Jump to content
HellsAngel

Securitatea yahoo...

Recommended Posts

Intrucat nu s-ar potrivi la nici o categorie am zis sa postez aici la diverse. Intrebarea mea e cat se poate de serioasa: Se poate afla parola cuiva de la contul de mail (fara sa ii stii datele personale) cu vreun program sau diferite hack'uri si exploit'uri?

NU VREAU SA STIU NUMELE SAU ALTE INFO despre programe....vreau doar sa stiu daca exista asa ceva, daca se poate asa ceva. Vad ca peste tot in jurul meu, prietenilor mei le sunt sparte/aflate parolele si am ajuns la dilema asta: Ar trebui sa ma ingrijorez daca nu ma conectez de nicaieri decat de acasa si nu spun parola (sau altceva ce ar putea sa sugereze forma si continutul ei..) nimanui (binenteles ca id'ul este cunoscut...)?

Link to comment
Share on other sites

Programe care sa sparga contu pur si simplu nu sunt.

Daca ai o parola mai simpla ..ti-o poate afla in cateva ore facand combinatii.

Uite-te si la secret question ca un prieten ti-ar putea stii raspunsul acolo

Se mai poate sparge prostind hubu sa trimita informatiile care ar trebui sa ajunga la server si la el .. sau prin instalarea unui Key logger pe pc-ul tau. Totusi nu cred ca s-ar chinui nimeni asa de mult numai ca sa iti sparga tie parola de la yahoo. Cei care au astfel de probleme, au parole de genu numele ..data nasterii ...nr de telefon ...sau expresii pe are le folosesc foarte des si prietenii pot face o asemenea gluma cunoscand toate chestiile astea sau pur si simplu scrii incet si se uita la parola

Link to comment
Share on other sites

secret question ... nu cred ca se mai foloseste pentru recuperarea parolei. Din cate am vazut singura posibilitate ar fi data nasterii+numele localitatii+codul postal...ceva de genu. Eu le-am skimbat astea si le-am pus aleatoare (le-am notat binenteles) pt a indeparta posibilitatea spargerii contului cu "Forget your ID or password?".

Hm...ok sa zicem ca parolele se ghicesc mai usor decat se sparg. O chestie pe care nu am inteles-o si are oarecum tangenta la problema securitatii: dc exista o functie

To access Yahoo! Mail...

Sign in to Yahoo!

Login Form

Yahoo! ID: 

Password: 

Remember my ID on this computer

MODE: Standard | Secure

Forget your ID or password?

Sign-in help

Dc nu secure sa fie default? (de exemplu site-ul de la mozilla e "secure" default si asta e chiar nice tongue.gif)

Link to comment
Share on other sites  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...