maddogg Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Guppybun:mu player rau:nu dadea party era prea shecheme p:s nu e frumos sa ma sari MontBlank
frankie Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 maddogg BUN: m-am inteles cu el..cand a fost , e acel om care isi tine acelasi avatar muuult timp (nice)..hmm.. ce faci tu peste doua zile, daca maine mori )RAU: nu prea l-am mai vazut pe forum..
Tigressa Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Horusica BUN: e super de treaba, stie sa asculte omu`, m-a ajutat in foarte multe privinte RAU: are ce are cu masinile
Raul Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Tigressa BUN:Super de treaba,Mu ,CS,HH(sper ),she likes to drink,smokes,ai ce vb cu ea ,skate(din cate am inteles ),canta.....si muuuuulte altele RAU:Fluturasii
Qui-Gon Jinn Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Raul Bun: My white ass nigga Rau: nu se mai baga in seama pe mess
Zeal Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 RaulBun: My white ass nigga Rau: nu se mai baga in seama pe mess bun : de treaba, funny dude, am inteles ca are pijama sexy (n-am apucat totusi sa o vad ) rau : ma pune sa vin pana in eforie dupa el but what can i do
Thade Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Zeal bun: jedy player(sau poate s-a lasat), era cel mai bun din cate am auzit eu pe forum, in general chiar de treaba rau: n-am vazut ceva sa ma deranjeze, omul e ironic cateodata, are ceva din min
LeNoR Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Thade;;) Bun:de treaba.....mod la sectiunea muzica.....stie si PS Rau:nu am nimic rau de zis
frankie Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 LeNoR BUN : se pricepe la Photoshopeala, ajuta pe la Requesturi... RAU : nume de detergent, l-am prins la CS muahahaha si l-am intrecut
Sesshomaru Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 ^ Bun: e monty , global mod, tip de treaba, admin JA , he's gay and many others Rau: stie el cu ce m-a suparat
Qui-Gon Jinn Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Sessh Bun: prieten bun, imi suporta nebuniile, imi respecta parerea, ajuta cand poate...si mereu poate e gay Rau: mi-a dat ignore pe mess pentru ca l-a deranjat un post de-al meu...asta e
frankie Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Qui Gon Jinn BUN: de treaba, ma inteleg perfect cu el, e talentat..multe chestii...sunt prea frant ca sas le pun pe toate.. RAU: ma pune sa-l intreb tot felu de chestii... si raspunde greu pe mess Sesshomaru BUN: tot un amic f de treaba, ma asculta daca e nevoie, eu il ascult pe el. ne intelegem, nu cred sa ne fi certat...e inalt RAU: nu stie sa joace Ia p..a, si asculta prea multa muzica romaneasca . Qui Gon, Sesshomaru in caz ca cititi, jur ca ma duc la culcare ca sunt frant ultimu` post..jur
Sesshomaru Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 QuiBun: stie toata lumeaRau: nu stie ca m-a deranjat comportamentul lui asemanator cu cel al lui K0bra. Anyway ... I will never help someone ... it's not woth it ... yeah ... friends my a**Ala de deasupraBun: sta treaz pana tarziuRau: nu poa sa se culce
Dani Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Sesshomaru BUN : JA player, anime fan, de treaba RAU : stie el ce
sw | SN!persd@y Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Dani BUN: prieten de al meu, oradean, nu vrea sa pic in Cris desi pot innota RAU: ex-csist
Guppy Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Danny Bun:ps, se straduieste si e uber activ la sectiunea care o modereaza bla bla nu pupincurizez ) Rau: nu-mi considera artisticul avatar demn de "premiat"
harl3quin Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 GuppyBUN: lameRAU: prea serios asta cu lamele lui ^^
LeNoR Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 harl3quin Bun:nice avatar......Asistent CS......da bine ^^..steelpad user^^ Rau:nimic
Dani Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Ruin BUN : de treaba, JA, face scrima RAU : chiar n`am nimic rau sa spun despre el
RedX Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Dani Bun : Moderator , "renoveaza" forumul Sport Rau : Firefox user