Jump to content
seba18

Bune si rele

Recommended Posts

Posted

Louie

BUN : baiat de treaba, ii place viata cu louie, car fan

RAU : nu spun tongue.gif

P.S. Boby.. tzin cu Fc Bihor pt ca yo sunt din Bihor.. Steaua .. ca e Steaua noah.. echipa mea de suflet de cand ma shtiu.. shi tzin cu CF Valencia.. in strainatate smile.gif .. is doar 3..

Posted

Thade

BUN: asculta multa muzica rock... da bine la cs dar nu a mai jucat de mult.(cel putin nu l-am vazut eu) , gandeste ca un matur...

RAU: se supara repede tongue.gif ... avatarul...

Posted

Mishu

Bun: My gang leader

Rau: vorbeste putin si prost smile.gif

face plângeri aiurea
a fost una singura, si numai aiurea nu a fost..ai vazut ce decizie a luat spawn smile.gif

se crede 'forumist notoriu'
ce? nu sunt? sad.giflaugh.gif

visează să fie moderator pe LinkMania
adevarat! pana acum 2 zile.
Posted

Qui Gon Jinn

BUN: un om curajos, am respect pt el, se intretine singur, lucru ce-l va ajuta mult in viata...e un norocos...un romantic, stie sa interpreteze visele..are simt estetic (are niste haine si incaltaminte..pfoai), face sala..face parkour si isi rupe gatul, apara onoarea altor persoane, are multi prieteni, este un forumist inrait si multi nu-si dau seama de asta, stie sa lucreze in photoshop, poate sa convinga oameni sa faca unele chestii ..., asculta muzica buna, e amuzant pe webcam tongue.gif, s-a regasit, e un om bun merita multe..

RAU: cand stau eu pe mess nu e el si invers...are telefon pe zapp :| , m-a pus intr-o seara sa-i pun intrebari pana cand n-am mai stiut cum ma cheama (a fost amuzant dar eu am sfarsit cu o migrena), mai face el prostii din cand in cand..dar mici tongue.gif

Posted

MontBlank

BUN : Mod Glob , CoD Player 5.gif , Constantean de al meu (din cate am inteles ) , e inregistrat de mult pe LM

RAU : Nu stiam ca e din Cta :-W

Posted

Danny

BUN : Baiat bun, amic bun, de treaba, moderator grafica, ff bun in PS, mi`a modificat avataru ! biggrin.gif

RAU : nu a facut o semnatura cu poza pe care o vroiam ! sad.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...