Jump to content
Coolio

GREVA IN INVATAMANT ?

Recommended Posts

Posted

LoL cum naiba sa fie iara ? sau daca e iar o sa ma enervez ca nu pot sa ma uit la un film ca zice de greva lor minune ...

Posted

LOOOOL, IARASSS?

am vazut la stiri pe antena 1 blink.gifblink.gifblink.gifblink.gif

un simplu lol pt ca e amuzant threadu, si doar atat.

PS: la noi inca nici nu s-a terminat recuperarea orelor pierdute (teoretic vorbind biggrin.gif ) si deja sa faca iarasi greva? nu prea cred BangHead.gif

Posted

Da stiu ... dar asta am auzit la stiri si mor ''massat'' disperatii aia cu mass'urile lor :|

Ar fii totala faza ... k nici noi n'am terminat recuperarile 24.gif24.gif

Posted

greva ??? ar fi tare insa ....... slabe sanse , da nar strica sa o mai tinem inca vreo 2-3 saptamani in greva pana la inceputul lui martie si dupa aia sa o dam in vacanta de paste 24.gif

Posted

lol subscriu la ce-a spus greedy 24.gif, anyways, DOVEZI? eu sunt a 12-a si sincer nu-mi permit sa fie alta greva, a fost de kko cealalta, 8 ore pe zi, 8 ore de mate pe saptamana...DECI: greva nu e buna...

Posted

sa dea domnu` sa fie greva..

n`am chef sa merg maine la scoala sad.gif

same here , eu si asa ma opresc maine pe undeva fie ca e fie ca nu greva tongue.gif

Posted

doamne ce mi s-au inmuiat picioarele...nu, mami, nu vreau la scoala ink 5 minuteeee sad.gif

sincer ar strica greva aia pt k pierd materie...si asta imi lipseste anul asta blink.gif dar nici k am chef de ore biggrin.gif

Posted

Nu conteaza...go on strike ! Pierdeti 1 an ! What the hell ? Do it !

NEah` .. is a 12`a. Nu`mi permit .. mai ales ca Bac`u e atat de aproape ! biggrin.gif

Sa terminam noi care suntem a 12`a .. dupa care sa faca , cate greve o`r vrea ! cool.gif

Posted

NEah` .. is a 12`a. Nu`mi permit .. mai ales ca Bac`u e atat de aproape ! biggrin.gif

Sa terminam noi care suntem a 12`a .. dupa care sa faca , cate greve o`r vrea ! cool.gif

subscriu :|

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...