Jump to content
feaR`

RDS Broadband

Recommended Posts

Daca omul intreaba alti abonati Cablelink ce stiu despre un serviciu, sau pareri, solutii, etc, se accepta threaduri. Regula aia e pt cei care vin si zic "Linkmania, voi sa imi rezolvati problema, pt ca tot de RDS tineti". Linkmania nu are treaba cu serviciile de ISP oferite de RDS, chiar daca tot de aceasta firma tine.

Ca sa raspund la intrebare, nu stiu nici o metoda de a tine IP-ul neschimbat. Asa e conexiunea PPPoE, IP dinamic la fiecare logare.

Link to comment
Share on other sites

IP-ul se schimba de cate ori bootezi Windows, si poti sa-l schimbi si tu. Conexiunea e ca la dialup, ai enable si disable, si de cate ori apesi astea, iti da alt IP.

dar nu la toti ... nush exact k de ieri am ip dynamic dar mie nu mia dat alt ip ... (decand am setat conexiunea la automat) eusa_whistle.gif

Link to comment
Share on other sites

intrebare: la astia care aveti ppoe aia

daca am inteles bine, netul e prin cablu utp sau ftp cum o fi, fara sa se mai foloseasca momdemul de cablu si coaxial

viteza intre 2 abonati, adica pe dc++ de exemplu

cat de mare e?

tot de 256... etc?

Link to comment
Share on other sites

lol tu vrei sa nu ti se mai schimbe ip-ul si eu VREAU ... ca am ban din ianuarie anul trecut pe craiova hub din cauza unui OP "destept" care s-a imbatat de 1 ianuarie si a dat ban la toti care scriau ceva pe main chat biggrin.gif

PS: banul e permanent:D

Nwradu, ai o bere daca ma ajuti... e valabil si pentru altii biggrin.gif

EDIT: am luat ban anul trecut pe ip cu 82. in fata, dup-aia cand s-au schimbat ipurile am intrat cu 86 dar tot cu acelasi nick si m-a tinut minte ala smile.gif )

Link to comment
Share on other sites  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...