Jump to content
JUANN

Program trafic cablelink

Recommended Posts

Daca este vorba de programul de verificare al traficului facut de Terena, intamplator il cunosc pe respectivul si stiu cum lucreaza programul. Practic in loc sa deschideti voi un browser si sa cereti pagina html cu traficul, facea acest program treaba, in ascuns. Programul stie sa citeasca traficul dintr-o anumita zona a tabelului din pagina html de trafic. Daca intre timp (programul are 2 ani deja) RDS a schimbat cat de putin layout-ul paginii, nu se mai citeste corect, pt ca traficul nu mai este in aceeasi locatie din pagina. Mai este un program, al lui "cos", acelasi mod de functionare.

Link to comment
Share on other sites

Da este vb de programul facut de Terena, care pana in data de 31.12 a functionat corect.

Si acum cred ca functioneaza dar nu are ce inregistra, pt. ca pe pagina de trafic /RDS (cel putin la mine) nu se poate citi traficul pe anul 2005 si 2006. Apare in dreptul lor cifra 0

Link to comment
Share on other sites

nwradu mai exista vreun program care sa functioneze corect sau singura modalitate de verificare a traficului ramine pagina de la rds?

Deci din cate stiu nu mai e alt program. Cele doua de care am zis preiau practic pagina html si cauta in ea traficul, la locul din tabela. Daca intre timp RDS a schimbat cumva aranjarea in pagina, programul nu stie unde sa caute mai nou. Pe Terena nu l-am mai vazut de mult, ca sa faca un update, pe cos de atunci, mi se pare ca a trecut la alt ISP oricum dupa o vreme. Singura metoda ar fi in continuare pagina de trafic, accesata din browser, dar sincer cred ca va agitati prea tare, eu trag in prostie de pe net si de cateva luni n-am mai verificat traficul. E drept ca in Bucuresti e altfel contorizarea, daca e atat de importanta pt voi nu ramane alta solutie decat verificarea manuala.

O sa intreb daca mai are cineva sursele, poate modifica programul ca sa respecte noul layout al paginii (considerand ca traficul este afisat corect in pagina si in program nu, daca si pagina arata 0 nu avem ce face).

Link to comment
Share on other sites

Si care e problema ca are 1 post.

Prin asta cred ca va asemanati voi...

trafic nelimitat??????/

crezi tu??

Din ianuarie 2005..deci de peste 1 an traficul este nelimitat pentru Cable Linci.

Juann cu ce te ajuta daca stii cat trafic ai facut? Ai fost limitat dupa depasirea traficului pana acum? Eu nu.

Link to comment
Share on other sites  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...