The Wizard Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 eram la ora de engleza cand a fost cutremurul, nu mai puteam de ras, credeam ca o sa se darame liceul e vechi de 145 ani (matei basarab).
quicKsh00T Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Eu nu am simtit nimic daca stau bine sa ma gandesc nici un cutremur nu am simtit pana cuma
TonyMontana Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Nu l-am simtit!Probabil eram prea concentrat la munca! Un singur cutremur am simtit calumea:cel care a fost anul trecut!Tin minte si ora 23:35!Abia ma ridicasem de la calc si ma bagasem si eu in pat!Am auzit-o pe mama"CUTREMURRRRRRRRRRRR"eu ma ridic din pat si-mi dau 2 palme,credeam ca visez !Am adormit instantaneu apoi!
DevilMind Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Eu is mai nesimtit de felu meu .. Celalalt cutremur de anu asta l-am prins ..eram intr-o sala si jucam cs ..sau incercam ca eram oleaca cam praf. Nu stiam de ce nu mai joaca nimeni de pe sv ..credeam ca face ala de langa mine cu picioaru
Guest bloodnight2000 Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Eu lam simtit dar bunica nu!!!cum sa nu simti un asemenea cutremur :
TheSlayer Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Nu l-am simtit!Probabil eram prea concentrat la munca! Un singur cutremur am simtit calumea:cel care a fost anul trecut!Tin minte si ora 23:35!Abia ma ridicasem de la calc si ma bagasem si eu in pat!Am auzit-o pe mama"CUTREMURRRRRRRRRRRR"eu ma ridic din pat si-mi dau 2 palme,credeam ca visez !Am adormit instantaneu apoi! Era pe 28 oct. Tin minte ca era ziua mea