Jump to content
seba18

Bune si rele

Recommended Posts

Posted

Zeal

Bun: Jucator bun JA(cred)

Rau: Joaca JA biggrin.gif

@seba : asta pt ca sunt un ciudat ^^, nu inseamna ca trebuie luat tot ce zic in serios :-j

Posted

SNipersday#WarCRy#

bun: am inteles ca e jucator bun de cs

rau: trebuia sa posteze la ala de mai sus - His Airness - nu la thade

ps: nus spammer (nu am aparut niciodata aici happy.gif)

Posted

Anakin_Theo

Bun: e amuzanta biggrin.gif

Rau: e incapatanata si o face pe shefa cool.gif (anakin ai postat deja de 2 ori inca un post aici si incalci regulile biggrin.gif haha nu o sa prinzi sa zici ceva despre mine 24.gif)

urasc prostia deliberata, urasc prostii constienti ca sunt prosti smile.gif thus the term I hate spammers (in general nu doar la v-c, sectiune pe care dealtfel o vizionez cu mult drag) smile.gif

Posted

Raul

BUN: baiat simpatic, funny, bun jucator de CS 1.6 si ne organizeaza gathere la sectziunea MU

RAU: inca are mai multe posturi decat mine dry.gif

Posted

MisterDevil

Bun: baiat de treaba ne intelegeam bine cand jucam mu

Rau: nu prea ii place nici un clan si ca atare le incearca pe toate occasion14.gif

Posted (edited)

Raul

BUN: are avatar mai mult decat amuzant

RAU: nu a intins o mana de ajutor saracii femei, acum soarecii de jos au trebuit sa plateasca cu pretul vietii cu toate ca erau nevinovati(ei fiind zdrobiti de badoaca aia)

Pentru seba18(legat de postu de mai jos):

Thade e un gay, eu sunt bi rofl1.gif

Nu sunt gay ma nici bi, iar a baut Thade zacusca tiphat.gif

Edited by netics
Posted

iReal

bun: ca la Find all posts by this member este in prima pagina doar un post la V-C tongue.gif

rau: Most active in Vanzari - Cumparari 1829 posts in this forum ( 65% of this member's active posts )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...