Jump to content
seba18

Bune si rele

Recommended Posts

Posted

Sesshomaru

BUN: My friend

RAU: Nu isi rade mustata aia tongue.gif and he is anoiyng, nu se spala la subtioara si ii pute gura prin microfon

Posted

Coser

Bun: Are catzelus.

Rau: he's a little anoying kid eusa_whistle.gif si nu isi spala catzelusul crybaby2.gif pute prin boxe nush care ... ori catzelul ori el ... si nu stie sa se protejeze vs FLOOD biggrin.gif hai sa il demolam 5.gif

Anakin_Theo

Bun: General

Rau: Se ia dupa coser (like what nu ai idei ?) pute prin boxe god damn it RAU DE TOT

IA GATA CU EDITURILE !!! ei comedie ... va luati dupa mine ? Get a life wink.gif !

Posted

MisterDevil

Bun: e cel mai de treaba jucator de MU biggrin.gif

Rau: Joaca mu crybaby2.gif avatar nasol sad.gif

invatati din greseala mea si nu va faceti o parere rea despre cineva doar ptr ca joaca MU biggrin.gif the internet has deceived me! biggrin.gif

Posted

Lancelot

BUN: Nu si-a mai schimbat avataru de ..hã hããã...

RAU: a pus chestia aia cu cs asistent lana mu asistent, blink.gif mane, incalci biblia cantãristilor...

Posted

Radu baiat bun mu player cs player

Rau biggrin.gif e cam manelist :|

cum il cheama?? Am uitat aaa..... lancelot

Bun: Nuj

Rau: Moderator eusa_naughty.gif

Posted

adi_susu1

BUN-Nimic

RAU-Prea multe lucruri rele

Later Edit :

Bun: e spamer inrait

hai nu te baga aiurea in seama , nici nu stii ce e un spammer

Posted

PrivateRyan

BUN: fratele lu` printzu` persan + de treaba + are aceeasi parere ca mine despre adi_sus

RAU: are el o tendinta pentru nickuri defectuoase smile.gif

Posted

Edit:

Prince

Bun: hmm...joaca JA biggrin.gif si cod happy.gif eu joc cod2 nub powa biggrin.gif

Rau: hmmm sincer nu stiu...aaa da biggrin.gif nu stie sa se ia de adi ca mine happy.gif

Ghiba

Bun: se tine de promisiuni

Rau: nu am ce comenta >:D<

Posted

Qui-Gon :

Bun : Se pricepe in Photoshop, Si-a folosit calitatile ca sa faca un banner cu I hate Zeal eusa_clap.gif

Rau : A iesit din SF :|, he does hate me :|

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...