Jump to content
nwradu

Un fel de home page customizabil

Recommended Posts

Cine stie un site, pe care atunci cand intru sa-mi arate cat e ora aici si in cateva orase pe care le aleg eu, sa-mi arate meteo aici si eventual pe ziua de maine, cateva stiri din domeniile pe care sa le arat eu, eventual alte chestii utile?

De ex exista http://www.google.com/ig dar e facut cam pt americani, meteo nu merge in alte zone, nu are cam tot ce vreau eu, etc... Daca stiti voi ceva asemanator, eventual care sa-mi retina optiunile doar prin vreun cookie, sa nu trebuiasca sa ma inregistrez, ziceti.

Pt timp vreau ceva in genul http://www.timeanddate.com/worldclock/personal.html Pt stiri e ok si cum e pe google, practic sa pot alege eu domeniile, ca nu ma intereseaza politica americana sau sport sau altele, ci mai degraba entertainment, IT, chestii interesante, breaking news, stiti voi... Pt meteo acolo o temperatura, si daca o sa ploua sau nu...

Link to comment
Share on other sites

Nu e chiar ceea ce cauti u, insa poate fi un inceput tongue.gif

Este o extensie pt Firefox, numita ClickWeather, care itzi arata toate datele despre vremea dintr-un anumit oras (temp, umiditate, ceata, vizibilitate, fazele lunii etc.). E singurul motiv pt care tin FF in calc occasion14.gif ( me = Opera fan tongue.gif).

Sper k am fost cat de cat de folos.

Link to comment
Share on other sites

Nu ca vreau sa intru din an in paste, nu sa-mi arate non stop...

Totusi ca veni vorba de Firefox, am fost acuzat in threadul de browsere ca normal ca-mi place IE daca doar pe Linkmania stau. Ma bucur sa vad ca toti expertii aia in browsere folosesc netul mult mai mult...

Link to comment
Share on other sites



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...