LeNoR Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 GuppyBun: Ex-MU.......nice avatar.....o celebra propozitie spusa de el "MU este de fapt un chat in culori" ^^Rau:don`t know
revan Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 LeNor BUN - Stie photoshop , joaca CS. RAU - Nimic. later edit : rau : hl2 FAN ? o.O c`ommon .. mai bine playa` sau .. maybe` gamer .. dar nu fan done
MisterDevil Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 PR bun : devine pro pe forum ... rau : hl2 FAN ? o.O c`ommon .. mai bine playa` sau .. maybe` gamer .. dar nu fan
Danny Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 ^Bun : Joaca silkroad :sRau : what the......spamma` ? O.o
mihai-retired Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Danny Bun:vad ca se pricepe la photoshop ...imi plac f mult semnatura si avatarul lui ... frumusetea feminina Rau: nu are nimik rau...
MontBlank Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 GuppyBun: Avatarul (cat de cat)Rau: Joaca MU / 100 % warn
THuG-Radu Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 LeNoR BUN : Oradean, CS player RAU : inca nush, dar aflu` eu !
iGARFiELD Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Radu Bun: pfoa o terminat a 12 ce fain bv lui, cs admin , cand e el pe srv (dwa) e cel mai placut sa joci Rau: ?
redbull™ Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 ¥ Ady ¥BUN: spammer,Ja , semnaturaRAU: Avataru e najpa,inrest nimik
Raul Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 *red|bull*BUN:MU,CS,de treaba,HHRAU:Mute rr-uri pe DW ala
Tigressa Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 RaulBUN: joaca cs, e gs mlkv, e ziua lui soonRAU: nu a zis nik cum ca ar da de baut :-<
Guppy Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Tigressa bun: sweet, funny talentata rau: e minora si vrea de baut
silversky Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Guppy Bun : Pigs do fly Porcusorul zburator il poarta de cand il stiu eu si a devenit un trademark propriu pt care merita felicitari.In plus,e locuitor al Targu Muresului,unul din cele mai cochete orase in care am fost. Rau : omoara oamenii care trec pe langa el in Arena,chiar daca acestia sunt in trecere si nu vor sa-i ceara party ^^ . Altceva "rau" nu stiu
Sesshomaru Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 silversky Bun: Global mod, Poza cu raziel la avatar, topicuri excelent realziate, studii de starm etc (uite ca am modificat stiu ca trebuia sa scriu mai mult da la ce lene mi-e acum ma mir ca mai si tastez ) ) Rau: nush
mihai-retired Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Sesshomaru Bun:un user normal , gaara of the sand......de treaba Rau: dak la silversky ai gasit la "Bun" doar global mod,asta imi da de gandit ca ai postat degeaba...gandeste'te la cate topicuri bune a realizat,studii de star (nu vrea ca urmatorul studiu de star sa fie despre Diane Kruger )