Jump to content
seba18

Bune si rele

Recommended Posts

Posted

Horusica

Bun: mult prea multe lucruri bune. nici nu stiu cu care sa incep. nu pot sa ma decid tongue.gif ati prins ideea.........My white nigga' 00000044.gif

Rau: nimic...poate doar simplul fapt ca nu apuc niciodata sa fac un cs cu el laugh.gifhappy.gif

>:D< sessh, >:D< horus

happy.gif

Posted

maddogg

Bun: Imi place avatarul si pare un baiat de treaba

Rau: nu joaca JA

LordAxel

Bun : nimic

Rau : deja ai inceput sa postezi aici din lipsa de ocupatie, fara sa zici nimic bun/rau care sa intereseze pe cineva (spam)

Posted

LordAxel

Bun : nimic

Rau : deja ai inceput sa postezi aici din lipsa de ocupatie, fara sa zici nimic bun/rau care sa intereseze pe cineva (spam)

@Zeal spre deosebire de tine.........oamenii mai au si bun simt........(tie pe langa alte calitati) iti lipseste cu desavarsire.. BangHead.gif

@ Coser

Bun: Superprieten si jucator JA

Rau: nu are spre deosebire de Zeal care e full la acest capitol

Posted

MontBlank

Bun: Foarte bun admin si moderator si nu in ultimul rand un bun prieten

Rau: ABSOLUT NIMIC tiphat.gif

@ Zeal comentariile tale si ale lui Ghiba ma lasa rece...pentru ca nu ma cobor la nivelul vostru. BangHead.gif As da dovada ca sunt in om de nimic....... BangHead.gif

@ Have a nice day!!!!! Vorba unui prieten pe care eu il respect din inima tiphat.gif

Posted

Axel

BUN:Soad

RAU:....

offtopic: nu va mai certati ca nu e bine tongue.gif

maddog

Bun : la inceputul carierei sale de linkmaniac parea a fi spammer, insa ne-am inselat cu totii smile.gif

Rau : nuj deocamdata

@ fratii brothers ... incercati sa ma contraziceti sau iara va bagati in seama fara motiv ?

Posted

Xplode

Bun: Joaca CS

Rau: avatarul ,nu imi place deloc....

edit: Mike Myers? ala? smile.gif) sa mor daca stiam, adevarul e ca nu imi place Mickey Rourke tongue.gif si masca aia seamana cu Mickey Rourke (numai ca e mult mai frumoasa 24.gif )

Posted

Xplode

BUN: Mike Meyers fan tongue.gif

RAU: Nu-l cunosc deci nush tongue.gif

Monty

BUN: Admin de JA + activitate pe forum +lk+dsr (ooops :> ) biggrin.gif

RAU: Nu prea intra in JA tongue.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...