Jump to content
seba18

Bune si rele

Recommended Posts

Posted

Maddogg

Bun: Nu face SPAM

Rau: Didn't you heard of Winamp ?

@Horus

RAU: MontBlanc = Munte Din Franta // MontBlank = caracter din FFTA | Nu ii place SOAD

BUN: Avatarul

Posted

Coser

Bun: My best friend, clanmate si un jucator super de JA

Rau: dontknow.gif

LordAxel

Bun : Nimic

Rau : omg cati best friends ai ? eusa_doh.gif

Posted

Zeal

Bun: OLALA JA! Daca il bate cineva e minune!!

Rau: Cand eram eu NooB la JA, si m-am batut cu Zeal, l-am facut la 5-0. Apoi, dupa o zi, m-a provocat la duel, iar eu i-am zis: Vreai sa iti iei revansa de ieri?

La care el: LOL. Si am inceput meciul! 5-0 pentru el tongue.gif, ca prin minune, like lol blink.gif

Posted

Zeal

Bun: OLALA JA! Daca il bate cineva e minune!!

Rau: Cand eram eu NooB la JA, si m-am batut cu Zeal, l-am facut la 5-0. Apoi, dupa o zi, m-a provocat la duel, iar eu i-am zis: Vreai sa iti iei revansa de ieri?

La care el: LOL. Si am inceput meciul! 5-0 pentru el tongue.gif, ca prin minune, like lol blink.gif

Coser

Bun : Smart kid, JA, and other stuff

Rau : when tf did that happen ?? blink.gif cred ca ai visat sau ma confuzi cu vreo alta persoana blink.gif

Posted

when tf did that happen ?? blink.gif cred ca ai visat sau ma confuzi cu vreo alta persoana blink.gif

Pai imi aduc aminte perfect! Cum puteam sa uit asa ceva? E o minune a naturii sa poti face asta. Pai harta era Yavin 4. Cred ca era prin noiembrie.

Daca iti mai aduci aminte, atunci te-am intrebat daca imi dai si mie admmin la JA. tongue.gif ^

Zeal

Bun: JA

Rau: >>

Posted

LordAxel

Bun : Nimic

Rau : omg cati best friends ai ? eusa_doh.gif

@ Zeal

Bun: "Pamant si iarba verde" la toate capitolele......

Rau: nu reuseste sa isi faca multi prieteni ca Axel si il roade invidia 24.gif)))

Coser

Bun: Superprieten....jucator foarte bun de JA ; nu e invidios si te poti baza pe el

la nevoie , o calitate foarte rara la un prieten

Rau: Nu cred ca are ceva rau....cand voi afla voi da Edit

Posted

THuG-Radu

Bun: si-a schimbat avatarul dupa ce i-am zis ca e 64V, semnatura amuzanta laugh.gif

Rau: nu ii se potriveste avatarul nou happy.gif

dev, am postat inaintea ta, dai edit...fa ceva biggrin.gif sau sa isi zica altcineva parerea despre mine rofl1.gif

Posted

THuG-Radu

Bun : Gandeste foarte aiurea [ E un lucru bun biggrin.gif ]

Rau : E rau sa fi informat aiurea ? smile.gif ... eu mai joc CS biggrin.gif

Posted

Coser

BUN : Cika e bun la JA ! smile.gif (asa am citit parca pe aici pe forum tongue.gif )

RAU : dontknow.gif (dar tot aflu` eu laugh.gif )

@Qui-Gon Jinn

Ce`i aia 64V ? dontknow.gif

In avatar is eu ! 24.gif E o poza cu mine cand ma distram p`afara smile.gif)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...