Jump to content
frankie

Carmen Paunescu

Recommended Posts

Carmen Paunescu, in fata instantei

Sotia senatorului Adrian Panescu, Carmen, s-a prezentat, ieri, pentru prima data in fata magistratilor din Ramnicu Valcea. Ea este acuzata de omor din culpa, dupa ce pe 31 iulie 2004, a patruns cu masina pe contrasens, accidentandu-i mortal pe sotii Marin si Elena Burlan si pe fiica lor, Laura. Singura supravietuitoare a fost mezina familiei, Silvia.

Ea a fost reprezentata la proces de unchiul sau Florea Burlan, care a incercat sa ajunga la o intelegere cu Carmen Paunescu, insa nu a reusit. Pe 14 octombrie, martorii vor fi adusi cu mandat, ei neonorand, ieri, citatia magistratilor. Urmeaza sa fie indeplinite si formalitatile de atribuire a tutelei Silviei, la Tribunalul Olt.

In momentul de fata exista o disputa intre unchii fetei privind acest aspect

Asta scria pe internet acum 1 an si jumatate. Stirea cea mai noua a aparut foarte de curand, chiar acum pe la jurnalele TV. Cei care au vazut, au aflat ca :

Carmen Paunescu a fost condamnata la 3 ani cu suspendare.

Sa revizuim: Carmen Paunesc, ucide 3 oameni si lasa o fetita fara parinti, intr-un accident provocat chiar de catre aceasta.

Dupa incercari de a musamaliza si a se face uitat acest incident, sotia lui Adrian Paunescu a ajuns in fata justitiei.

Condamnarea:3 ani cu suspendare PENTRU UCIDEREA A 3 OAMENI

Acum, sa le explicam tuturor ce inseamna asta. Adika, trei ani de zile, madam Paunescu sta acasa, si trebuie sa mai faca o vizita la sectie din cand in cand, si sa anunte cand pleaca de acasa pt mai mult de 8zile.

Asta primesti cand esti sotia unui om vestit, si ucizi 3 oameni nevinovati din cauza ta...

Pe langa acest caz se mai remarca si cel al lui Iordache, fostul jucator al Univ. Craiova, care la fel, a omorat 1 om cand conducea jeep-ul sau cu 100km/h printr-un sat sau comuna, ce era(sper ca stiti ca cu aceasta viteza se merge pe autostrada nu prin sate sau comune). Dupa asta, la stiri, politistii au declarat ca omul era deja mort in santz si nu Iordache l-a omorat(asta o stiu sigur pt ca ascultasem jurnalul de stiri si m-a intrigat in ultimul hal). Acum, noi ce sa intelegem???

Dk un om fura o paine pt familia sa, mare hotz, ani de pushcarie.

Acum, sa vedem ce pateste nepotul verilor Becali, sau ce le-o fi. Poate dau iar procurorii din Romania un exemplu "extraordinar" de..."cum sa faci justitie, sa scapi si sa te faci si cu bani".

Acest lucru intareste imaginea de *** a justitiei din Romania...

Sursa:EU

Link to comment

Din pacate, asta e tara in care traim... Sunt total de acord cu tine si nu mai are rost sa fac nici un comentariu in plus...

A.....poate ar mai fi ceva de spus: asta-vara stiu ca am vazut la stiri ca fata care a supravietuit a acceptat o excursie la mare oferita de Mrs. Paunescu. Voua vi se pare normal? Eu daca eram in locul ei(Doamne Fereste!) nu mai acceptam nici sa aud numele acelei femei, dar-mai sa merg la mare pe banii ei....

Link to comment

asta-vara stiu ca am vazut la stiri ca fata care a supravietuit a acceptat o excursie la mare oferita de Mrs. Paunescu. Voua vi se pare normal?

Nush cum a putut sa zica DA. Eu cred ca ash fi fost shocat si acum. Poate ca era prea ametita ca sa mai ia decizii normale.

Carmen paunescu chiar credea ca dk ii ofera o excursie ii trece durerea??Dk madam P crede asta e bolnava. Si a scapat asa usor...

Sentinta mea pt Madam P este de: 9 ani in inchisoare fara posibilitate de eliberare conditionata. 3 ani pt fiecare om omorat...

Link to comment

Faza dura e ca Basexu a zis ca,vezi tu, alunga coruptia din Romania nush ce.

Poate ca Madam P nu l-a platit pe judecator sau cine a dat verdictul, dar cel care a dat condamnarea aia sigur a luat decizia aia doar pt ca era madam paunescu la bara. Dk era oricine altcineva dadea 10 ani cel putin.

Link to comment

Dai naiba ca e prea de tot.

Acum am vazut la stiri ceva despre accidentul in care a murit Teo Peter.

Cica avocatii pushcashului marin (cel care a provocat acc.) ar contrazice parerea romanilor, cum ca Teo Peter a murit in accident. Cum naiba sa nu moara in acel acc? Era de ajuns sa vezi mashina, era facuta praf si isi dadea seama oricine ca a murit din cauza aluia. Apoi au zis ca era din cauza traficului infernal. Mdea...nu cred ca erau atatea mashini pe acolo incat sa il faca sa intre cu jeep-anu in taxi-ul ala. Peste tot numai corupti. Mi se face greatza... :bleah:.

Link to comment

Doamne... niciodata nu inceteaza sa ma uimeasca lucrurile care se petrec in lumea asta. Pt o asemenea crima... sa ramana nepedepsita... Dar, facand referire la cazul Teo Peter, sa nu mai ziceti ca numai la noi e asa. Ati vazut, a fost declarat nevinovat... eusa_doh.gif

Pt ce a facut femeia aia ar fi trebuit sa ia pedeapsa maxima! Dar nu e primul, nici ultimul astfel de caz cand unii scapa nepedepsiti doar pentru ca au "rude". Deh, nu cred ca o sa se schimbe prea curand...

Link to comment

Haideti, strangem toti bani, ne ducem in America si-l batem pe ala de l-a omorat pe Teo Peter biggrin.gif. Si apoi pe C.Paunescu, si apoi pe pushcashul ala marin care l-a omorat pe batranelul acel (si asta a fost declarat nevinovat).

Da nush de ce te miri in cazul teo peter. Nu e AMERICA tzara tuturor posibilitatilor??

Link to comment

Carmen Păunescu – trei ani cu suspendare pentru trei morţi

Procesul lui Carmen Păunescu – soţia senatorului PSD Adrian Păunescu, acuzată de uciderea a trei persoane într-un accident rutier, s-a încheiat, miercuri, Curtea de Apel Piteşti menţinând sentinţa de trei ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei, informează surse din magistratură.

Curtea de Apel Piteşti a respins atât recursul Parchetului Tribunalului Vâlcea, care considera prea blândă pedeapsa aplicată în acest caz soldat cu trei victime, precum şi contestaţia formulată de Carmen Păunescu, precizează sursa citată.

Decizia Curţii de Apel este definitivă.

Potrivit rechizitoriului, în 31 iulie 2004, Carmen Păunescu a plecat din Bucureşti spre Craiova la volanul unui autoturism Hyundai Terracan, însoţită de fiica ei, aflată pe locul din dreapta faţă. Între localităţile Pieleşti şi Craiova, Carmen Păunescu a încercat să depăşească mai multe maşini care circulau în aceeaşi direcţie. Autoturismul ei s-a ciocnit frontal cu o Dacia Nova care venea din sens opus, condusă de Marin Burlan.

În urma impactului, maşinile au fost avariate, iar Marin Burlan şi soţia sa – aflată pe locul din dreapta faţă – au murit pe loc. Una dintre fiicele lor a fost proiectată prin parbriz şi a suferit răni care i-au cauzat moartea, în timp ce fata cea mică a ajuns la spital cu răni grave la cap şi la picioare. Carmen Păunescu a fost şi ea rănită, suferind un traumatism închis toracic cu fracturi costale multiple şi alte leziuni.

Probele şi expertiza tehnică au indicat că soţia senatorului Păunescu s-a angajat într-o depăşire imprudentă. Experţii au considerat că accidentul nu s-ar fi produs în cazul în care Carmen Păunescu s-ar fi asigurat temeinic la angajarea în depăşire sau putea fi evitat, dacă aceasta ar fi recurs la alte manevre decât cele pe care le-a făcut.

Sursa : http://www.gandul.info/2006-03-23/actual/carmen_paunescu

Parerea mea : Asa ceva nu se poate ! Daca ai pe cineva sus pus o sa scapi bazma curata in unele cazuri, iar daca doamne fereste omori pe cineva, faci 1 - 2 ani de puscarie la celule de lux :|

Al dreq Paunescu ! Doamne ajuta sa moara toti in somn :|

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...