Jump to content
seba18

Bune si rele

Recommended Posts

Posted

BlackDevil

BUN: capitanul jucariei lui :rofl1: . Are destul de multe posturi...incet incet he's creeping to the top :), are nick-ul de la o masina de curse :)

RAU: a scos avatarul acela educativ cu "seamen" si cu excrementul :) :P

Posted

Gh0st

BUN: joaca bine, am jucat cu el pe server si trage bine :), OCL supervisor ?

RAU: hmm...s-a invechit avatarul ala ^_^

EDIT: deci..ok primesc warn cu caldura, aveam impresia ca avem voie 3 posturi / zi ...

Posted

Horus

Bun: Funny Dude, real good friend, mi-a trimis un pm super amuzant, nu stie ca inca mai mananc pepene verde ca spartul :whistle: aprecieaza omul la adevarata lui valoare si nu il scuipa in ochi de la prima greseala. avatar si sig misto :)

Rau: o sa primeasca warn :lol: nu are poze pe hi5 si s-a suparat pe mine ca i-am pus eu :lol:

HAHA PP !
HAHA PP !
Posted

Bun: used to be nice to talk to, JA

Rau: A bit coldhearted; "HATE, DARK AND LONELY"... imi da fiori chestia aia de fiecare data cand ma uit la ea, primul cuvant e un substantiv, celelalte sunt adjective. Creepy.

Guest LufTbiLd*SS
Posted

Sessh

BUN: spune DIRECT SI LA SUBIECT !!!!

RAU: nu vrea sa vb cu mine despre ce-l doare..

deci....ahahahahahahahaahhhahah wtg sess :D, danny ar trebui sa faci ce zice sessh :) adica sa-i zici Tigressei CA O IUBESTI si sa nu astepti sa iti pice in brate ...

nu are poze pe hi5 si s-a suparat pe mine ca i-am pus eu

Nu m-am suparat :) ...dar m-a deranjat prima poza :)

Posted

spooooook fara trademark ca am aflat ca n-ai platit taxa :P

bun: bk , vrea sa-l ierte cineva

rau: noob +11+16,Heaven,Pepsi drinker, doesn't respect me

omfg ... is tot mai uimit pe zi ce trece ... why should i respect u .. if u don't respect me .... go away and drink a pepsi .. maybe u die ^_^

blackdevil

bun: mu player ... are ceva rr ... masterand .. spammer ^_^

rau: .... nu ma repet ^_^

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...