Jump to content
seba18

Bune si rele

Recommended Posts

Posted

Guppy

Bun: Ex-MU.......nice avatar.....o celebra propozitie spusa de el "MU este de fapt un chat in culori" ^^

Rau:don`t know

Posted

LeNor

BUN - Stie photoshop , joaca CS.

RAU - Nimic. wink.gif

later edit :

rau : hl2 FAN ? o.O c`ommon .. mai bine playa` sau .. maybe` gamer .. dar nu fan

done smile.gif

Posted

Guppy

Bun : Pigs do fly biggrin.gif Porcusorul zburator il poarta de cand il stiu eu si a devenit un trademark propriu pt care merita felicitari.In plus,e locuitor al Targu Muresului,unul din cele mai cochete orase in care am fost.

Rau : omoara oamenii care trec pe langa el in Arena,chiar daca acestia sunt in trecere si nu vor sa-i ceara party ^^ . Altceva "rau" nu stiu biggrin.gif

Posted

silversky

Bun: Global mod, Poza cu raziel la avatar, topicuri excelent realziate, studii de starm etc (uite ca am modificat tongue.gif stiu ca trebuia sa scriu mai mult da la ce lene mi-e acum ma mir ca mai si tastez smile.gif) )

Rau: nush

Posted

Sesshomaru

Bun:un user normal , gaara of the sand...biggrin.gif...de treaba

Rau: dak la silversky ai gasit la "Bun" doar global mod,asta imi da de gandit ca ai postat degeaba...gandeste'te la cate topicuri bune a realizat,studii de star (nu vrea ca urmatorul studiu de star sa fie despre Diane Kruger wub.gif)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...