alecs Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 pe unde v-ati petrecut revelionul? ..... de ex. eu acasa, cu ai mei , anyway lot of food and drink voi?
frankie Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Acasa la un fost coleg al unui actual coleg. A fost suuuuuper, au fost mii de bubuituri, a fost si adi.b . LA MULTI ANI LA TOOOOOOOOOOOOTIIIII!!!!!!!!!!! 2006 IZ HEEEEEEERRRRRRRRREEEEEEEEEEEEE....
Qui-Gon Jinn Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 eu am stat cu gasca de pe la blocuri si cu familia mama ce era aici puteai sa juri ca-i razboi nu exista loc unde sa te uiti si sa nu vezi o artificie din aia mare BUM BUM BUM acuma stau acasa si fac glume cu prietenii de pe aici ascultam muzica radem ne jucam si halim ca a stat maicamea o zi in bucatarie pana la urma nu am avut un revelion asa rau cum am zis in alt post habar nu aveam ce ma asteapta
xgodz Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Am fost la un party am ajuns la 7 la 10 m-au adus astia acasa cu taxi ca vomitam in draci m-am culcat si m-am trezit la 2 jucand cs 10 min dupa care am plecat la chef treaz bine mersi
Cavaliere Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Am fost la un party am ajuns la 7 la 10 m-au adus astia acasa cu taxi ca vomitam in draci m-am culcat si m-am trezit la 2 jucand cs Nasol de tine eu am stat acasa cu rudele.... plictisitor da asta e acu... la anu sper sa nu mai fac asa
Guest ferariu Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 voi cu rude,cu prieteni,dar eu...... L-am facut singur de nebun acasa,ca nu am avut unde sa ma duc,si familia mea pe la niste vecini A fost cel mai nenorocit revelion din viata mea si sper sa nu se mai intample
quicKsh00T Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 DEci eu am inghetet pe strada, dadeam cu HE-urile cea mai tare faza a fost cand am bagat un bat dala intr.un boschete si sa stambat si a inceput sa traga dupa aia de pe strada dupa aia am baut cu tovarasii si am intrat in casa la caldurica ..............
Nagasaky Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Eu am fost la bunici si a fost frumos.La urma urmeai... cat o sa ii mai am (o sa o mai am ca bunicul mi-a murit )
Guest Blaidy Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Cu fratimiu' si cu inca vreo 5 oameni , chestia e ca fratimiu' a adus cu el la petarde si la rachete cu miile , daca ati fi auzit ce am facut pe la mine prin cartier ziceati ca e al 3-lea razboi mondial
quicKsh00T Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Mah anu trecut eram la unu casa si in camara aveam 30 de rachete mari, 1000 de petarde si alte prostii.Pe strada ne.am asezat strategic, cativa stateau pe o parte iar ceilalti pe cealalta parte. Era asa de mult fum incat nu vedeai ce este in fata ta masinile se opreau si scoteau aia capu sa vada ce se intampla credeau ca suntem teroristi
[SvG]Inamic Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 am crezut k fac cu vecinii p'afara dar in ultimu moment a venit un frend si a zis ...hai pa partyy \:D/
c3nz0r Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 cu niste prieteni de la Bloc pana pe la vreo 3 si dupa HOME ... La Multi Ani Tuturor
XRaSe Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Hmm joc Mu , cu aia din Zoh..., foarte impertinenti de altfel And , so ,how this year its ::go go go 2005 and come here 2006
feaR` Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 In Cta cu familia anu asta. BTW:LA 12 noaptea nu se facea diferenta intre poligonu de tragere si bulevardul meu
{JM}Alex Lifetaker Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Cu niste prieteni.Parca era razboi ... ma bucur insa ca nu am auzit prea multe petarde, accentul punandu-se pe artificii si rachete... am evoluat mai nene, mai...
THuG-Radu Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 La un chef in afara orashului. Totu o fost s00per ... in afara de faptu` ca mi`o venit sa`l bat pe Dijey ... ca baga numa manele ! X( Pe la ora 1 si ceva .. primesc un telefon .. un preten .. zik ... ALO .. da` el : TE IUBESC SA MOARA MAMA )) In rest super. Ziceati de artificii & shit. In Oradea ... pana acu` 2 ani ... pe strada mea .. era de rev ... serie de petarzi MICI 1000 de bucati. Ne trebuia 1 ora sa le aranjam ... si vreo 15 oameni sa le aprindem pe toate ! DAr era super ! 2 minute numa pushcau ! LA MULTZI ANI ALL !!!
nwradu Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Cu multi colegi si prieteni, vreo 50 cred, am inchiriat un club si a fost acolo petrecere privata.
Isome Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 am fost la niste prieteni si ne-am distrat pana azi la 8:30 PS:acum m-am trezit
cosmin86 Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 acasa la adi suciu (ala din oradea ) impreuna cu o groaza de CODati plus prieteni. best ever.pana pe la 2 cand am mers acas ca nu mai puteam sta pe picioarele mele. da o fost super.asa se fereau astia de mine cand am mers afara la artificii. mi-o si puscat una in mana da n-am nici pe dracu. mana tot acolo ii ma opresc aici cu un sincer si calduros la multi ani. un an nou plind de fericiri si impliniri.
Ahilosu Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 eh la un prieten cu vreo 50 de invitati...diferite evenimente...ma muscat cainele lui si unuia ia explodat o racheta in fata...are ochiul stang si mana dreapta praf