nu prea mai vorbim in ultima vreme crybaby2.gif

Posted

Ahilosu

Bun: Mountain Dew fan (Muraturi Dulci tongue.gif )

Rau: Mr.Warn Guy crybaby2.gif

offtopic: Azumi, de curiozitate, du-te pe la sectiunea Call of duty, niste topicuri mai vechi sa vezi ce drag am eu de admini.... eusa_doh.gif

Posted

Alecs:

Bun : No Real Life Connections blink.gif

Rau : Adminus Pupincuristus biggrin.gif ( ca sa nu mai zicem c Kitte are "drag" de Garfield , actual p avataru' tau ) tongue.gif

Posted

Unknown Soldier

bun:"I Gotta Thank God for the Music,if it wasn't for the music i don't know what we do, you know music stepted in and saved my life" (Cevin Fisher)

rau:critica tot timpul ..smile.gif

Posted

MisterDevil

....am citit cateva topicuri in care a postat...dat fiind ca nu prea il stiu dar vreau sa intru si eu in joc tongue.gif

bun : Mi se pare ca are simtul umorului cat de cat si sincer si nu are cele mai multe topicuri la sectiunea MU, desi vad ca joaca

rau : Nu pot critica inca (cu alta ocazie biggrin.gif)

Posted

maddogg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Are u crazy?

I'm a BOY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BangHead.gifBangHead.gifBangHead.gifBangHead.gif

WTF ?

De unde ai tras concluzia asta, omg, damn, f*ck,........

Si WA se scrie "ea" nu "ia"

a intrat si ia in joc
BangHead.gifBangHead.gifBangHead.gifBangHead.gifcomp26.gif

LE: Daca e sa "jucam" macar aratati putin interes si vedeti cam cum e persoana respectiva pe forum.

Nu venititi cu idei de genu "e cam timida" (kiar daca eram fata ce naiba ti-ai dat intalnire cu mine sau cum? qleft1.gif ca din topicurile mele nu rezulta ca is timid in nici un caz!!!!!!!!!)

Posted

maddogg

Bun: ambitios in ciuda faptului ca toti ii zic ca e naspa avataru el nu il skimba felicitari !!

Rau: Nu vrea sa schimbe avataru !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...