Jump to content
seba18

Bune si rele

Recommended Posts

Posted

maddogg

BUN: m-am inteles cu el..cand a fost laugh.gif , e acel om care isi tine acelasi avatar muuult timp (nice)..hmm..

ce faci tu peste doua zile, daca maine mori

24.gif)

RAU: nu prea l-am mai vazut pe forum.. dontknow.gif

Posted

Tigressa

BUN:Super de treaba,Mu tongue.gif,CS,HH(sper tongue.gif),she likes to drink,smokes,ai ce vb cu ea ,skate(din cate am inteles tongue.gif),canta.....si muuuuulte altele biggrin.gif

RAU:Fluturasii smile.gif

Posted

Raul

Bun: My white ass nigga cool.gif

Rau: nu se mai baga in seama pe mess mellow.gif

bun : de treaba, funny dude, am inteles ca are pijama sexy wub.gif (n-am apucat totusi sa o vad sad.gif)

rau : ma pune sa vin pana in eforie dupa el crybaby2.gif but what can i do unsure.gif

Posted

Zeal

bun: jedy player(sau poate s-a lasat), era cel mai bun din cate am auzit eu pe forum, in general chiar de treaba

rau: n-am vazut ceva sa ma deranjeze, omul e ironic cateodata, are ceva din min wub.gif

Posted

Sessh

Bun: prieten bun, imi suporta nebuniile, imi respecta parerea, ajuta cand poate...si mereu poate smile.gif e gay 15.gif

Rau: mi-a dat ignore pe mess pentru ca l-a deranjat un post de-al meu...asta e smile.gif

Posted

Qui Gon Jinn

BUN: de treaba, ma inteleg perfect cu el, e talentat..multe chestii...sunt prea frant ca sas le pun pe toate..

RAU: ma pune sa-l intreb tot felu de chestii... sef.gif si raspunde greu pe mess sef.gif

Sesshomaru

BUN: tot un amic f de treaba, ma asculta daca e nevoie, eu il ascult pe el. ne intelegem, nu cred sa ne fi certat...e inalt biggrin.gif

RAU: nu stie sa joace Ia p..a, tongue.giflaugh.gif si asculta prea multa muzica romaneasca biggrin.gif.

Qui Gon, Sesshomaru in caz ca cititi, jur ca ma duc la culcare ca sunt frant rofl1.gif ultimu` post..jur tongue.giflaugh.gifhappy.gif

Posted

Qui

Bun: stie toata lumea

Rau: nu stie ca m-a deranjat comportamentul lui asemanator cu cel al lui K0bra. Anyway ... I will never help someone ... it's not woth it ... yeah ... friends my a**

Ala de deasupra

Bun: sta treaz pana tarziu

Rau: nu poa sa se culce

Posted

Danny

Bun:ps, se straduieste si e uber activ la sectiunea care o modereaza bla bla nu pupincurizez wink.gif)

Rau: nu-mi considera artisticul avatar demn de "premiat"

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...